Klienter

 

Min fremgangsmåde er, at jeg tager udgangspunkt i kroppen som helhed. Jeg søger årsagen til dit symptom og arbejder hen imod, at symptomet enten mindskes eller helt forsvinder. Jeg benytter mig af tilgangen fra Functional Medicine, hvor jeg evaluerer dig, som klient – som et helt menneske – og tilpasser min vejleding individuelt og målrettet. Jeg holder dig i “hånden” hele vejen. Rom blev ikke bygget på en dag.

Functional Medicine er en ny dokumenteret behandlingsmetode, der involverer kost, kosttilskud og laboratorieprøver. Kendt fra USA.

Sundhed i mine øjne handler om at nære og forkæle hver enkelt celle i kroppen med nærende naturlig mad og kærlighed til det vi elsker.

Din mad er som benzin til din krop. Helt enkelt.

Mit arbejde består i at vejlede dig i, hvordan du forsyner din krop med det, den er opbygget af; vitaminer, mineraler, kulhydrater, proteiner og fedtstoffer – alt sammen næringsstoffer, der er livsnødvendige for kroppen.

Jeg arbejder med dit immunforsvar og med at oplyse dig, give dig nye sunde og gode alternativer til dine opskrifter.  Jeg har ikke på forhånd færdiglavede kostplaner klar, som mange fejlagtigt tænker og tror. Jeg arbejder individuelt med mine klienter via samtale – vi er alle forskellige med vores egen lille historie, kostvaner og gener. Jeg lytter til dig og vurderer dig individuelt omkring dine kostvaner, fx. eventuelle fordøjelsesproblemer, din leverafgiftning, inflammationstilstand i kroppen, immunforsvaret, intolerancer, kredsløbet, nervesystemet, din oxidative stress, dine hormoner, tungmetaller, energiomsætningen, dit sind, stressniveau eller det miljø du befinder dig i. Det er meget individuelt. Jeg kan sagtens hjælpe dig med din madplan.

Jeg vejleder og giver dig personlig støtte. Dog er det op til dig at deltage aktivt. Det skal være dit eget ønske at få nye vaner og føre dem ud i livet. Jeg er din partner i din livsstilsændring og succes.

Du skal være indstillet på, at nye kostvaner tager tid. En kostændring er en langvarig proces – og det er ikke nogen kur. Min erfaring siger: Små skridt og ved at benytte add add add-princippet, så kommer du længst. Det er en rejse – og du skal have dig selv med på rejsen! Du tilføjer noget nyt, lidt ad gangen, i små skridt.

Kemi mellem os betyder alt for mig og jeg bestræber mig på at opnå denne kemi med mine klienter. Jeg er som vejleder ikke-dømmende, og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt stykke værktøj, som styrker dig i processen fremadrettet, uanset dit mål.

I min dagligdag møder jeg mange, som har et livssyn og som ser verden på én måde, og som trænger til at omstrukturere deres tanker og opdage nye muligheder. Vi har alle et valg, og vi har alle indre dialoger, som vi ikke deler med alle, og slet ikke kommer dybere ned i uden en sparringspartner. Vi lader bare vores tankestrømme og forhindringer overtage styringen. Mit ønske er, at vi bliver mere bevidste om livsstil og får noget selvindsigt, og får det bedste ud af de ressourcer vi har.

 

Hvad er Add Add Add-princippet?

Add, add, add-princippet handler om at lære at tilføje nye sunde alternativer til din kost. Dvs., at få nogle nye gode vaner, så nogle af de dårlige vaner af sig selv forsvinder.

Får du taget en laboratorietest for dit symptom, der viser sig at være dybere og mere problematisk, så kan det være, du skal undvære en fødevare, der giver dig problemer for en periode eller i værste tilfælde for evigt for at give dig det optimale helbred. Men igen, det er individuelt.

I konsultationen vil der blive lagt vægt på kosten, men psykens betydning, motion, søvn og andre behandlingsformer vil også komme på tale, hvor jeg enten henviser dig til andre behandlere eller oplyser dig om andre vigtige elementer omkring kroppens velvære.

Jeg er ikke dømmende og har tavshedspligt på lige fod med fx en læge. Jeg vejleder alle mine klienter individuelt og en kostplan sammensættes specielt med udgangspunkt i vores samtale og ud fra det spørgeskema, jeg benytter.

