Handelsbetingelser

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail.

Nicole Punzi Suhmsgade 2C 4th 1125 København K. CVR: 34965366 www.nicolepunzi.dk

 

Kontakt mig på mail: nicole@nicolepunzi.dk

 

Alle priser er i DKK inklusiv 25 % moms medmindre andet er angivet.

 

Aldersbetingelser:

Tjenesten må kun benyttes af personer, som der er over 18 år.

 

Personoplysninger:

Nicole Punzi videregiver ikke personoplysninger om hendes kunder og klienter. Nicole Punzi har tavshedspligt og forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

 

Bestilling/Levering:

Levering af online produkter (videoer, e-bøger,lydfiler, opskrifter) bliver sendt efter aftale.

 

Brugsaftale:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for videregivelse af produktet/produkterne er ikke tilladt. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal Nicole Punzi oplyses via email. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives til tredje part.

 

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. Alt er skrevet, produceret, layoutet og distribueret af ©Nicole Punzi. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, udlåne, kopiere, sælge, publicere eller på nogen anden måde videregive ©Nicole Punzi´s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse via email.

 

Fortrydelsesret:

Ved tilmelding til private sessioner er tilmeldingen bindende. Der er naturligvis ikke fortrydelsesret på online konsultationer og andre sessioner, der er foretaget. Her gælder afbudsreglerne, som er at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid på email. Ved afbud mere end 7 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur heller ikke pga hverken sygdom eller andet fravær. Ved afbud mere en 7 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet.

 

Rettigheder:

Alle rettigheder til online kurser samt digitale produkter tilhører Nicole Punzi. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. .

 

Sessioner
:

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

 

Disclaimer: 

Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser samt mine personlige erfaringer og betragtninger. Mit materiale skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

 

Betaling:

Via MobilePay.

 

Kundes data:

Virksomheden Nicole Punzi respekterer dine personlige oplysninger og holder sig til reglerne for datalovgivningen. Du kan læse mere om cookies og persondataforordningen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *