Detox forløbet

Pris: 499,-kr. Du starter når du lyster. Skriv en email på nicole@nicolepunzi.dk, hvis du er interesseret i forløbet.

 

Detox forløbet

 

 • Når din krop trænger til ekstra kærlighed, velvære og et boost til din sundhed

 

Vitaminer og mineraler har mange vigtige funktioner i kroppen, og skal derfor tilføres udefra i tilstrækkelig grad. I dette forløb får du et ordentlig vitamin/mineral boost som kan være med til at udrense din kroppen for affaldsstoffer og rense ud i tarmsystemet. 

 

Hvis kroppen ikke er i stand til at udrense sig selv for affaldsstoffer, i det tempo som vi belaster den med, kan kroppen komme i ubalance da leveren og nyren får sværere ved at følge med. Kroppen kan selv detoxe, men den skal lige skubbes i gang med diverse fødevarer. En sund og varieret kost kan hjælpe dig i at støtte kroppens egen udrensning af affaldsstoffer. 

 

Hvad kan du se frem til?

På mit detox forløb må du drikke og spise ligeså meget du vil, fra de opskrifter jeg giver dig. Det er ikke en slankekur, jo måske taber du dig, men det er et forløb på næringsstoffer. Der er fokus på de sunde, rene, naturlige og skønne råvarer fra naturens eget spisekammer. Ønsker du at give din krop lidt ekstra kærlighed og forkæle den med lækre cremede smoothies, frisk knasende salater og varme supper mm. Så er dette forløb måske noget for dig ? 

 

Du får de bedste tips til sundhed, energi og sundhedsfremme, som du kan gøre brug af i dit liv med det samme og fremadrettet. Der er i madplanerne blevet brugt tid på at tænke i smag, optagelighed, udrensning, biokemi og resultater. 

Du kommer til at være i centrum, hvor der er ekstra fokus på dig og din krop. Derudover får du undervisning i strategier til forløbet, som kan hjælpe dig i at finde balancen. Igennem forløbet vil du få nogle nye vaner, som du kan inkorporere i din dagligdag. Alle disse små vaneændringer, som en lækker smoothie og flere grøntsager, betegner jeg som små-detox, der kan hjælpe dit immunforsvar fremadrettet.

 

 

Forløbet indeholder: 

 • 10 dages madplaner, opskrifter og indkøbslister.
 • 3 forskellige madplaner du kan vælge imellem: Pegan, vegansk & mamma forløbet.
 • Næringsberegning – en øjenåbner for hvor mange og forskellige vitaminer samt mineraler, der er i den mad vi indtager. 
 • Lydfiler til hver dag om læring, erfaring og motivation.
 • Lukket facebook-gruppe med sparring, hjælp og motivation fra mig 24/7 i de 10 dage.
 • Et fællesskab med de andre deltagere.
 • 100% støtte fra din personlige kostvejleder Nicole. 

 

Forløbets mål er:

 • En pause fra dårlige vaner.
 • Læring om nye vaner gennem inspiration – en øjenåbner uden lige.  
 • Ny sundere livsstil. 
 • Transformering.
 • Boost til celler og organer – et kærligt skub til udrensning.
 • Resultaterne opnås de steder hvor kroppen trænger til mest kærlighed. Om du mærker det mentalt eller fysisk er individuelt.

 

 

 

På mit detox forløb må du drikke og spise lige så meget du vil, fra de opskrifter jeg giver dig. Det er ikke en slankekur, jo måske du taber dig, men det er et forløb på næringsstoffer. Et intens forløb som burde blive til livsstilsvaner. Forløbet koster 499,-kr. Så længe du spiser de råvarer jeg anbefaler, er du sikret den optimale mængde næringsstoffer din krop har brug for. Når du skal være sund med lækkerhed, så kræver det ikke andet end gode, sunde, rene, naturlige og skønne råvarer fra naturens eget spisekammer.

Du kan se frem til også at mæske dig i lækre, cremede smoothies, friske, knasende salater og varmende supper.

Hvem er det til?

Der er 3 faner du kan vælge i forløbet. Så derfor er det til alle. Ellers ring lige og spørg mig, hvis du er i tvivl på 61271893.

Men de 3 faner er alle uden raffineret sukker, komælk, gluten og kaffe (hvis du kan):

Pegansk (pegan betyder paleo+vegan) og der vil du få lidt animalske produkter og få nogle kødfrie dage også.

Vegansk til dig, der ønsker at blive inspireret til flere kødfrie dage. Eller bare til dig, der allerede spiser vegansk, men som ikke kan finde ud af at variere maden.

Mamma (dem der ønsker at være gravide, er gravide eller ammende) I det forløb udrenser du ikke, men du får en masse sund næring. Alt du behøver i de omstændigheder. Du spiser kød, fisk, æg, skaldyr og får bælgfrugter. Du får 2 kødfrie mandage.

Det smarte er alle faner er dine og du kan kigge på dem alle.

 

Skal du have hjælp?

Igennem forløbet vil du få nogle nye vaner, som du kan få gavn af i din dagligdag, og som du kan inkorporere i dine dagligdagsrutiner efterfølgende. Alle disse små vaneændringer er hvad jeg betegner som små-detox. Det kan være når du f.eks. vælger en god te, en lækker smoothie eller en grøntsagsjuice, som hjælper dit immunforsvar og indeholder udrensende faktorer igang fremadrettet. Kroppen kan selv detoxe, men den skal lige skubbes igang med diverse fødevarer.

Vi tilføjer lyst kød og fisk til menuen i nedtrapningsfasen til dem der ønsker det. Der vil også være en veganer-fane til de vegetarer og veganer, der ikke spiser kød/fisk/æg og i optrapningsfasen – et skridt ad gangen. Så kan du vælge blandt de to faner, hvilken ret, der passer dig. Overgangen bliver så blid og god for din krop som muligt, så du ikke risikerer at ryge direkte på kaffe, sukker, pizza, færdigretter og chips (igen).

Du vælger hvilken fane passer til dig og dine behov. Mulighederne er mange. Har du spørgsmål? Skriv til: nicole@nicolepunzi.dk eller ring på 61271893.

 

 

 

Lad mig få dig igang!

Ønsker du at prøve at give din krop en gave og det bedste af hvad jeg selv spiser og anbefaler mine klienter? Deltag på mit detox-forløb, og du får de bedste tips til sundhed, vitalitet, energi og sundhedsfremme, som du kan gøre brug af i dit liv med det samme og fremadrettet.

Der er ikke noget mere vigtigt for dit helbred end den mad du spiser. Er du sikker på, at din mad er sund nok? Er du forvirret over, hvad der kan være den mest næringsrige kost for dig og din familie?

Jeg har brugt tid på at tænke i smag, i optagelighed, i udrensning, i biokemi og i resultater.

På mit online forløb lærer du nogle af de strategier jeg underviser i, og du bliver nød til at være sund og tage perioder af dit liv, hvor der er ekstra fokus på dig og din krop.

At detoxe 4-5 gange om året, hvor du bruger 10-12 dage på at fylde “benzin” ekstra på. De strategier bruger jeg også i hverdagen bare spredt ud med sund livsstil med balance også. Jeg fortæller dig, hvordan på forløbet.

Jeg giver kroppen en ekstra gave et par gange om året.

Den gave ville jeg gerne dele med andre, og heldigvis valgte jeg at lave mit detox-forløb til dig.

Du kan være med for kun 499,-kr. og beholde forløbet og tage det igen og igen, hvis du ønsker at tage det selv derhjemme i fremtiden. Det vil jeg kun elske du gør. Jeg ser dog tit ønsker min sparring og de deltager igen og igen. Det skønt.

 

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Nicole og er halvitaliener, kostvejleder, sundhedscoach, kosmetolog, rawfood chef og DNA life behandler med speciale inden for optimal sundhed, velvære og skønhed. Jeg arbejder til dagligt med online vejledning inden for sund livsstil i små steps og lærer sine klienter mere holistiske og bæredygtige strategier og vaner.

Jeg arbejder med online sessioner, laboratorie tests og diverse online forløb, Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet med adskillige klienter inden for forbyggelse og optimering. Min behandlingstilgang tager udgangspunkt i det enkelte menneske. For at sikre sunde, vedvarende livsstilsændringer, implementerer jeg løbende små ændringer, så mine klienter både kan overkomme at skulle ændre sine vaner og samtidig kan fokusere på deres karriere og hverdagens andre opgaver. Du kan læse mere om mig HER. 

 

Feedback fra de tidligere detox hold

Helle Sværdpiil fra hold 1,2,3,4 & 5, 7,8,9,10 skriver:

Kære Nicole.
Også tusinde tak fra mig. Du er som altid inspirerede, motiverende, super imødekommende og kompetent.
Jeg er “back on track” med fuld fart og masser af lyst og energi.
Vi “ses” helt sikkert om et par måneder, hvis du fortsætter.
💕🌱

 

Jeanette Kenny skriver: Kan kun sige, jeg glæder mig til endnu en tur. Januar var den bedste start for mig i detox-gruppe 1. En kold tyrker efter en fed december, men alligevel så det bedste energi-boost… Måske vi ses på 3′ eren her i juni. ✌️🌱🍋🍆🍵💚

 

Ditte Marie fra hold 5,6,7,8,9,10: Jeg har det stadig fantastisk. Ingen sukker, komælk eller gluten, ingen kager, kaffe og ingen trang til det. Meget meget nyt for mig, men jeg er så fyldt op at jeg glemmer de dårlige vaner (måske kommer de en dag forbi og lokker- hvem ved). Jeg begyndte min egen uge med en super lækker boghvedegrød kogt i gryden kort, op på en tallerken, pyntet med æbler og kanel og derefter 15 i ovnen. Mums. Jeg var lidt bange for at køre fast i de samme opskrifter igen og igen, men det er ikke sket endnu. Jeg er glad, optimistisk og føler mig sund ( med lækkerhed 🙂 ). Jeg er mega stolt af mig selv og takker fordi du viste mig vejen.

