Start en sundere livsstil med juicing

Sundere livsstil

 

Har du truffet et valg? Vil du starte med en sundere livsstil? Hvis valget falder på grøntsagsjuice og i at få det implanteret i din dagligdag, så læs med her. Mangler du inspiration og værktøjer til juicing?

Jeg ved godt det er svært at starte en ny sundere livsstil, tro mig. Mit bud er, at man kan starte med at lære at ”juice”. Add – add –add princippet går ud på at lære, at tilføje nye madvaner til ens hverdag. Da mange af os gerne vil tilføje flere grønsager til vores dagligdag, anbefaler jeg ofte, at du starter med at lære at tilføje hjemmelavede grønsagsjuice i din dagligdag.

Du tænker sikkert: Hvorfor ikke bare spise grønsagerne? Godt så, det er fordi, det gør vi ikke. Det er vores livsstil et bevis på med alle de livsstilssygdomme og symptomer mange har. Så hop med på juice-bølgen, hvis du vil starte en sundere livsstil.

En sund livsstil begynder med sunde vaner. En af de bedste valg, du kan gøre for dig selv og din familie er at bringe en ny vane ind i hjemmet, som alle kan nyde som en sund snack, shot eller som et måltid. Alle i familien kan nyde godt af rå næring fra frugt og grøntsager ved hjælp af en juicemaskine.

Langt de fleste mennesker tilbereder hvert måltid, de spiser, enten ved brug af et komfur, ovn, grill eller mikroovn. Det resulterer i et mindre indtag af næringsstoffer til kroppen, da de bliver ødelagte i tilberedningen. Mange ved simpelthen ikke hvordan man får mere friske grøntsager i deres kost og hverdag.

At juice kunne være en idé? Er du i tvivl om hvordan?

Hvis du ønsker mere magt til at tage ansvar for din sundhed og helbred, så skil dig af med dine dårlige vaner via add-add-add princippet uden dårlige undskyldninger.

Ved du ikke hvordan du skal begynde med juicing? Stress nu ikke. Du behøver ikke en opskriftsbog på sunde grønsagsjuicer eller en super smart ny juice-maskine. Start med at lade det blive en vane før du eksperimenterer med svære opskrifter og avanceret udstyr. Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at juice den samme grøntsag til at starte med fx kun gulerødder eller tomater, agurker, fennikel. Vær stolt af dig selv ved bare at begynde. Forkæl dig selv og beløn sig selv med et heppe udbrud eller yeah råb!

Det er ligegyldigt, hvilket mærke eller hvilken type juicer du bruger i starten, når du først skal i gang. Den maskine du har indtil videre, skal ud af skabet og op og stå på køkkenbordet. Det vigtigste er, at du kommer i gang!

Hvis smagen er for stærk, så tilføj enten en lille mængde filtreret vand eller et par isterninger. Frosne bær er sjove isterninger. Når du er vant til smagen af ​​saft med grønne grøntsager, kan du tilføje flere grønsager ind i vanen! Tilføj fx en håndfuld spinat, broccolistilke, et par blade af grønkål eller en lille smule anden slags kål. Et par stilke af selleri i stedet for gulerødder, når du bliver juice-nørd.

Hvis smagen er for tung tilsættes en halv citron. Citron bruges ofte til at lysne smagen af ​​den grønne saft og skære ned på bitterheden, men citron er også utrolig basisk og har et hav af helbredsmæssige fordele. Det er den eneste frugt jeg tilføjer som hard-core juice-elsker. En sjælden gang putter jeg et æble eller pære i, hvis mine tre børn brokker sig.

Endelig når du føler dig tryg med kombinationen ovenstående, kan du begynde at tilføje urter såsom ingefær, hvidløg, persille, brændenælde, mynte eller koriander. Urter hjælpe afgiftningsprocessen ved at stimulere immunsystemet, opbygge blodet og rense for giftige kemikalier. Fra dette punkt kan du begynde at eksperimentere med dine egne opskrifter. De kan være simple eller komplekse. Det er helt op til dig.

For mig er det vigtigste at du får flere grønsager ind i din dagligdag!

Jeg anbefaler altid kun grønsager, men siger det er fint at starte med at putte frugt i. Problemet med at tilføje frugt er, at du så får et overforbrug af frugtsukker. Dit problem ligger helt sikkert ikke i at spise frugt i forvejen.

Tag din juicer ud af skabet og bliv fortrolig med den og blive din egen mester i juicing. Øvelse gør mester! Nogle gange er den sværeste del om juicing bare at gøre det. Jeg taler ikke om at lave selve juicen. Den del er let nok. Vaske og skære frugt og grøntsager, skubbe dem gennem en saftpresser og drikke. Vupti.

Det jeg taler om, er forpligtelsen til at holde ud dag efter dag

Sparring og vejledning er vigtigt for din juice- succes. Jeg er her for at hjælpe.

Så del bloggen, mine nyhedsbreve og kommentér gerne i feltet og jeg vil prøve at opmuntre dig på din rejse!

Jeg råder dig gerne i hvordan du laver flere forskellige juicer og kommer gerne og viser hvor nemt og enkelt det er at juice hos dig eller du kan se det hele online i min online klub. Se mere her: http://nicolepunzi.dk/online-klub/

Kan du starte en sundere livsstil nu?

Tilmeld dig NU mit nyhedsbrev og få inspiration til en sundere livsstil. Du får min gratis E-guide ” Vink farvel til diæter og cravings for altid”, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

God fornøjelse og pøj pøj med din juicing! Se evt min juiceguide her


 • Tusind tak for dine opmuntrende ord. Jeg vil nyde at følge dine gode råd og opskrifter. Jeg er helt ny, har lige fået en juicer i julegave, og nu skal jeg bare ha’ købt ind og så i gang.
  Rigtig godt nytår.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
  Luk

  Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?