LOVE ELLER HATE Rødbede:

 

Som rødbedenørd og som DNA-behandler, så bliver jeg jo nød til at dele min passion for rødbede. Rødbede har faktisk i mange år været en ”Hater” fra min side, fordi det eneste rødbede jeg havde smagt, var på glas på leverpostej, som jeg også hadede. Men jeg blev klogere og begyndte at eksperimentere med rødbede. Jeg gjorde det til en ingrediens i mine juicer, smoothies og salater, så det kom til at smage lækkert, og det er hemmeligheden bag at få rødbede ind i hverdagen, også selvom du er overbevidst, om det er en HATER. Nu er det en ”LOVER” for mig og simpelthen fordi jeg gav det chancen. Jeg oplevede energien i det, og smagte den ægte vare.

 

Rødbedesmag:

 

 • Vidste du, at du skal smage en madvare 7 gange, før du kan lide det?

 

Jeg tog en udfordring, da jeg læste til kostvejleder og det var, at give det et forsøg. Det smagte lidt af jord, og jeg tænkte ok, måske ikke verdens bedste. Men så mærkede jeg effekten, af energien jeg fik af det, og det blev et hit. Jeg kan love dig, at den giver noget af et energi boost der rykker. Men hemmeligheden var, at jeg startede op med at blande min rødbedejuice med lidt frugt. Det hjalp i processen. Nu elsker jeg det med ingefær og kan ikke leve uden, og jeg synes, at smagen er himmelsk. Rødbeden har hjernevasket mig, eller er det smagsløgene, der ændrer sig med tiden?

 

Det er videnskabeligt bevist at smagsløg ændrer sig. Heldigvis for det. Farvel kræsenhed og goddag til en masse ny spændende mad.

 

Forskning viser, at rødbedejuice har mange vidunderlige fordele til at hjælpe med at beskytte hjertet. Det tyder på, at man kan mindske risiko for hjertekarsygdom og sænke forekomsten af ​​metabolisk syndrom , en tilstand, der omfatter højt blodsukker, højt blodtryk og højt kolesteroltal. Genialt, især for mig med genestiske faktorer for hjertekarsygdomme. Det ligger til min fars familie, og via min DNA test, så viste den sørme, at jeg havde arvet min fars gener på det område. Så jeg healer mig selv med en masse støttende madvarer for mit hjerte og mit kolesteroltal. Rødbede er én af dem.

 

Fordele ved Rødbedejuice:

Kendt i årtier er rødbede en beskyttende føde til leveren – men nu er det også blevet kåret som superfood.

 

Mange af mine klienter har nævnt, at rødbede giver dem mere energi til deres dag. Det kan skyldes, at saften forbedrer blodgennemstrømningen. Rødbedejuice har nemlig vist sig at hjælpe kroppen, så den reagerer bedre til at udøve, ved at afbalancere iltbrug og øget udholdenhed.

 

 

Så husk at rødbede er med til at booste energi ind i dit liv og giv mig et kald, hvis du ønsker at bestille noget rødbede enten som shots til sportsudøvere eller på glasflaske, så du har noget i de travle dage.

 

grøntsagsjuicebeetitsport

 

 


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
  Luk

  Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?