Online forløb med Nicole Punzi 

Opstart 29 april til 8 maj 2019

Ønsker du overskud, energi, velvære og næringsstoffer til efter påsken?
Og trænger du til et ordenligt boost af sundhed? Hvem gør ikke det?

Er du klar til at lære, hvordan du giver dine celler den kærlighed de fortjener? Og til at lære hvordan du kan få en sundere livsstil med masser af næringsstoffer, som giver dig lyst til livet? Så er forløbet noget for dig!

 

Online forløbet løber af stablen i slut april måned, jeg håber, at du er klar til at få renset ud i dine usunde vaner og celler. Jeg har udviklet et 10 dages forløb til dig, der har brug for og lyst til at spise lækker mad og har brug for masser af næring til dine celler.


 

 

Hvad er sund med lækkerhed?

For mig handler forløbet om at støtte op om cellerne, fordi vi en gang imellem har perioder hvor vi mangler overskud og har brug for en masse næring. Ofte er mange celler i vores krop udkørte og de trænger til en god omgang kærlighed. Det er her mit forløb kommer ind i billedet. Jeg ved at dine celler fortjener at blive næret og jeg arbejder hårdt på at lave et forløb, der giver dine celler det de har brug for.

 

Tag med på mit 10 dages online forløb, hvor du selv vælger om du vil spise pegansk kost (med kød/skaldyr/æg) eller vegansk kost. Derudover er der kommet en ny fane, jeg har kaldt MAMMA-fanen. Til dig der vil være gravid, er gravid eller ammende. Den nye fane vil indeholde mad som passer til de omstændigheder du er i, hvor du skal spise en masse mad. Du vil finde flere opskrifter med kød/æg/fisk/skaldyr/grøntsager/kostfibre. Du vil være under mine vinger igennem hele forløbet online i vores lukkede Facebook-gruppe og alt materialet ligger i platformen Simplero med  madplaner, opskrifter,indkøbslister og små videoer.

 

Jeg udarbejder altid mine opskrifter efter årstiderne, så du kan få friske og nærende råvarer. Når frugter og grøntsager er i sæson er de billigere og fyldt med masser af næringsstoffer. Du spiser lækre madretter hver dag og der er masser at vælge imellem. Hver dag indebærer 3 nye opskrifter og 2 snack ideer. Kostplanerne er skræddersyet til dig og opskrifterne er lette at at lave. Desuden har jeg lavet indkøbslister til dig, så det behøver du heller ikke at tænke på.

Vi spiser ingen sukker, gluten og komælk i 10 dage uanset hvilken fane du vælger. Du får også en pause fra kaffe, hvis du kan tage en udfordring og mærke hvordan det er og få øjnene op for nye lækre varme drikke.

De 3 faner du kan vælge imellem på forløbet:

PEGAN-Fanen:

Hvis du er typen, der elsker kalkun, kylling, lam, skaldyr, fisk og æg, så kan du tilmelde dig forløbet og vælge fanen PEGAN. Her lærer du også at holde kødfri mandag, men du vil spise en masse lækre opskrifter, hvor du også får lidt animalsk protein i løbet af de 10 dage.

 

VEGAN-forløbet:

Derudover er der også lavet en fane/modul med 10 dages opskrifter til dig, der ønsker at være veganer eller afprøve det eller allerede er veganer. Du er også hjertens velkommen her i forløbet. Jeg har sørget for at du også får vegetabilske proteiner fra bælgfrugter (linser, bønner, ærter), spirer, tang, nødder, kerner, frø, spirulina, vegansk proteinpulver m.m. Nogle på mit forløb vælger at veksle mellem pegan og vegan fanen, fordi de nogle gange synes veganerne skal have en lækker ret, så de vælger selv hvordan de vil hoppe mellem opskrifterne. Alt er tilladt. Jeg elsker du kommer med din måde at spise på og bruge mit forløb til at skræddersy din mad og livsstil.

