Sana Retreat i Syditalien

 

Skynd dig med – Læs mere om turen her inden den er udsolgt.

Bliv sund med lækkerhed – det betyder at du får mere energi og udstråling – En følelse af at føle sig fri.

  • Giv dig selv et reboost af sundhed indeni og udenpå – nu og for livet!
  • Bliv sund med lækkerhed – det betyder at du får mere energi og udstråling – En følelse af at føle sig fri.

Den sunde livsstil kommer ikke af sig selv, og det er svært at stå alene med, hvis du ikke ønsker at falde tilbage, hvilket næsten alle gør, hvis de ikke har en mentor i hånden.

Falde tilbage betyder ikke, at du ikke må synde. Det gør alle. Men når vi ikke ved, hvorfor vi skal spise mere grønt og vælge kvalitet, så glemmer vi det i en travl hverdag. Det er først, når man forstår WHY og HOW at det lykkes.

Man bliver altid mere motiveret, når man har en mentor og et mål samt måske får et økonomisk slag over nælderne. Først der sker der en forvandling.

Første step til at tage sig selv alvorligt er jo at gå vejen. Sana Retreat er den bedste måde at starte op på, da du netop på en intensiv uge, får det ind under huden ved at se, smage, oplevede, lære og forstå strategierne.

De sunde vaner tager tid, og derfor er turen intensiv på den mest bæredygtige måde. Rejsen glemmer du aldrig, og vi er flok-dyr og arbejder udfra følelser. Følelserne på denne tur tager du dig med hjem, og de forbliver. Det er tricket.

Du kan lære nye vaner ved at:

1) at sætte dig godt ind i motivation, hjernekemi og sunde vaner, hvilket nok tager dig 3-4 års studier, som koster 200.000-300.000 kr minimum. Det var jeg gjorde (brugte dog flere penge og tid på mine uddanelser)

2) eller få professionel hjælp via forløb og lære det hurtigere. Sana retreat er et forløb, hvor du får min hjælp inden afrejsen og efter afrejsen samt gratis adgang til min online klub i 6 måneder. Du bliver guidet og holdt i hånden og har andre kursister at dele dine udfordringer og problematikker med. Du er ikke alene.

Vil du også gerne føle dig sundere i 2015 og føle mere energi sammen med din personlige mentor?

Så er det NU du skal være med

Vi starter nemlig nu med samtalerne inden afrejsen. 

Dit helbred er alle pengene værd. Uden din krop og sundhed – har du intet desværre og hvem gider at være usund, syg, dårlig, stresset i 2015?

Jeg håber vi ses på den anden side, og jeg glæder mig til at sende dig gratis link til online klubben med det samme og hjælpe dig med dine flybilletter og booke en session til dig, så jeg ved dine mål og hvad du ønsker at spise på turen.

Til dig der er super hurtig er direkte købsknap er her
Har du andre spørgsmål omkring Sana Retreat, så ring nu: 61271893

Læs alt om turen og turens program her

 

ecover1Nicole Punzi er holistisk sundhedscoach – en små-detox og anti-inflammatorisk entusiast.

Nicole inspirerer til at blive mere bevidst om hvad du spiser, hvad du bruger på din hud, samt kemikalier i dit hjem og omgivelser, så unødvendige affaldsstoffer og ubehagelige symptomer undgås.

Nicole’s mission er at hjælpe dig til at genopdage din intuition, afgifte krop, sjæl og miljø samt finde skjulte fødevareallergier/intolerancer, så du kan begynde at lave lækker mad med kvalitetskarakter.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?