Om mig

Her kan du læse om mig personligt – hvem jeg er, og hvad jeg er uddannet som. Du må endelig skrive en mail, hvis du har nogle spørgsmål!

Min interesse for kroppens velbefindende og min passion for mad kom i en tidlig alder. Jeg er halv italiener, så jeg er vokset op med masser af madlavning i hjemmet, med familien og vennerne. Men det er gennem mit voksenliv gået op for mig, at jeg har manglet dybdegående viden omkring det sundheds- og ernæringsmæssige i de daglige måltider. Det er blevet tydeligt for mig, at der er en væsentlig sammenhæng mellem, hvad vi spiser, føler og tænker og vores velbefindende.

Mine uddannelser

“Jeg hjælper mine klienter med at slippe deres symptomer via en upgrade af deres livsstil”.

Jeg er uddannet indenfor kost og ernæring, kroppens funktioner og coaching. Gennem mine uddannelser har jeg lært om kroppens processer, og jeg ved hvilke magiske evner, kosten har for vores helbred.

 • Jeg er uddannet kosmetolog i Holland i 1999
 • Jeg har anatomi, fysiologi og sygdomslære via E-medicus 2009
 • Jeg er uddannet 2012 holistisk kostvejleder fra Kostakademiet med Functional Medicine approach fra USA og laboratorie-tests fra Nordic Laboratories.
 • Jeg er Life coach, Business coach 2013 og Mastercoach 2014 fra Manning Inspire
 •  Jeg er uddannet DNA-life behandler i diverse dna tests fra Dna Life labs International fra 2014.
 • Jeg har taget den amerikanske certificering hos IIN ( Integrative Nutrition ) som sundhedscoach i 2014.
 • Jeg har taget en certificering hos raw-cheffen Matthew Kenney Level 1 Fundamentals of Raw Cuisine (matthewkenneycuisine.com) i 2015. Hvor jeg har lært om rawfood, at lave gourmet rawfood og udviklet mine egne opskrifter.
 • Jeg er uddannet kropsmaster i New York af Nomi Corelli omkring soul, body and mind  forbindelsen i 2015.
 • Jeg har arbejdet intenst med Nordic Laboratories og Nordic Clinic fra 2020 og arbejdet med deres laboratorietests siden 2010. Jeg hjælper både patienterne i klinikken og læger/ernæringsterapeuter i Italien med at bruge laboratorie-tests til deres patienter. 

Jeg hjælper og guider dig til at leve og spise sundere – og til at blive mere bevidst om vigtigheden af en sund livsstil for at holde helbredet, udstrålingen og ydeevnen i top og få indre ro og balance i krop og sjæl. Jeg anvender laboratorietest for at kigge på biokemien og bruger kost og kosttilskud til at rette op på de ubalancer, der findes i de tests vi laver sammen.

 

Bliv strålende sund!

Min vision er at gøre verden til et bedre sted for dig men også for de fremtidige generationer.

Min mission er at hjælpe dig til en sundere hverdag med fokus på et sundere liv fri for kemi og tilsætningsstoffer.

Jeg brænder for at inspirere og motivere dig til et sundere liv med smag og farverige næringsrige måltider, både udvendigt og indvendigt. Jeg hjælper både kvinder og mænd, som ønsker en optimering af deres livsstil. Mine klienter ønsker at lære om sund livsstil for at opnå personligt velvære og blive den bedste udgave af sig selv.

Jeg skræddersyr et personligt forløb til dig, som udelukkende er dit! Vi er alle forskellige, og derfor tror jeg på, at det er vigtigt at give dig et forløb, som er tilpasset til lige præcis dig. Jeg anvender DNA-test eller laboratorietest på mange af mine klienter, som redskaber til at lave et unikt og personligt program. Jeg giver dig professionel vejledning og rådgivning, så du kommer sikkert i mål.

Mine spidskompetencer er:

 • Motivation og inspiration til et sundere liv
 • Viden omkring sund livsstil (fx detoxing, juicing, faste, longevity, spisemønstre og egne madopskrifter)
 • Viden omkring skønhed og velvære – Sund med lækkerhed indeni
 • Forebyggelse af træthed, stress samt drilske symptomer

Gennem små ændringer hjælper jeg dig til at optimere din sundhed.

 

Sådan arbejder vi sammen

Mit arbejde foregår via privatsessioner 1:1 via Zoom eller FaceTime.

Min arbejdsform er en kombination af kostvejledning og coaching. Ved at bruge begge dele opnår jeg en større forståelse for dine mål, behov og ønsker som klient. Jeg tror på, at vi kan give dig et sundt liv med velvære.

Min personlige stil er at være inspirerende blandet med en enorm portion medfølelse og forståelse, energi, erfaring og humor. Jeg stiller en række spørgsmål, sådan at dine behov bliver mødt i stedet for, at du bare skal efterleve mine anvisninger. Jeg bruger desuden gentest og laboratorieanalyser fra mit samarbejde med Nordic Labs.

Mit mål er at gøre dine ernæringsmæssige udfordringer lette og individuelle via balance mellem fysiologi, psyke og følelser. Med inspiration fra ”lægekunstens fader”, Hippokrates, er det min overbevisning, at vi skal lade vores mad være vores medicin – og vores medicin være vores mad. Vi skal lære at simplificere vores kost. Sund kost er ikke nødvendigvis kogte bønner og hjemmelavet kokosyoghurt.

En sund livsstil skal bygge på gode kostvaner – ikke på strenge kostplaner med begrænsninger og forbud. Det vigtigste er at opnå balance i en sund hverdag, så du kan leve det spændende og tilfredsstillende liv, du fortjener. Mad er og skal være en nydelse.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du ønsker mere information om mine kompetencer, om hvad jeg kan gøre for dig, eller hvad du ellers har på hjertet: nicole@nicolepunzi.dk

 

Wishing you health and happiness, Nicole Punzi din kostvejleder og sundhedscoach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *