SUPERmad

SUPERmad 

Jeg er i fuld gang med at lave fire madprogrammer med skuespiller og mad-nørd, Julie Zangenberg. Hun har haft succes med hendes netop overståede madprogrammer ’Julies madselskaber’ på Kanal 4, og kaster sig nu over nye programmer selv ” SUPERmad”, inden hun i efteråret skal optage rejse-madprogrammer. Hendes fokus for de nye programmer er sundhed, og derfor har hun bedt mig om at være konsulent og vejleder på programmerne og endda inviteret mig med foran kameraet.

Vi har valgt at kalde programmerne ”Supermad”, da vi laver sundt mad, der er super nemt at lave og smager SUPER godt.

De sidste par uger har vi testet opskrifter, redigeret, holdt møder m.m. Det har været en super spændende proces.

 

SUPERmad6

 

Vores crew

Jeg filmer jo normalt mine videoer til min online klub ”Sund med lækkerhed”, men at filme med crewet bag ”Supermad” er noget helt andet. Det er meget mere professionelt og fantastiske mennesker, der er hyret til opgaverne.
Udover dygtige og professionelle Julie Zangenberg er der hyret en top professionel og dygtig kameramand, Kristoffer Aabo som udover at hjælpe os lige nu er i gang med at filme næste års julekalender og som bl.a. også har filmet den danske film ”Under sandet”.
Lydmanden er Lasse Buch og han er også super dygtig og professionel og vi er taknemmelige over at have disse fantastiske og dygtige mennesker blandt os.

Bag om SUPERmad

Vi har fået de sejeste samarbejdspartnere på projektet og vi er meget taknemmelige for nysgerrigheden og den opmærksomhed, som vi allerede har fået.

Jeg lever jo sundt og underviser i hvordan man kan lave en upgrade af ens livsstil. Julie er min veninde. Vi er begge madpassioneret og spænder godt i spænd sammen.

 

Vi er begge opvokset i familier, hvor mad var et samligningspunkt for familien og fået det ind næsten med modermælken.

Julie er producent og instruktør for programmer og jeg er medvært og sundhedsnørden. Jeg prøver at være helt stille og roligt med min faglige viden og ikke nørde for meget, da vi ønsker at programmerne kan tilgås af ALLE.

 

Vi ønsker at inspirere med madoplevelser.

 

Tilgængelighed af SUPERmad

Programmerne kommer til at ligge på Youtube i samarbejde med Splay Danmark. De kan altså tilgås af alle, på lige det tidspunkt de vil og i al evighed.

Programmerne bliver lanceret i sommeren i juni og juli og vi holder jer opdateret på vores fælles instagram konto: Supermad

 

Du kan også læse mere på Julie Zangenbergs populære madblog omkring hendes syn og oplevelser:

http://juliezangenbergblog.dk/307-2/

 

 

Styling

Vi er blevet stylet så fint af dygtige Signe fra http://signeeflund.dk/forside/.

Signe er professionel hårstylist og make-up artist, med stor erfaring inden for mode. Signe har med hendes assistenter til hver optagelse sørget for at jeg blev endnu mere “Sund med Lækkerhed” udenpå. I kan følge Signe og hendes arbejde med vores hår og makeup på hendes instagram profil: Signeeflund

supermad 4

Det er en kæmpe oplevelse og fornøjelse at være med til dette nye eventyr og jeg ville slet ikke kunne undvære min nye praktikant, Julie Meyer som læser til sundhed og ernæring. Hun sørger bl.a. for at få aftaler med sponsorer i hus, skrive opskrifter ned, holde styr på indkøb og lager samt meget af det administrative arbejder, der også ligger bag dette eventyr.

 

Tusind tak til jer alle og jeg håber, at du vil følge vores programmer, når de får premiere. Jeg lover, at jeg holde jer opdateret og følg endelig med på min blog, Julies blog, min facebook side og vores instagramprofiler for løbende opdatering.

Youtube kanalen finder du her og du skal huske at tryk abonnér, så du får direkte besked fra Youtube, når der er nye programmer online. Vi glæder os til at høre hvad du synes.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?