Funktionel medicin – med udgangspunkt i dig

 

Er du desperat for at blive enten skadefri, symptomfri eller blot føle dig bedre tilpas og smukkere?

 

Ved du ikke, hvor du skal begynde og hvordan?

 

Hvad er funktionel medicin?

 

Vil du selv have kontrollen til dit helbred og din præstation?

 

At finde triggeren til dit problem?

 

Tænker du: Hvad er tanker bag Nicole´s vejledningsmetoder?

 

Det er din lucky day. Ingen fix pille men det handler om menneskelig og holistisk samarbejde mellem behandler og klient.

 

Jeg mener bestemt, det er fremtidens nye form at se på sundheden og din form for behandling af årsager, som driller dig.

 

Fokus er at forebygge og behandle underliggende årsager og se på klienten som helhed og som menneske.

 

Funktionel medicin´s tanker er for mig et super redskab med matrix og R5-model til bedre at opnå optimal ydeevne samt skønhed. Det er min tilgang til sportsernæring og til holistisk skønhed samt tankerne bag at bibeholde balancen i kroppen, cellulært og biokemisk.

 

Jeg synes hel klart, at det er sjovere at forebygge sygdomme og fejlfunktioner end at behandle dem. Det er så kompliceret at behandle en sygdom, når den er opstået. Så det gælder om at rette på de steder, der er i ubalancer før skaden sker.

 

MEN DER ER HJÆLP AT HENTE, UANSET HVOR DU ER I DIT LIV OG HVILKE PROBLEMER DU HAR.

 

Funktionel medicin er en holistisk tankegang, et redskab, teknik og en metode, hvor jeg som behandler har lært om tankerne bag og jeg lytter til mine klienters historier og ser på områder som:

 

Kost – Motion – Livsstil – Laboratorietest/analyser – Forskningsresultater – Kosttilskud – Urter

 

Her er vejen til genoprettelsen af kroppen.

 

Hvilke resultater giver det så?

 

Det er helt op til den individuelle person at samarbejde med mig. Det er et skræddersyet personligt forløb. Der er mange dokumenterede resultater med klienter, der har hjulpet sig selv via behandler med at blive raske, stærke, smukke og sundere. Men det gælder om et tæt samarbejde mellem klienten og mig. Det er en proces, og det tager tid at finde tilbage til den rette balance. Men tit sker der allerede efter 1-2 uger forbedringer der kan mærkes og det er jo et kæmpe resultat i sig selv.

 

Det handler om at kende til alle detaljerne, og derfor spørger jeg mine klienter, via et spørgeskema, ind til områder indenfor:

 

Tarmen – Hormoner – Afgiftningen – Allergier – Intolerancer – Svampe – Kost – Miljøet – Generne – Stress – Nærvær – Kærlige relationer – Forurening – Tungmetalsforgiftninger – Medicin – Vaccinationsskader – Traumer

 

Ud fra dine oplysninger og symptomer er det nemmere for mig at kigge på dit problem og guide dig og hjælpe dig til at finde tilbage til sporet, så du kan præstere og få optimal ydeevne, og gøre det du elsker.

 

Det vil sige, det er essentielt for mig at vide, hvordan din krop mestre på alle niveauer indenfor familieliv, erhvervsliv, sportsaktiviteterne og din søvnrytme.

 

Der er et hav af anbefalinger og gode råd rundt omkring alt: Men husk, at du er unik, individuel og du har dine egne gener, oplevelser, sygehistorier og opvækst.

 

DU ER PRÆCIS SOM DU ER, og det er det, jeg arbejder med.

 

Kroppen samarbejder og går hånd i hånd med en masse processer i kroppen og den taler sammen. Det vil sige, at din mave for eksempel taler til din hjerne og vice versa. Kroppen er meget kompliceret og det kræver selvfølgelig også en investering for mine klienter, at jeg kan dykke ned i alle disse processer. Sygdom opstår, når de grundlæggende systemer er ude af balance og når kroppen konstant bliver bombarderet med dårlig mad, stress, giftstoffer, svampe, allergener, og for lidt af de sunde hele fødevarer, rent vand, ren luft, ingen ordentlig hvile, ingen bevægelse, ingen kærlighed og mening med livet – så kan det gå alvorlig galt.

 

NOGLE GANGE ER DET ET SAMSPIL AF FAKTORER, DER SPILLER IND. ANDRE GANGE KUN SMÅ USYNLIGE FAKTORER, DER GØR EN SYG.

 

Jeg samarbejder med Nordic Clinic og det er dem, der udfører laboratorieprøverne jeg bestiller og råder mine klienter til at få foretaget, når de har ubalancer, skader, symptomer, problemer, irritationer, smerter m.m.

 

Jeg glæder mig til fremtiden, og håber jeg en dag kan overværge en funktionel medicin konference i USA.  Imellemtiden holder jeg mig årligt ajour via danske kursuser fra mentorer, der har taget den lange rejse og som underviser mig i det sidste nye indenfor funktionel medicin.

Dagens nyhedsbrev omhandler emnet, men om hvorfor du burde vælge denne form for behandling. Sign dig op eller skriv en mail til mig og jeg sender dig nyhedsbrevet, hvis det har din interesse.

 

Pas på dig selv og tusind tak fordi du læste med:-)

Nicole

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?