Dna test

Jeg samarbejder med Nordic laboratories www.nordic-labs.com som er blandt Europas førende leverandører indenfor veldokumenterede objektive laboratorieanalyser, som kan belyse forskellige problematikker til dine symptomer og være behjælpelige i visse tilfælde for at gå dybere til værk. Ved at kunne identificere dine problemstillinger hurtigere kan den rette behandlingsstrategi afhjælpe dine kroniske lidelser.

Der findes forskellige analyser og tests, som jeg tilbyder mine klienter og her er nogle af dem:

 

Fødevareintolerance mod IgG antistoffer– hvad er synderen i din krop?

Denne laboratorie test belyser om der er immunreaktioner rettet mod maden, du spiser. Det er en fingerprik (lille blodprik) og testen måler IgG antistoffer mod 184 fødevarer. Prøven giver dig/mig et godt redskab til at vurdere den mad, som kan fjernes, hvis du lider af problemstillinger, hvor en overfølsomhed over for bestemte fødevarer og tilsætningsstoffer kan være problemet.
 Analysen anbefales ved fordøjelsesbesvær (irritabel tyktarm (IBS), Morbus Crohn, Colitis ulcerosa), astma, eksem, træthed, væskeophobninger, bihule problemer, hovedpine, overvægt, depression, ømme muskler, ledsmerter. En fødevareoverfølsomhed er normalt midlertidigt og forsvinder typisk, når man i 3 uger til 12 måneder fjerner den mad, man ikke tåler. Typisk ser jeg gode resultater efter 3-6 måneder.
 Koster 2495,-kr.

 

 

Analysen CSAP x 2

(Comprehensive Parasitology x 2). Lider du af fordøjelsesproblemer? Denne afføringsprøve anbefales ved symptomer som diarré, forstoppelse, luft i maven, mavesmerter, irritabel tyktarm, Morbus Crohn, Cøliaki, allergi symptomer, fordøjelsesbesvær, svampeovervækst, bakterielle infektioner.

Den undersøger specifikt bugspytkirtlens enzymdannelse og om der er høje niveauer af protein og fedt i afføringen, hvilke kan indikere lav produktion af mavesyre og galde. Prøven viser også ubalancer i tyktarmen for: mælkesyrebakterier, bakterier, svamp, parasitter, absorptionsevnen, inflammation i tyktarmen, immunrespons, dannelsen af kortkædede fedtsyrer og pH m.m.. Koster 2999,-kr

Kombinerer du denne test med IPA-analysen, så får du et overblik over funktionerne i din fordøjelse på en optimal og veldokumenteret måde.

IPA-analyse:

Analysen er en urinprøve som belyser tilstanden i maven og tyndtarmen i forhold til absorptionsevnen, permeabilitet og nedbrydning og optagelsen af sukkerstoffer. Testen anbefales ved symptomer som irritabel tyktarm, oppustethed, luft i maven, rumlen, smerter i maven, forstoppelse og diarre, mangel på næringsstoffer, træthed, eksem, hovedpine og migræne, Cøliaki, Chron´s sygdom og fødevareallergi og – intolerance.
 Koster 1375,-kr.

 

DNA DIET:

Er en laboratorietest som henvender sig til de personer som ønsker vægttab, men har problemer med at tabe sig eller holde vægten ved lige. Til dem, som har en formodning om at det kan være genetisk relateret. Dette er et værktøj, som kan give et individuelt billede, så jeg kan lave en personlig kost og træningsproblem til lige netop dig med efter dine gener.

DNA DIET giver dig en indsigt i:

–       Hvordan den individuelle responderer på kost og træning

–       Hvordan energifordelingen skal tilpasses den individuelle

–       Hvorvidt den individuelle er disponeret for langsom eller hurtig vægtøgning

–       Ved hvilken træningstype den individuelle genetisk set opnår størst vægttabsudbytte.

–       Pris:1495kr,-

 

DNA SPORT:

Er en laboratorietest som henvender sig til sportsaktive personer, professionelle såvel som motionister, der ønsker hjælp til at opnå og udnytte deres fysiologiske potentiale optimalt. Testen er især egnet til atleter som har dårlig præsentationsrespons på et ellers velovervejet og tilrettelagt træningsprogram.

DNA sport tester inden for tre områder:

Styrke og udholdenhed: Tester for gener, som koder for fysiologiske faktorer som f.eks kredsløb, blodtryk, hjerte-lunge kapacitet, styrke og graden af træningsadaptions mv.

Bindevævsskader: Tester for genvariationer, der øger sandsynligheden for skader i blødt væv.

Restitutionsgener: Tester for gener, som har betydning for, i hvilken grad atleten er disponeret for øget inflammation, frie radikaler og oxidativt stress i kroppen. Pris: 1995,-kr

DNA HEALTH:

Er en laboratorietest, som henvender sig til personer, der på grund af egen eller tætte relationers sygehistorie eller risikofaktorer føler sig disponeret for en eller flere livsstilssygdomme. Derudover henvender testen sig også til dem der ønsker at optimere deres generelle sundhed. Testen givet et indblik i, hvilke næringsstoffer og strategier klienten bør være ekstra opmærksom på med henblik i at opnå et godt helbred.

DNA HEALTH tester for 24 genvariationer i relation til følgende biologiske processer:

Hjertesygdomme: Genvariationer som har indflydelse på LDL og HDL niveauer med risiko for udvikling af hjertekarsygdomme.