På baggrund af de relevante oplysninger jeg får om din historik, genetiske dispositioner, din barndom, sygdomme, symptomer, medicin, operationer samt andre væsentlige elementer, der kan skyldes, at du er i ubalance, har overfølsomheder eller næringsstofmangler fastsætter vi sammen en plan. Jeg tager derefter stilling til nye forslag af fødevarer, eventuelle kosttilskud og laboratorieanalyser.

Jeg skræddersyer et personligt forløb til dig – og KUN dig.

 

Hvem har brug for kostvejledning?

Nogle benytter vejledning kontinuerligt, og andre bruger en kostvejleder som sparringspartner, når de oplever problemstillinger i livet generelt.

Jeg stiller dig de rigtige spørgsmål, men det er dig selv, der finder svaret, og derved finder ud af hvad dine mål er med livet, sundheden og helbredet, eller hvad du ønsker at ændre? Jeg har informationen, men det er dig der vælger hvordan den information kan bruges i din dagligdag.

I mine øjne kan jeg vejlede alle, der er motiveret og har lyst til at gennemføre nye vaner, ændringer eller få en ny livsstil.

 

I et samarbejde finder vi ud af i forhold til kost og sundhed:

– Hvad du vil og ønsker – og hvad der ligger til grund herfor.

– Hvorfor du vil det?

– Hvor dine udfordringer og forhindringer ligger?

– Hvordan du laver en handlingsplan for at opnå det, du virkelig ønsker og brænder for, og hvordan du skaber den og udfører den.

 

Jeg tror på, at vi alle mere eller mindre kender svarene på vores egne spørgsmål og dilemmaer, de skal bare graves frem i lyset. Vi har svarene inde i os selv. Og det er dét, jeg som vejleder grundlæggende set kan hjælpe dig med.

 

Eksempler på mål, du kan arbejde på kunne f.eks. være:

 • Sundere livsstil og helbred
 • En livsstil med flere grøntsager, antioxidanter, næringsstoffer
 • Specifik sportsernæring
 • Testing, bedre at vide end at gætte. Laboratorietest
 • Optimal ydeevne
 • Sundere liv
 • Få en attraktiv krop og sjæl
 • Vægttab
 • Vægtøgning
 • Mindske stress i livet
 • Private dilemmaer, hvor du har brug for at lette dit hjerte og brug for en coach
 • Bedre balance i krop og sjæl

…eller hvad du ønsker at opnå i dit liv?

 

Hvordan foregår en session eller et livsstilsforløb hos mig?

Hos mig tager en online session typisk 60 minutter. Jeg anbefaler du køber pakker på 3,5,12 sessioner for at komme til bunds.

Jeg hjælper mine klienter til at opdage deres negative mønstre, se og mærke deres mål og lave handlingsplaner med dem. Jeg anvender et spørgeskema i første session og derefter optræder jeg som sparringspartner i mine klienters liv. I sessionen ligger en grundig journalføring samt en mailbesvarelse/opfølgning på vores samtale om dit videreforløb med dine nye kostalternativer.

 

Jeg holder altid løbende kontakt med mine klienter via sms, e-mail eller Instagram. Jeg elsker billeder af din mad eller når du handler, så vi opdager små nuancer. Imellem sessionerne giver jeg gerne lektier for, som er med til, at du som klient motiveres og fastholdes i processen og derigennem når dit mål.

 

Hvordan kommer du i gang med kostvejledning?

Hvis en konsultation har din interesse, skriver du til mig på: nicole@nicolepunzi.dk

Èn session kan åbne øjnene op for en masse og sætte tankerne i gang, og du vil måske kunne få sat ord på en masse, du ikke tidligere har kunne, men for at opnå dine mål og drømme, er det mest givende for dig at gå ind i et forløb og i en proces i et samarbejde med mig, for at holde motivationen i gang og derved bliver din proces mere resultatorienteret og menneskelig.

Jeg er din sparringspartner og min mission er at lytte, stille spørgsmål, rådgive, vejlede og støtte dig 100% fra start til slut, så du kommer sikkert i mål og opnår lige præcis det, som du ønsker.

Skriv gerne dine spørgsmål ned, som du måtte have og tag dem med til konsultationen.

Jeg er selvfølgelig også behjælpelig med råd og korte svar under hele forløbet, som du vil have med mig, så du ikke løber sur i processen og føler dig alene. Jeg er din partner i din sundhedssucces.

Jeg har pt konsultationer:

– Via Zoom, Skype eller FaceTime

Læs mere om Laboratorie-test her

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *