NYT forløb – Reserver din plads nu – Vi starter d. 19 august 2018

Plastik mig her og plastik mig der og plastik mig alle vegne!!!! Nu er der hjælp at hente med mit nye forløb.

Vi lever i dag i en verden, hvor der er ekstrem meget kemi, hvilket resulterer i et forhøjet niveau af kemi i kroppen. Dette er noget jeg er modstander af, og jeg har derfor udviklet dette forløb “Detox delight”.
Mange produkter i supermarkederne indeholder rigtig meget kemi, som os vi som forbrugere ikke er opmærksomme på. Nogle producenter er gode til at brande deres produkter, så det lyder som om, at det er godt for dig og miljøet. Jeg vil på Detox delight forløbet hjælpe dig med at få et overblik over, hvilke produkter jeg anbefaler og selv bruger i min hverdag, som indeholder mindst mulige kemikalier.

Detox delight

Forløbet handler om at indføre små vaner i din hverdag, som både er godt for dig og miljøet. Forløbet kommer til at vare i 12 uger, og for hver uge vil der være et nyt emne, som du skal følge. Formålet er, at du skal have indarbejdet vanerne i 7 dage og holde fokus på dem i de 7 dage og gerne lege med dem fremadrettet, da vaner tager mellem 21 til 90 dage at ændre. Så de ligger på rygraden.

Detox delight er til dig, som ønsker en mere kemifri verden i dit liv. Her på forløbet får du redskaber til at kunne tænke mere kemikaliefrit, og hvis du følger disse nye strategier, vil du hjælpe til med at få en mere kemifri verden, som vil gavne alle i fremtiden. Du vil mærke det på humør, energi og udseende. Detox delight er for alle! Alle kan være med, der er forskellige niveauer og prisklasser på de produkter eller strategier jeg anbefaler. Intet er et must. Det er ren viden og erfaring fra mig, som du kan tage til dig i dit tempo men med et skub til at gøre noget ved det.
Det er nemt at følge, fordi du skal holde fokus på kun et emne ad gangen.

Måske du synes mit mad-detox-forløb er en stor mundfuld dagligt. Du ønsker at bibeholde dine madvaner og kan ikke overskue en masse madlavning. Du ønsker i stedet at gå små steps via andre strategier via produkter, du anvender dagligt, hvor du spiser og lever som du plejer, men er klar på at opgradere en ny vane om ugen, som er produktbaseret. Produkter påvirker nemlig også meget din sunde livsstil.

Pris

Forløbet koster 999 kr, men du kan betale i 3 rater – 333kr over 3 måneder. Hvilket omfatter adgang til min Facebookgruppe og videoer til alle emner. Hvert emne er lavet i en PDF-fil, der ligger i en space på nettet i Simplero. Du vil modtage ugens emne en uge før, du skal starte, for at kunne forberede dig.

Hvad får du ud af det?

Du får mindre kemikalier i hverdagen, renere krop, bedre samvittighed, hjælpen fra mig, nye små strategier hver uge og du slipper for bekymringer, manglende viden og symptomer.
TIP: Det er en god idé at downloade app’en Kemiluppen. Denne app kan hjælpe dig med viden om uønsket kemi i kosmetik og plejeprodukter. Hvis du ikke ønsker det, kan du se på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside.

Emner vi kommer til at gennemgå i de 12 uger er:

Vand/glas/to-go – zero waste, genbrug og sundere vand – Nicole lær mig at huske det!

Mindre plastik – hvordan starter jeg, og hvor skal jeg begynde?

Juice/Smoothies – nemmere strategier og forskellige niveauer – hit med opskrifter, så lover jeg at lave en sundhedsbombe dagligt.

Te – Hvilken te bør jeg drikke og hvad gør den for mig? Hvordan kan jeg minimere forbruget og mængderne af kaffe af dårlig kvalitet, sodavand og få mere af den sunde te, så det giver kroppen resultater?

Superfoods – lær hvilke superfoods, der hjælper med at udrense på et nybegynder- eller øvet niveau?

Deodoranter – hvad er farligt at bruge, og hvad kan jeg gøre i stedet? Hvor kan jeg købe den bedste kemifri deo eller hvordan laver jeg min egen?

Hudpleje – hvilke redskaber skal jeg bruge for sund og spændstig hud?

Kropspleje – hvordan plejer jeg kroppen á la Nicole og får det optimale ud af huden på kroppen samt produkterne jeg bruger.

Ansigtspleje – hvordan laver jeg selv en nem og sund ansigtsmaske? Hvordan plejer jeg huden naturligt?

Tandpleje – udrensende strategier og hvilke produkter er bedre for mund og miljø?

Hårpleje – hvordan plejer jeg håret og bruger de bedste non-toxic produkter og kure til håret?

Neglepleje – hvad styrker negle, og hvilke produkter kan jeg bruge istedet? Samt hvordan holder jeg alle strategier jeg har lært? Hvad er resultaterne?

 

Det ender med du bliver sund med lækkerhed!!!!

 

Forløbet er til dig – hvis du kan nikke ja til et af disse spørgsmål

Du ønsker at leve mere kemifrit?

Du synes, detox er spændende, men synes det er for besværligt med en total-ænding af kosten?

Du ønsker små skridt og små nye nemme vaner step by step?

Du har brug for at blive holdt i hånden og guidet i, hvad du skal?

Du er nysgerrig på de 3 niveauer, og du elsker at tage de forskellige emner på dit eget niveau?

Du vil gerne udskifte dine toiletsager, men ved ikke med hvad eller hvordan?

Du vil gerne købe nogle produkter, men andre vil du gerne lave selv. Nicole viser begge strategier, så du kan vælge hvad der passer til dit temperament og din pengepung?

Du ønsker at få minimeret eller fjernet appelsinhud og vide hvad der skaber det?

Du har brug for 1 uges challenge i 3 måneder med fokus på kun 1 ting om ugen, så du husker det, men ikke stresser.

Du ender måske med at have 12 nye super vaner integreret, fordi det er nemt at gøre sammen med Nicole?

 

 

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?