Anders Christiansen 

Eftersom jeg aldrig spillede en sæson uden at være skadet, valgte jeg at gøre noget ved det og kom heldigvis i kontakt med Nicole. En total omvæltning af mine kostvaner og forståelsen for mad og hvad den gør med din krop, kunne jeg mærke stor forskel i forhold til mine skader. Det blev helt konkret minimeret samtidig med af jeg følte mere overskud i dagligdagen. Det er blevet en ændring for resten af livet og det er jeg glad for! (Professionel fodboldspiller)

 

Jeg har fulgt Nicole i mange år og deltaget på 2-3 af hendes fantastiske online detox kurser.
Jeg ELSKER at følge med i Nicoles univers, fordi hun drysser lidt grøn magisk sundhed hver eneste dag, og giver mig derfor mulighed for at implementere endnu mere sundhed på daglig basis.
De vigtigste Grundsted som Nicole lærer mig (og nu også min mand som er blevet dygtig til at øve sig i at være sund) – er at begynde i de små. Se på vores vaner, udfordringer og mangler.. og så skrue langsomt, nydelsesfuldt og med succes! Hun er knivskarp til at se præcis hvor vi er – hvad vi har brug for og skræddersy en sikker plan, som føles lækker og uden “kedelig broccoli”…
Nicole har skabt en sund, nærende og sjov livsstil for os – og jeg nyder at hun har Italienske rødder, fordi det smage MAGISK i hendes detox retter! Kærlig hilsen frisør Christina Nanna & Jesper Kjær

 

 

Thomas-Kahlenberg

 

Thomas Kahlenberg

Nicole Punzi har inspireret og hjulpet mig meget til en bedre ernæring. Tidligere havde jeg bl.a ofte store p

roblemer med inflammations-skader, som jeg nu er sluppet helt af med, efter ændringer i min kost. (Tidligere professionel fodboldspiller – idag træner)

 

 

 

 

JulieMeyer

Julie Meyer

For 5 år siden fandt jeg ud af, at jeg er gluten- og laktoseintolerant. 

Af den årsag har jeg opsøgt ernæringsvejledere, der kunne hjælpe mig. 

De har hjulpet mig 80%. De sidste 20% har ingen kunne hjælpe mig med. Efter et møde med Nicole og to dage inde i processen er jeg næsten 100% fit.

Nicole så på helheden i mit liv og opfangede hurtigt, hvilke faktorer der kunne være medvirkende til mine gener udover min kost. Dette har betydet, at jeg har fået en kostplan, der passer til mig og min hverdag.

Derudover er Nicole utrolig fleksibel, empatisk og tillidsfuld og der er ingen tvivl om, at hun er med mig hele vejen.

Jeg har nu fået et kæmpe energiboost og jeg har aldrig haft det bedre.

 

 

Lars-Jacobsen

Lars Jacobsen

Da jeg mødte Nicole første gang, syntes jeg at hendes råd ville være en for drastisk ændring af mine kostvaner. Men efter kort tid bliver det hurtigt en livsstil og jeg kan ikke forestille mig andet nu. Resultaterne er uomtvistelige. Jeg er 33 år, har stort set aldrig skader og føler generelt et overskud i hverdagen. (Tidligere professionel fodboldspiller og i dag fodboldkommentator).

 

 

 

stephan-andersenStephan Andersen

Jeg har været meget glad for den konsultation, som Nicole har givet mig i forbindelse med kostomlægning og vejledning i forhold til hvilke vitaminer, som jeg skal tage for at opnå det optimale indenfor mit sunde jeg. Jeg føler også, at hun har været god til at uddybe hvilke fødevarer som er gode at indtage og hvordan de tilberedes. Jeg føler mig frisk og mere energisk. En forandring som kommer ganske hurtigt til en.

 

 

 

Jonas-Lössl (1)Jonas Lössl

“I min verden handler det om, at optimere og stræbe efter de små procenter, som i den sidste ende kan være med til at gøre en forskel. Nicole har i dette forløb hjulpet mig med, at sammensætte den optimale kost for mig. For mig var det ikke et spørgsmål om ikke at fylde benzin på en diesel motor, men der i mod at få tilrettelagt et komplet program, som passer perfekt til min krop og mit liv. Nicole er altid tilstede, hvis jeg har haft brug for at vende en ny ide. Hun er realistisk, men samtidig presser én. Jeg har igennem vores forløb nydt godt af hendes store og brede viden, og hun har ikke kun hjulpet mig, men hele min familie med vores livstilsændring.

Før troede vi, at vi levede sundt – Nu ved vi, at vi lever sundt!” (Professionel fodboldspiller)

 

NicklasPedersen

Nicklas Pedersen

Nicole hjalp mig med at spille det største antal kampe i træk uden skader.

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?