Priser og pakker

Priser  | Konsultation faciliteter | Afbuds politik

Alle sessioner, med undtagelse af “pakke 1” giver dig en dybdegående, skræddersyet, skriftlig ernærings-program baseret på dine personlige mål inden for områder som wellness, generel performance, mindset, fødevarer præferencer, livsstil og særlige sundhedsmæssige forhold. Du bliver holdt i “hånden” hele vejen.

Da både coaching og kostvejledning, kan variere i form af længden alt efter hvilke ting, der skal arbejdes med, anbefales det at vælge et pakke forløb. Jeg har bedst resultater ved du vælger et langt forløb og sideløbende er deltager mine online forløb et par gange årligt.

Telefontid fra 09.00 til 15.00 alle hverdage. Ring og få en gratis snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller skriv en sms og jeg vender tilbage. Du kan også skrive en email: nicole@nicolepunzi.dk

tlf. (+45) 6127 1893

Pakke 1

1199,-kr.
1 session online på Zoom, hvor vi drøfter en test eller bare kommer igang med din sunde livsstil. Jeg bruger et spørgeskema og vi gennemgår hvad du bør gøre fremadrettet med din kost. Du får adgang til opskrifter, så du har noget at øve dig på.
 
 
 

Pakke 2

1999,-kr.
2 sessioner af 60 minutter fordelt på 30 dage på Zoom online. Vi gennemgå spørgeskema, kostplan, nye ideer og tiltag samt finjusterer dine madvaner.
Vi tilrettelægger din kost sammen og kigger på mulighed for kosttilskud. Derudover får du adgang til online materiale.
(besparelse 399,-kr)
 

Pakke 3

2.799,-
kr.
3 sessioner af 60 minutter fordelt på 2-3 måneder på Zoom.
Vi gennemgå spørgeskema, kostplan, nye ideer og tiltag samt finjusterer dine madvaner.
Vi tilrettelægger din kost sammen og kigger på mulighed for kosttilskud. Derudover får du adgang til online materiale.
(besparelse 798,-kr)

Pakke 4

3.699,-
kr.
4 sessioner af 60 minutter over 3-4 måneder på Zoom.
Vi tilrettelægger din kost og finder ud af, hvad du kan lide at spise. Hvad virker og hvad kan forbedres.
Du får mailbesvarelse fra mig efter hver session om hvad vi har talt om og tilgang til online materiale med opskrifter og ideer til kostplaner.
(besparelse 1097-kr)

 

Pakke 5

10999,-kr.
Langt forløb hvor vi kan arbejde i dybden med din livsstil og opnå de resultater du ønsker. Sund livsstil tager tid og vi har tid til at arbejde i dybden med dine vaner. Jeg vil både coache dig og arbejde med at få upgradet din livsstil med nye retter, kosttilskud og bedre vaner. Så du mærker en forandring. Du kan betale i rater af 6, hvis du ønsker det. Hvis du får taget laboratorie-prøver hos mig, så har vi også masser af tid at arbejde med dem og komme i dybden med alle nye strategier.
 
 
 

Pakke 6

499,-kr.
Mit online detox forløb, hvor du i 10 dage med fokus på ren mad og nye vaner. Du får online materiale med lydfiler, opskrifter, madplaner, indkøbslister, rabat i webshoppen og lukket Facebook sparringsgruppe.
Føler du at det er tid til at give kroppen et grøntsagsboost og et ordentligt skud af vitaminer og mineraler?
Så er detoxen lige noget for dig. Du spiser helt almindelig mad.
Der er ingen hokus pokus - det er simpel mad uden tilsætningsstoffer, sukker, gluten og mælkeprodukter. En pause fra de dårlige vaner.

Pakke 7

499,-kr.
Bestil en session på 30 minutter, hvor vi gennemgår dine kosttilskud online via Zoom.
Hvilke du tager eller hvilke du evt. kan begynde at tage, som passer dine behov.
Vigtigt at fokusere på behov og skifte kosttilskud til tid til anden. Jeg skifter også. Husk kosttilskud er ekstra og ikke kan erstatte kosten. Du skal stadig spise alle måltider og mellemmåltider.
Jeg arbejder med forskellige brands og vælger altid de bedste og reneste på markedet. Det er vigtigt du får kvalitet og vejledning fra en professionel. Mange synes det er en jungle, og derfor er det vigtigt at få hjælp.

 

Betaling

· Alle priser er inklusive moms.

· Priserne inkluderer ikke køb af evt. kosttilskud eller laboratorie-prøver. Disse påregnes som ekstraudgifter efter aftale med klienten.

· Ved køb af rabatpakker skal disse afvikles inden for 6 mdr. – pengene refunderes ikke.

· Betaling afregnes via bankoverførsel eller MobilePay

Konsultation faciliteter

Konsultationer tilbydes online med Zoom:

Skriv en mail til mig angående hvordan og hvorledes: nicole@nicolepunzi.dk

Zoom er gratis og sikkert for dig at bruge. Du får et mødelink fra mig. Du sørger for at have installeret det inden sessionen. Du kan have med video eller lyd. Det bestemmer du. Du kan bruge mobilen eller computeren. På mobilen skal du downloade appen: “ZOOM Cloud Meetings” og finde linket i din mail fra mig. Når sessionen starter, så trykker du på linket. Hvis du er på en computer skal du bruge linket: https://www.zoom.us/support/download

 

Afbuds politik

· Afbestilling af en konsultation skal ske senest 24 timer før den aftalte tid.

· Ved afbestilling af konsultation under 24 timer før, men inden 12 timer før, vil du blive faktureret 50% af konsultationens pris.

· Ved udeblivelse fra konsultation vil du bliver faktureret 100% af prisen for den enkelte konsultations pris.

Har du eventuelle spørgsmål til konsultationerne er du velkommen til at skrive til mig på nicole@nicolepunzi.dk eller ringe på telefon 61271893 i tidsrummet 09-16.

 

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?