Sundhedscoach

Hvad er en sundhedscoach?

 

I følge mig er en sundhedscoach en støttende mentor, der motiverer dig til, at du dyrker positive sundhedsmæssige valg og forandringer. Èn der lytter og er en mentor, en rådgiver og opmuntrende vejleder, der giver dig som klient, mulighed for at lytte til din egen krop og dine behov, så du selv kan beslutte, hvad der er rigtigt for dig. Du kender din krop og følelser aller bedst og jeg hjælper dig i at finde ind til den kerne, så du kan finde motivationen og alle dine gode ressourcer til at komme i mål.

 

 

Hvilken sundhedscoach er Nicole Punzi?

 

Jeg er holistisk og arbejder individuelt med mine klienter og guider dem til hvilke skridt de kan tage for at blive sundere på alle områder i deres liv fra job, til kærlighedsliv, værdier, økonomi, tro, håb, mål, søvn, åndedræt og sunde vaner.

Alle kan blive bedre i livet til at en række ting. Indenfor sundhed kunne det være at drikke mere vand, spise flere grøntsager eller tilføje flere fibre. Jeg fortæller dig ikke, hvordan du skal leve, men spørger ind til, hvad du ønsker at ændre og have mere af.

 

Hvordan arbejder en sundhedscoach?

 

Jeg, Nicole Punzi har 1:1 sessioner med mine klienter. Min bedste metode at arbejde på er i længere forløb, da jeg bedre kan komme i dybden og skabe langsigtede resultater, der holder. I et langt forløb bliver der bygget et fortroligt forhold op, hvor du støttes i dine mål og handlinger. Jeg har skabt et 12 sessioners forløb, hvor vi går i dybden med dine mål.

Der afholdes 2 sessioner om måneden, hvor jeg holder dig i “hånden”, så du ikke er alene. I fællesskab etableres et sundhedsmål. Den vigtigste rolle er, at guide dig i at leve et helt almindeligt liv i alle aspekter af livet. Jeg arbejder med områder såsom dine relationer, karriere, økonomi, bevægelse, spiritualitet, selvudvikling, kostvaner m.m. For hvis du ikke er i balance på disse punkter kan du ikke opnå sundhed i livet og det er det, jeg fokuserer på i mine forløb.

 

Derudover har jeg skabt en online klub for mine klienter og følgere og du kan se en video her om, hvad du får hver måned, hvis du er medlem af klubben.

 

Lille video som fortæller lidt om min online klub:

 

 

Hvis du kunne lide videoen, så kan du læse mere om min online klubben her.

 

Hvad gør en sundhedscoach?

 

En sundhedscoach er en utrolig god lytter, som gennemgår en proces, så du tillader at få en egen selvopfattelse. Jeg gør det, jeg fornemmer, jeg er bedst til og jeg er skabt til at hjælpe dig i mål. Du er eksperten i dit eget liv. Den indre visdom du har, ligger dybt inde i dig og skaber værdi, så du kan handle på dit mål, helbred, drømme og ønsker via en let, sund og bæredygtig forandring. Jeg stiller en masse spørgsmål, så du kan finde dine egne svar indeni dig. Det jeg er god til er, at jeg støtter dig i din proces, også når du ikke er i selve sessionen. Jeg elsker at have kontakten med dig, imens du derhjemme arbejder med dine mål, så du ikke føler dig alene.

Hvad er forskellen på de forskellige sundhedscoaches?

 

Der er mange forskellige uddannelser og personligheder. Undersøg altid hvad du forventer af din sundhedscoach, og se om det stemmer overens med kvalifikationerne og den energi, der er imellem jer. Ud fra mit synspunkt bliver du ikke sundhedscoach fra den ene dag til den anden. Det kræver øvelse også selvom du har et naturtalent indenfor at arbejde med mennesker og spørgeteknikker. Men det vigtigste er som klient, at du har god kemi, med den du vælger. Det kan man ikke studere, det skal mærkes og jeg samarbejder kun med dig, hvis du er et match, for ellers skaber vi ikke de forventede resultater og jeg vil hellere anbefale dig videre til en anden super dygtig kollega.

 

Hvilken uddannelse har en sundhedscoach?

 

Der er et hav af uddannelser, og det er en prioritering.

Jeg har valgt at blive uddannet hos Manning Inspire. Jeg har taget grunduddannelsen i Life/business coach og overbygningen til Mastercoach. Jeg mangler sidste modul i august og så kan jeg kalde mig Master coach. Derudover studerer jeg på IIN, hvor jeg er i gang med de sidste moduler som Health Coach. Så det er svært at besvare sådan et spørgsmål, men hvis jeg skulle vælge én sundhedscoach, så ville jeg gå efter referencer, kemi og første indtryk.

Jeg har en uddannelse fra Kostakademiet også, så jeg ved i det hele taget en del om sundhed i det hele taget, da jeg også er kostvejleder og interesserer mig meget for biokemi, celler, følelser, reaktioner, traumer, funktionel medicin osv. Så alt efter hvor og hvad mine klienter ønsker at arbejde med, så bruger jeg de forskellige ekspertiser i mit arbejde. Jeg elsker at guide og støtte dig, så du får det liv du drømmer om uanset om det handler om at optimere din sundhed, forebygge stress eller symptomer eller ønsket om mere livskvalitet

Jeg håber det skabte et indblik i, hvad jeg kan tilbyde dig som sundhedscoach i et fremtidigt samarbejde med dine mål og en bedre forståelse for hvad en sundhedscoach er, og hvad sådan én som mig beskæftiger sig med. Ønsker du at læse mere om mig, kan du finde information her.

 

Du kan også følge mig på følgende sociale medier:

Facebook

Instagram

Google+

LinkedIn

Twitter

Pinterest

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?