 

 

MAMMA-forløbet:

Som noget nyt kan du tage forløbet også selvom du er gravid, ønsker at blive det eller er ammende. Jeg fik en masse beskeder omkring ernæringen om den passede til Mamma-folket og det har jeg nu udviklet. Jeg har allerede fået beskeder fra tidligere medlemmer, som mente de var blevet gravide pga forløbet, så jeg er meget lykkelig for at kunne tilbyde en pakke(fane/modul) til jer, der er mor eller ønsker at blive det. Jeg har selv 3 børn, og jeg elsker babyer, og ved hvor vigtigt det er at spise bedre og sundere, så derfor er det mig en stor ære at have udvidet forløbet til jer også. Du kan være rolig. Du får nok at spise og ikke noget som ikke anbefales til gravide/ammende.

 

De 10 dages kostplaner indeholder:

 • Morgenmad
 • Mellemmåltid
 • Frokost
 • Mellemmåltid
 • Aftensmad
 • Dessert
 • Indkøbslister

Derudover får du også:

 • Bonusmaterialer
 • Lydfiler/videoer
 • Daglig Facebook sparring med mig og de andre deltagere 24/7 agtigt.

Trænger du til et boost?

Føler du, at det er tid til at give kroppen et grøntsagsboost og et ordentligt skud af vitaminer og mineraler? Så er forløbet lige noget for dig. Du spiser helt almindelig mad. Der er ingen hokus pokus – det er simpel mad uden tilsætningsstoffer og raffineret sukker. Du giver kroppen næring og du må spise alt det du har lyst til, ud fra opskrifterne.

 

Når du tilmelder dig forløbet, får du adgang til bonus-materialet, så du kan tyvstarte lidt og når vi nærmer os startdatoen, får du adgang til en skøn lukket Facebook-gruppe, hvor der vil være sparring og opbakning fra de andre medlemmer og mig. Jeg er der for at hjælpe dig hele vejen igennem. Gruppen er en del af forløbet synes jeg. Det er meget opløftende og positivt motiverende.

 

De 3 dage hvor vi detoxer á la Nicole, kan alle være med! Jeg har dog valgt at give MAMMA-fanen animalske proteiner i de 3 dage, så det kan du også vælge, hvis du ikke er klar til at holde en 3 dages pause med det. Der er ikke noget med at sulte eller spise ting der ikke smager godt.

De opskrifter jeg har lavet til dig, vil kysse dine smagsløg, nære dine celler og få energien til at pumpe i kroppen. Alle din sanser vil blive forkælet, og derfor vil du aldrig føle at det er en kamp. Tværtimod vil det føles som en forkælelse af kroppen og sanserne. De bedste resultater opnår du ved at være åben, nysgerrig og positiv. Du vil investere i dig selv, så gør det, åbn armene vidt og nyd det!

Jeg har udarbejdet materialet for at hjælpe dig med at omstille din krop fra stress og sukker til overskud og vitaminer. Du giver din krop en pause fra alt hvad der gør den trist og træt og lærer om de strategier du skal følge for at holde celler og sind i balance.

 

Når du først er ude på den anden side, vil du takke dig selv for at have fået strategierne ind under huden. Alt hvad du skal gøre er, at følge mine anvisninger og din nye livsstil vil vare ved og give resultater, så du ikke kan lade være med at nære din krop med det, den er designet til at spise. Det er ikke endnu en kur. Det er læringen af en livstil i raketfart, så du afprøver hvad du kan lide at tilføje dit liv efterfølgende. Det skal der også være plads til ik? Men vi må lære lidt om selvrespekt og ansvar for vi lever i en tid med for meget kemi omkring os. Vi må lære at tilføje mere sund mad.

 

 

Det vil gavne dig at være med hvis du:

 • Ønsker energi
 • Ønsker at sove som en sten
 • Ønsker sundere celler
 • Vil lære mere om sundhed
 • Ønsker en glad mave
 • Ønsker en smukkere hud
 • Har svært ved at overskue den ”sunde livsstil”
 • Mangler inspiration
 • Er kræsen

Din krop er dit powerhouse – og den kræver den bedste form for energi og byggesten for at kunne arbejde på fuld kraft – HVER dag!

Forløbet kan måske virke som en kur – et quickfix, men tro mig, det vil være nok mad til, at dine celler vil juble og crave flere grøntsagsjuices, smoothies, salater og supper, når du har afprøvet mine ideer – siger jeg af erfaring. Dine nye, sundere vaner bliver en livsstil for dig, hvis du ønsker det. Og du vil med bevidstheden om kostens power være i stand til at skabe dine egne nye resultater i resten af dit liv.

Overvældet? Usikker?

Bare rolig. Det er derfor du er under mine vinger i de 10 dage.

Vi arbejder med kosten fra dag 1 og jeg hjælper dig med at få klarlagt dit personlige sundhedsmål – og guider dig godt fra start.

 

 

Ny energi?

På den måde kan du vende tilbage til det, der er dit ekspert område – at leve dit liv, mens din krop klarer resten af sig selv. Kroppen er nemlig dit redskab og skal plejes 100%, hvis den skal være i stand til at præstere i mange år i et samfund med meget stress og jag.

Jeg kender til smerten af at føle træthed, uoplagthed, dårlig mave og flade batterier. Min krop var svag. Jeg drømte om et forløb, der ikke var ren juicefaste, men netop gav mig de rette næringsstoffer som kroppen skal have hver dag. Efter mange forsøg lykkedes det mig at finde den strategi, der udrenser min krop for ”dårligdomme” OG samtidig fylder mig med mere energi, glød i kinderne og glade muskler samtidig med en masse mad og SMAG. Kort sagt – Sund Med Lækkerhed.

At blive “Sund Med Lækkerhed” kræver blot, at du følger mine guidelines, arbejder med opgaverne og ”laver dine lektier” i køkkenet. At spise og nære din krop med lækre, farverige og smagfulde ingredienser – smækfyldt med alle de sunde næringsstoffer, som din krop og dine celler har behov for.

 

Når du er færdig med forløbet – Sund Med Lækkerhed kan du:

 • Håndtere flere arbejdstimer med bedre koncentration og friskhed
 • Leve og arbejde uden dårlig samvittighed
 • Se at du sagtens kan spise mere mad og hvor nemt det kan tilberedes
 • Mærke hvad der er rigtigt for din egen krop
 • Opleve hvor nemt det er at leve sundere

 

Forløbet er skabt til dig, der:

 • Er ivrig efter resultater
 • Ønsker en bæredygtig livsstil
 • Ikke vil begrænses i forhold til mængden af mad du må spise (så længe du følger mine anbefalinger)
 • Ønsker at være frisk og energisk
 • Ikke vil på kur, men i stedet detoxe med super lækre, farverige og smagfulde opskrifter
 • Ofte føler at du kun er 80% frisk
 • Ønsker at leve sundere men ikke ved hvordan
 • Har haft mislykkedes forsøg med ”kure” og forsøg på at leve sundere
 • Savner glød i kinderne og energi i cellerne
 • Gerne vil lære at elske og arbejde MED din krop, i stedet for imod den

 

Hvad jeg får når jeg tilmelder mig forløbet?

 • 10 dages kostplaner inkl. indkøbsliste og vejledninger
 • Gode fifs til små-detox samt sund livsstil
 • Ideer til hvad du kan spise i din hverdag, så du får den optimale næring
 • Kost-hemmelighederne til at få mere energi
 • Lækre, sunde, naturlige og nærende drikke
 • Hemmeligheden bag juicing og smoothies på Pdf-filer og lydfiler
 • Medlemskab i lukket Facebookgruppe, hvor der er støtte fra andre hver dag
 • Ideer til egenomsorg som er healende og udrensende
 • Bonus manual med Detox dit bindevæv samt Urter til huden af Tanja Eskildsen, 1 video med detox-yoga-øvelser af Nickoline Camille, en bumsefri hud E-bog af Tina Lykkegaard samt ekstra materiale om smoothies, juicing, små detox strategier og sukker-afhængighed Nicole har lavet

 

Du er ikke alene

Jeg har valgt at udarbejde dette forløb, fordi vi står stærkest, når vi er sammen. Jeg ved, at det kan være hektisk og stressende at lave sine vaner om og jeg vil give dig det bedste udgangspunkt. Det hele foregår trygt bag ved skærmen og det er mere motiverende og overkommeligt at nå sine sundhedsmål, når man har tid og overskud til det.