B-vitaminer: Genvariationer i relation til B-6 vitamin, B-12 vitamin og folat, hvilke bl.a har til opgave at lave ny DNA til celler, der konstant vokser og fornyer sig.

Oxidativ stress: Genvariationer som associerer sig med kroppens egenproduktion af fri radikaler og antioxidanter. En forhøjet produktion af frie radikaler samtidig med en lav produktion og tilførsel af antioxidanter via kosten kan forringe vores immunforsvar og gøre en disponeret for sygdomssmitte. Visse genvariationer er associeret med øget risiko for udvikling af kræft.

Knoglesundhed: Genvariationer som er associeret med vores knoglestatus og eventuel disponering af knogleskørhed, hvilket kan forebygged ved hjælp af vægtbærende motion og kost rig på D-vitamin, magnesium og kalk.

Afgiftning: Tester for enzymer i afgiftningsprocessen som er opdelt i fase 1 og fase 2. Enzymerne i fase 1 aktiverer stoffet som skal elimineres, mens enzymerne i fase 2 eliminerer og udskiller de aktiverede stoffer fra fase 1 i leveren. Aktiverede stoffer som ikke elimineres og udskiftes er potentielt skadelige.

Inflammation: Tester for genetiske variationer, som påvirker kroppens egenproduktion og regulering af inflammation. Overvægt, hjertekarsygdomme, leddegigt og inflammatorisk tarmsygdom er associeret med inflammationstilstande.

Insulinresistens: tester for genvariationer som har betydning for cellernes insulinfølsomhed. Abnormaliteter i kroppens insulinfølsomhed kan udmønte sig i overvægt, type-2 diabetes, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og hjertesygdomme. Pris: 1995,-kr

 

 

6 thoughts on “Dna test

 1. Carmen connie says:

  Hej Nicole

  Blev lettet og håbefuld da jeg læste din side.

  Jeg lider af den allergisk astmatisk relaterede sygdom : Samters triade”.
  Hvilken test ville bedst kunne afsløre hvor problemet ligger.?
  Jeg er glutenfri nu efter et måned og spiser kun fåreost (mælkefri)
  Jeg lever efterhånden ret sundt og mener at jeg er en del mere bevidst om hvilke fødevarer der tricker inflammation.
  Jeg er meldt ind i en gruppe for samters triade på facebook(12 millioner amerikanere siges at fejle denne sygdom) og her er jeg stødt på en biokemiker som har skrevet at jeg mindst skal have de nedenstående 10 blodprøver for at blive HELT afklaret hvor lige MIT problem er.
  Han skriver endvidere: At det handler om den arachadanic cascade i balance og flere svære ord. Ville rigtig gerne have hjælp af nogen hvor sproget ikke gav vanskeligheder. Så derfor søger jeg også indenfor Danmark. Og så din hjemmeside. Du virker til at vide en hel del mere end andre behandlere:-)

  1) Eosinophil count – absolute
  2) Platelet count
  3) C-reactive protein (CRP)
  4) URIN test for Leukotriene E4 (Urinary LTE4) – note you must not take any anti leukotriene drug at least 48 hours before this testing. So no Singulair or anything like that at least 48 hours before testing.
  5) Mast Cell – Serum Tryptase
  6) Urinary histamine level test – you can do this along with urinary leukotriene E4 test
  7) Epa (eicosapentaenoic acid) – AA (arachidonic acid) ratio
  8) Th2 cytokines test (IL-4, IL-6, IL-10, IL-13)
  9) Quantitative Immunoglobulins aka Total Immunoglobulins test
  10) Erythrocyte sedimentation rate (ESR) 11) Vitamin D , Zinc, Copper levels 12)Homocysteine levels

  Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette vil jeg meget gerne samarbejde med og få de test der skal til. Hvis ikke er jeg desværre ikke sikker på det kan batte noget. Hvad er din uddannelses baggrund? Og har du kendskab til den form for biokemisk viden?

  Bedste hilsner
  Carmen

  Svar
  1. Nicole Punzi says:

   Hej Carmen:-) Ja sikke noget. Det kræver lige en uredning af diverse triggere. Ja jeg samarbejder med Nordic Clinic, hvor jeg kan tilbyde dig nogle af disse test. Er du sød at skrive en email til mig på nicole@nicolepunzi.dk ?

   Svar
 2. Thomas myssing says:

  Måske du kan komme med en god kost sammensætning til mig?

  Svar
 3. Susanne says:

  Hejsa….
  Syntes det forløb som Julie Zangenberg gennemgår lyder meget interessant ….
  Hvordan foregår det og hvad koste det

  Svar
  1. Nicole Punzi says:

   Kære Susanne. Tusind tak for interessen. Julie har taget 4 laboratorie test og så gennemgår vi dem med sessioner med mig. Derefter har hun bestilt at jeg foodprepper med hende nogle uger efter, så hun går fra forløbet med bedre viden om hvad der er godt for hendes krop at spise ifølge test og egen smag. Så lige nu skriver jeg mulige klienter op til forløbet, men du kan også “bare” bestille test og sessioner med mig uden du skal vente på jeg kommer hjem til dig og foodprepper, da jeg er booket i januar/februar for food-prep men ikke for sessioner. Det er bare en ekstra luksus at jeg begynder at tilbyde det. Alt efter hvor du bor. Send mig en mail med din interesse og så kan jeg sende priser på tests og information om tests. mail: nicole@nicolepunzi.dk

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *