Restaurant Viva

SUPERmad Launch

I onsdags holdte vi den mest fantastiske launch for voresLaunch Supermad madprogrammer SUPERmad.

Har du set de første 3 afsnit?

Kl. 14 havde vi inviteret pressen og de mest pragtfulde mennesker til vores pressemøde.

Båden VIVA

Restaurant Viva var det mest perfekte sted at holde vores launch. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted. Restauranten ligger på en båd, som ligger i vandet med udsigt til Københavns havn lige ved Langebro. Solen skinnede og det var en meget varm dag. Hele set-uppet var perfekt. Tusind tak min ven.

Buster som ejer båden er en god ven og altid det sted, hvor vi holder alle mulige arrangementer, når vi skal noget. Det kan virkelig anbefales.

Føler mig enorm taknemmelig for alle vores samarbejdspartnere som gjorde dagen magisk.

Tak til:

Byoh kom med hyldebær-kold-matcha-icetea samt Byoh-matchacashew-ice-tea for at skubbe matcha bevægelse igang med stil. Matcha kan laves og trylles, så det smager helt genialt, og du får samtidig superfoods indenbords i sommervarmen. Man kunne godt fornemme at Byoh er vant til at servere matcha til diverse events.

 

Hagen Uhre havde pyntet båden med bonderoser og liljer som skabte looket sommer delight. Hagen Uhre Flower and Delights er min søde barndomsveninde Charlotte Hagen Uhre som er dygtig blomsterdekoratør. Hendes blomster pynter også alle vores videoer på SUPERmad. Den bedste blomsterhandler i KBH. Hun finder sted nu på Christianshavn. Ny butik og er der, hvor alle mine blomster og dekorationer skal købes fremover.

Raw By Nature leverede de lækreste blødeste cremet smagsfuldeHafnia-bar Pana chokolader som er raw. De står for kvalitet, bæredygtighed, økologi og håndlavede og håndindpakkede produkter. De lå også i vores goodie-bags og Pana chokoladerne sælges også i min webshop NP Cares.

Hafnia bar havde doneret de skønneste farverige og gourmet raw kager med blåbær og citron smag. De røg hurtigt, da de var super delicious.

Jeg selv havde lavet gulerodssuppen og knækbrød fra madprogrammerne samt pimpet vand med diverse krydderurter og frugter. NP Cares donerede superfood snacks. Jeg har allerede set på de diverse sociale medier at seerne af SUPERmad laver suppen rundt omkring i landet. Det er så fedt at se. Tag os endelig på Instagram, så vi kan se alle billeder. Søde Tim Westwell som var kommet helt fra Bristol som gæst og er medejeren af Pukka Herbs. Han spiste 4 portioner raw-suppe, så jeg tror den var god. Det sagde han i hvert fald den var. En fornøjelse at lære ham at kende og have ham med som gæst. NP Cares havde selvfølgelig doneret Pukka te til eventet til dem, der ønskede det. Pukka er sponsor på et af vores programmer, hvilket vi er meget begejstrede for.

Kitjn kom og lavede de mest lækre veganske cocktails og dygtige kitjnAlex bartenderen sørgede for at “shake” to sommerdrinks til os, hvilket var den bedste velkomstdrink EVER. Vi fik nemlig smagt på Juniper Green Trophy Gin, som er den første bar i Danmark som har denne gin. Kitjn er helt klart vores nye stam-sted, når vi skal have drinks på Østerbro i Århusgade.

Kitjn tror på bæredygtighed og økologi, dog uden at gå på kompromis med smagen. Vi elsker konceptet. Har du været på Kitjn?

Styling

Signe Eflund havde stylet mig. Hun tryllede til SUPERmad programmerne og igen til launchen. Signe er en kunstner. Hun stod for både Julie og jeg. Hun er kolossal dygtig og jeg beundre hendes magiske hænder og kreativitet. Hendes udstråling, aura og personlighed smitter så meget af, at jeg bliver hel glad og en indre samt ydre diva, når jeg er sammen med hende og hendes crew. Du kan se alle de finde kreationer hun har lavet på Julie og jeg i madprogrammerne.

 

Taknemmelighed

Der var en masse mennesker. De fleste fra Julie’s omgangskreds. goodie-bagDe var alle sammen virkelig søde og dejlige at have med. Som tak gik de hjem med en lækker goodiebag som indeholdt en skøn blanding fra alle vores fantastiske samarbejdspartnere:

Coola solcreme, Antipodes moisture boost face oil og day creme, Pana chokolade, Urtekram kokosolie, Clearspring snacks, Pukka te, Egyptian Magic creme, Inspiral kålchips, AcaiAcai’s nye raw blend proteinpulver, acaiacai pulver.

Vi fik skønne gaver fra blandt andet:

  • Blomster fra Hagen Uhre
  • MOUNT EVEREST morgenkåbe fra Karmameju team Mette og Christina
  • Øreringe fra Mai Manniche Jewlscph.com
  • Kogebog fra Ida Davidsen
  • Kæmpe goodie-pakke fra Diana fra NatureSource og Pukka team
  • AcaiAcai raw blend proteinpulver
  • I am muse armbånd, øreringer, bluser, elastikker og halskæder

Som du nok kan læse så var alt i perfekte rammer, og jeg ved slet ikke, hvordan vi kan sige tak til alle. For vi var blown away for al støtte, opbakning og fremmødte.

 

TAK- TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK-TAK- TAK-TAK-TAK


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?