Sund med lækkerheds-forløbet er et onlineforløb, skræddersyet til dig og dine behov. Jeg ”holder dig i hånden” hele vejen online- via online platformen Simplero, email og den lukkede Facebook-gruppe.

Hver dag får du en kort lille videohilsen fra mig med dagens budskab og opgave.

Du får små opgaver og indkøbslister, så jeg ved at du får tænkt i nye baner og får integreret dine nye madvaner skridt for skridt.

Ved tilmelding får du velkomsthilsen og noget af bonus-materialet, som bliver sendt med det samme. Overvej virkelig at hoppe med!

Pris

Din investering for hele forløbet er normalt 999kr.

Jeg kontakter dig på mail, når vi nærmer os startdatoen, og løfter sløret for skattekisten – og giver dig adgang til selve forløbet og den lukkede Facebook-gruppe. Lige nu kan du forberede dig og tjekke bonusmaterialet ud.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med dig og dele min viden om små strategier og sund livsstil med små skridt, der holder.

 

Hvem er Nicole?

detox5Nicole er kostvejleder, sundhedscoach, rawfood chef og DNA life behandler med speciale inden for optimal sundhed, ydeevne og skønhed. Hun arbejder til dagligt med vejledning inden for sund livsstil i små steps og lærer sine klienter mere holistiske og bæredygtige strategier og vaner.

Nicole arbejder med online sessioner, webshop og online forløb og har gennem de sidste mange år arbejdet med adskillige klienter samt elite sportsudøvere. Nicoles behandlingstilgang tager udgangspunkt i det enkelte menneske. For at sikre sunde, vedvarende livsstilsændringer, implementerer hun løbende små ændringer, så hendes klienter både kan overkomme at skulle ændre sine vaner og samtidig kan fokusere på deres karriere og hverdagens andre opgaver. Du kan læse mere om Nicole HER. 

 

 

 

Feedback fra de tidligere hold

Helle Sværdpiil fra hold 1,2,3,4 & 5, 7,8,9,10 skriver:

Kære Nicole.
Også tusinde tak fra mig. Du er som altid inspirerede, motiverende, super imødekommende og kompetent.
Jeg er “back on track” med fuld fart og masser af lyst og energi.
Vi “ses” helt sikkert om et par måneder, hvis du fortsætter.
💕🌱

 

Jeanette Kenny skriver: Kan kun sige, jeg glæder mig til endnu en tur. Januar var den bedste start for mig i detox-gruppe 1. En kold tyrker efter en fed december, men alligevel så det bedste energi-boost… Måske vi ses på 3′ eren her i juni. ✌️🌱🍋🍆🍵💚

 

Ditte Marie fra hold 5,6,7,8,9,10: Jeg har det stadig fantastisk. Ingen sukker, komælk eller gluten, ingen kager, kaffe og ingen trang til det. Meget meget nyt for mig, men jeg er så fyldt op at jeg glemmer de dårlige vaner (måske kommer de en dag forbi og lokker- hvem ved). Jeg begyndte min egen uge med en super lækker boghvedegrød kogt i gryden kort, op på en tallerken, pyntet med æbler og kanel og derefter 15 i ovnen. Mums. Jeg var lidt bange for at køre fast i de samme opskrifter igen og igen, men det er ikke sket endnu. Jeg er glad, optimistisk og føler mig sund ( med lækkerhed 🙂 ). Jeg er mega stolt af mig selv og takker fordi du viste mig vejen.

