Vitaminindsprøjtning

Hvorfor skal du have en vitaminindsprøjtning?

Du trænger til et boost af nydelse, livsstilshjælp og velvære.

Det betyder, at du trænger til en upgrade af dit liv.

Sana Retreat er designet til at give dig en vitaminindsprøjtning for krop og sjæl.

Sidder du med indvendinger mod at tage med på Sana Retreat, juice-sana retreatog har en masse gode undskyldninger for ikke at have tid, penge, fri eller babysitter, så læs lige med her. Du fortjener nemlig en pause. Det kan nemlig i sidste ende sparre dig for en masse problemer resten af året.

Du arbejder hårdt hver dag, og kun du kan gøre dig selv sundere. Ingen andre. Det kræver, at du er målrettet og beslutter dig for at få hjælp og vil hjælpes.

Jeg har skrevet 5 fordele om hvorfor du skal på Sana Retreat, som du kan læse. Der er en super god grund til at værdsætte dig selv med sund ernæring, lækre måltider, kulturelle udflugter, strand-udsigt, morgenyoga, workshops, afslapning, levende musik og spa-ophold.

 

Jeg vil liste nogle af de gode grunde op her:

Nicole SANA

1:Tag din sundhed og krop til næste niveau

At leve sundt kan være en udfordring i en travl hverdag. At blive inspireret dagligt i en uge på Sana Retreat med daglig vitaminindsprøjtning kan sikre dig fremskridt på selve turen, men vigtigst af alt er at lære strategierne for, hvordan du kan tilføje nemme madvaner hjemme i din dagligdag.

2: Computer-detoxe

Tag stikket ud. Det kan alle have brug for engang imellem. Det giver stress at være ONLINE konstant. En god bog, nye venner og en masse oplevelser og inspiration giver et helt nyt perspektiv. Du vil føle du lever i nuet og er nærværende med dig selv og de andre deltagere.

3: Afslapning

At tage langt væk hjemmefra er den eneste måde at slappe fuldstændig af på. Du får mulighed for at lytte til dine behov. Tid til næring, tid til bevægelse og tid til hvile.

4: Gode spisevaner

Du vil blive fyldt op med lækker sund hjemmelavet mad, der er gennemtænkt. Du slipper for at handle ind, rydde op og forberede mad. Derudover vil du slippe for alle frustrationer om, hvad du skal lave af mad. Alt arbejdet er gjort for dig, og du vil kunne bryde gamle dårlige vaner med professionel hjælp.

5: Nye bekendtskaber

En uge i luksus og det italienske paradis sammen med andre deltagere vil gøre dig sundere, gladere og mere energisk. At dele dine mål med andre, imens solen skinner, er som at sende dine drømme ud i universet, og nå dem imens du skridt for skridt går vejen mod et sundere jeg.

 

Du fortjener også en vitaminindsprøjtning.

Der er begrænsede pladser, og jeg lukker ned for tilmelding om nogle dage. Skynd dig at booke din plads, og få givet dig selv den bedste vitaminindsprøjtning for 2015. Slip for stress, dårlig samvittighed og for mange sygedage i efteråret.

 

SANA-RETREAT-LOGO

 

STRAND-SANA-RETREAT -POWEREDITOR


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?