Strandklar

Glem alt om sult. Spis meget af gode råvarer og du kan blive strandklar indeni som udenpå.

Vi kan ikke komme udenom, at det er ved at være bikinitid og vi tænker: Er kroppen strandklar?

 • Er bikinien købt?
 • Solcremen i hus?
 • Er hårene på benene fjernet?
 • Er maven lidt fladere?
 • Er du skrubbet fra døde gamle hudceller, så farven på huden bliver pænt fordelt?

Du kan med simple små-detox-vaner få din krop mere strandklar, hvis du ønsker.

Ingen panik. Du skal ikke sulte eller træne ekstremt. Der er en sundere måde at blive bikiniklar på efter min mening, hvis du investerer lidt tid i hjemme-spa, søvn, god mad og selvkærlighed.

FARVEL appelsinhud og oppustet mave. Jeg får oppustet mave med gluten og gær. Jeg har født 3 børn naturligt og været så heldig at slippe for strækmærker og appelsinhud. Jo jeg har gjort noget for at bibevare en fin hud. Det kræver små vaner, men ikke noget voldsomt.

At detoxe er en metode, hvor du som ekstra bonus taber dig, hvis du til dagligt spiser meget sukker, gluten, drikker alkohol og spiser E-numre.

Jeg går ikke op i slankekure. Jeg har aldrig selv prøvet det, da jeg genmæssigt er lille og kan spise meget uden at tage på. Mit problem er, at jeg bliver syg, når jeg spiser forkert. Jeg hader faktisk at skrive eller nævne ordet slankekur, for det er slet ikke det jeg står for i min virksomhed. Men ærligt talt så er det dét mange kvinder spørger mig om. For mig er det den indre lækkerhed-upgrade, der kommer i første række og det med at tabe sig er en bonus. At mange taber sig på mit detox-forløb er selvfølgelig bare skønt, hvis det er det folk ønsker.

Mit mål er, at inspirere dig til at spise bedre med lækkerhed, så du inderst inde, føler dig strandklar og du elsker dig selv for den du er. Den krop du bærer fortæller en historie om dig og den siger noget, om det du gør for din krop.

Ingen skal sulte. Jeg spiser selv meget mad. Jeg elsker mad, så hos mig kan du stadig få fladere mave ved at spise meget. Det gælder om at give din krop de bedste råvarer og så kommer resten af healingen som bonus. Når du vælger dig selv til, så belønner kroppen dig, med det du ønsker.

Jeg ønsker, at du får næring til dine celler. Jeg er ligeglad med, om du taber dig eller ej. Bare jeg ved, at de små celler får den næring, som kroppen skal bruge til daglig trivsel. Sagen er den, at vægttab og mindre appelsinhud er den bonus, der hører med men er ikke mit primære fokus.

Fokus er velvære og at give sig selv det bedste af det bedste. Indre tilfredstillelse giver med tiden ydre tilfredsstillelse.

Bikini slankekure sælger og derfor er det et dumt ord at bruge, men mange hopper på den ene kur til den næste. Desperationen og kontrollen er faktisk ret usundt for kroppen, og derfor ønsker jeg, at du lærer at elske kroppen og nære den med lækker mad.

Jeg er vild med udrensende fødevarer og detox-mad. Jeg tænker giftstoffer, immunforsvar, hormonel balance samt dit tarmsystem, når jeg tænker madopskrifter og madlavning. Jeg kan jo ligeså godt spise noget, der booster min krop samtidig med, at jeg spiser noget, som jeg synes smager godt.

Hvorfor detox?

Vi bliver dagligt udsat for luftforurening, tilsætningsstoffer, pesticider, alkohol, cigaretrøg og tungmetaller m.m.

Når store mængder af toksiner forbruges over en lang periode, opstår sundhedsmæssige problemer. Ved at følge mit detox-forløb kan du reducere de toksiske belastninger, der så i sidste ende kan gøre det muligt for kroppen at fungere mere effektivt og din krop belønner dig med at se mere strandklar ud.

 

At detoxe kræver hjælp, støtte, lyst, selvkærlighed, lidt disciplin og et køleskab fuld af nærende fødevarer.

Jeg afholder et juni-detox-forløb, som jeg vil elske at have dig med på og det er nu sidste øjeblik. Det tilmelder du her.

MEN – jeg elsker også at inspirere dig til at gøre noget selv, hvor alle kan være med.
At planlægge ens vaner er nøglen til din succes. Gå på indkøb og blive strandklar til de næste to uger.

Først skal du vinke farvel til alkohol og din daglige kaffe (kaffer i flertal måske). Du vil opleve abstinenssymptomer, som kan være hovedpine, kvalme og lav energi. Her skal du skrue op for dit vand indtag i stedet.

To do for at blive strandklar efter min mening:

Farvel alkohol for 1-2 uger – goddag vand, kokosvand og grøntsagsjuice

Farvel kaffe og goddag matcha te, gurkemeje latte, brændenældete, Pukka te.

Farvel raffinerede madvarer og hvedemel, hvedebrød, rugbrød og goddag quinoa og boghvede-porriage.

Farvel købemad og goddag friske grøntsager: broccoli, kål,  kål, asparges, søde kartofler, løg, hvidløg, persille, koriander, selleri, artiskok, rødbeder, spinat, gulerødder, friske spirer og ærter

Farvel slik, chips og lys chokolade og goddag frisk frugt: blåbær, jordbær, bær, kirsebær, havtorn, æbler, pære, ananas, kiwier, mango og alle citrusfrugterne

Farvel becel og kærgården og velkommen nødder, frø: usaltet rå mandler, valnødder, cashewnødder, paranødder, pekannødder, valnødder og græskar, sesam, chia, solsikkefrø samt nøddesmør.

 

 

Så hvem ønsker at blive strandklar og komme til stranden bare med en lille upgrade af dig selv?

Er du klar?
Jeg er klar og ønsker at blive mere klar, så jeg glæder mig til at følge mit hold 3 i strandklardetox-forløbet d. 6 juni i 10 dage, hvor vi skal spise farverig kost og lækker smagsfuld mad, så jeg lige får husket at forkæle min krop med det bedste indvendigt og godt med tørbøstning, hårfjerning, scrubs og masker udvendigt også. Jeg glæder mig meget til at prioritere mig selv og min krop med sunde varer, så min krop belønner mig med en lidt lækre version af mig, fordi jeg har forkælet den. Samtidig glæder jeg mig til at følge mit hold. Allerede nu sender de mig billeder og spørgsmål og hjælper også hinanden. Det er så skønt og hyggeligt at tage på denne rejse sammen.

Lad mig høre dine tanker omkring dette emne. Hvorfor vil du være strandklar og hvordan gør du?

Din sidste chance for at tilmelde dig mit detox-forløb finder du her.

 

 


 • Hej Nicole

  Jeg vil meget gerne være med!
  Jeg er enormt udfordret mht træning efter en slem arbejdsulykke så min krop trænger virkelig til en stor hjælp.
  Hilsen Elena

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
  Luk

  Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?