 

Maria Siggaard fra hold 5 skriver:  Også positivt at berette herfra 👍🏼. Rutinen omkring vand m/citron/ingefær kører perfekt – og ligeså morgenmad, frokost og de gode mellemmåltider. Ingen sukker, mejeriprodukter, hvede mv. Og jeg mangler det ikke. Til aftensmad spiser jeg som den øvrige familie, men med fokus på masser af det grønne/grøntsager og mængden af kød er nedjusteret. I dag lavede gemalen sin fantastiske boller i karry, men kødet (kylling) blev spækket med masser af pulp (squash, persillerod, rød peber og gulerod). De smagte fantastisk, syntes vi alle 5 👍🏼. Sovsen var opbagt (med mel), så jeg blev lidt oppustet bagefter… Men det smagte godt med Urtekrams brune jasminris til + en skøn salat af rødkål, spidskål, valnødder, hakket persille, lidt mango – og en dressing af olivenolie, manuka-honning 400+ og dijonsennep 😋😋😋
ps: har dog nydt i alt 5 ds Pepsi max siden forløbsafslutning, så jeg er ingen helgen 😇
Pps: udfylder evaluering én af dagene – brug endelig, hvad du kan bruge. Det bliver lutter roser 😄
Ppps: den der kogebog med “de bedste opskrifter” fra dine 5 forløb… Den vil jeg altså gerne skrive mig op til 👍🏼

Susanne Bodin fra hold 5 siger: Kære Nicole Punzi jeg er såå glad for at jeg meldte mig til dit forløb. Jeg var lidt i tvivl om det var det rigtige for mig, da jeg så de mange nye ( fremmede) indkøb. Nu 10 dage efter er jeg helt overbevist om at veganerkost forbliver største delen af min kost fremadrettet. Jeg savner ikke færdigprodukter eller sukker og er helt fri for gravings. Jeg er klar til at eksperimentere videre🏃💪
De sidste 2 dage har jeg været på hotel, med medbragt mad til første aften og buffet med grønt og frugt den resterende tid- absolut intet problem.
Tak for din støtte og gode råd og held og lykke til alle fremadrettet:-)

 

Ane fra hold 2: Jeg er ovenud overrasket… tør næsten ikke nævne det for nogen, for om det så pludselig bryder frem..
Jeg har siden jeg fik mit første barn for snart 13 år siden, været voldsomt påvirket af birkepollen og de kryds påvirkninger deraf som forskellige fødevarer jeg ikke kan spise, og nogle slet ikke røre ved.
Men, og nu kommer det….
I år er jeg overhovedet ikke ramt! Plejer at tage allergipiller, næsespray og øjendråber konstant. Jeg kan sidde udenfor i skøn solbrise hvilket ikke er sket i mange år uden medicin.
Og den eneste ændring dette år, er de 10 dage med dig som styrmand Nicole Punzi. Så mon ikke jeg skal på igen næste forår før pollen sæsonen starter igen – det tænker jeg!

Anette Damgaard skriver; ❤️ Detox ❤️
Det bedste jeg har gjort for mig selv ever ❤️ tusinde tak for at du holdet mig i hånde, og fulgte mig sikkert i mål … Jeg har tabt 2 kilo og Jeg har det 100 gange bedre , fortsætter den gode stil , dog nu med en god kop Nespresso … Er det muligt at komme med på næste kursus , er der nogle ændringer … Hvad var det du havde med Italien til sommer kære smukke dygtige Nicole Punzi 😊 Jeg anbefaler dig på det varmeste 🙏 Jeg savner alle de daglige søde input fra jer alle …

 

Anne van der Merwede (Nicole’s underviser på Kostakademiet)

Super lækkert materiale, du har givet os Nicole. Jeg kom med i 11. time, derfor er jeg lidt bagud med mine billeder. Jeg er vildt glad for at være med og bliver både inspireret og glad. Jeg kan se, at der ligger et kæmpe forarbejde bag dette forløb. Nicole har virkeligt gennemtænkt det ned til mindste detalje. Måltiderne er fyldt med næring, lækker smag og smukke farver. Nicole tager hensyn både til vegetarer og veganere, blodsukkerbalancen og tænker også på ”Stop madspil”. Det er en stor glæde og inspiration for mig at være med. Også fordi I andre lægger smukke billeder ud og mange tanker.
Det hele har været meget givende og inspirerende, og hele tiden har du været der, Nicole og svaret på et utal af relevante spørgsmål.
1000 tak til dig – og alle, der har delt tanker og oplevelser. Nogle af os ses nok en anden gang til et af Nicoles forløb. Kh Anne

 

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

 • - Kan jeg slippe mine symptomer?
 • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?