 

Maria Siggaard fra hold 5 skriver:  Også positivt at berette herfra 👍🏼. Rutinen omkring vand m/citron/ingefær kører perfekt – og ligeså morgenmad, frokost og de gode mellemmåltider. Ingen sukker, mejeriprodukter, hvede mv. Og jeg mangler det ikke. Til aftensmad spiser jeg som den øvrige familie, men med fokus på masser af det grønne/grøntsager og mængden af kød er nedjusteret. I dag lavede gemalen sin fantastiske boller i karry, men kødet (kylling) blev spækket med masser af pulp (squash, persillerod, rød peber og gulerod). De smagte fantastisk, syntes vi alle 5 👍🏼. Sovsen var opbagt (med mel), så jeg blev lidt oppustet bagefter… Men det smagte godt med Urtekrams brune jasminris til + en skøn salat af rødkål, spidskål, valnødder, hakket persille, lidt mango – og en dressing af olivenolie, manuka-honning 400+ og dijonsennep 😋😋😋
ps: har dog nydt i alt 5 ds Pepsi max siden forløbsafslutning, så jeg er ingen helgen 😇
Pps: udfylder evaluering én af dagene – brug endelig, hvad du kan bruge. Det bliver lutter roser 😄
Ppps: den der kogebog med “de bedste opskrifter” fra dine 5 forløb… Den vil jeg altså gerne skrive mig op til 👍🏼

Susanne Bodin fra hold 5 siger: Kære Nicole Punzi jeg er såå glad for at jeg meldte mig til dit forløb. Jeg var lidt i tvivl om det var det rigtige for mig, da jeg så de mange nye ( fremmede) indkøb. Nu 10 dage efter er jeg helt overbevist om at veganerkost forbliver største delen af min kost fremadrettet. Jeg savner ikke færdigprodukter eller sukker og er helt fri for gravings. Jeg er klar til at eksperimentere videre🏃💪
De sidste 2 dage har jeg været på hotel, med medbragt mad til første aften og buffet med grønt og frugt den resterende tid- absolut intet problem.
Tak for din støtte og gode råd og held og lykke til alle fremadrettet:-)

 

Ane fra hold 2: Jeg er ovenud overrasket… tør næsten ikke nævne det for nogen, for om det så pludselig bryder frem..
Jeg har siden jeg fik mit første barn for snart 13 år siden, været voldsomt påvirket af birkepollen og de kryds påvirkninger deraf som forskellige fødevarer jeg ikke kan spise, og nogle slet ikke røre ved.
Men, og nu kommer det….
I år er jeg overhovedet ikke ramt! Plejer at tage allergipiller, næsespray og øjendråber konstant. Jeg kan sidde udenfor i skøn solbrise hvilket ikke er sket i mange år uden medicin.
Og den eneste ændring dette år, er de 10 dage med dig som styrmand Nicole Punzi. Så mon ikke jeg skal på igen næste forår før pollen sæsonen starter igen – det tænker jeg!

Anette Damgaard skriver; ❤️ Detox ❤️
Det bedste jeg har gjort for mig selv ever ❤️ tusinde tak for at du holdet mig i hånde, og fulgte mig sikkert i mål … Jeg har tabt 2 kilo og Jeg har det 100 gange bedre , fortsætter den gode stil , dog nu med en god kop Nespresso … Er det muligt at komme med på næste kursus , er der nogle ændringer … Hvad var det du havde med Italien til sommer kære smukke dygtige Nicole Punzi 😊 Jeg anbefaler dig på det varmeste 🙏 Jeg savner alle de daglige søde input fra jer alle …

 

Anne van der Merwede (Nicole’s underviser på Kostakademiet)

Super lækkert materiale, du har givet os Nicole. Jeg kom med i 11. time, derfor er jeg lidt bagud med mine billeder. Jeg er vildt glad for at være med og bliver både inspireret og glad. Jeg kan se, at der ligger et kæmpe forarbejde bag dette forløb. Nicole har virkeligt gennemtænkt det ned til mindste detalje. Måltiderne er fyldt med næring, lækker smag og smukke farver. Nicole tager hensyn både til vegetarer og veganere, blodsukkerbalancen og tænker også på ”Stop madspil”. Det er en stor glæde og inspiration for mig at være med. Også fordi I andre lægger smukke billeder ud og mange tanker.
Det hele har været meget givende og inspirerende, og hele tiden har du været der, Nicole og svaret på et utal af relevante spørgsmål.
1000 tak til dig – og alle, der har delt tanker og oplevelser. Nogle af os ses nok en anden gang til et af Nicoles forløb. Kh Anne

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

 • - Kan jeg slippe mine symptomer?
 • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?