Økologisk Webshop

Økologisk webshop

NP Cares en økologisk webshop til dig

Jeg har endelig fået åbnet en økologisk webshop. NP Cares er min nye lille baby. Konceptet handler om at tilbyde produkter til din sunde livsstil, så du samtidig kan føle dig “sund med lækkerhed”. Alle produkter er nogle, jeg selv bruger og kan stå inde for som kostvejleder. Jeg går meget op i et plastiskfrit miljø og har prøvet at skabe et univers, hvor bæredygtig livsstil med lækkerhed går hånd i hånd.

  • Vidste du, at det kan tage op til 500 år før en plastikflaske er gået i ét med naturen?

Jeg håber, du vil tage godt imod NP Cares. Lad mig endelig høre, hvad du synes, og hvad du har behov for. Jeg har lavet den til dig. En service, så du kan finde lækre produkter samtidig med at være lidt grøn i din hverdag.

Mit hjerte brænder for en mere bæredygtig klode, hvor vi som forbrugere vælger økologi og bæredygtig emballage.

Nej tak til for meget plastik

Hvad hjælper det at købe økologiske olier, cremer, chokolader m.m, når varerne ligger i plastik? Emballage udgør 40% af den totale plastproduktion, og halvdelen af den bliver brugt til fødvareemballering, så hvis vi som samfund ønsker et mere CO2 neutralt miljøhensyn, så kræver det også, at de forskellige butikker vælger at købe ind med omtanke, så vi tager ansvar og underviser vores kunder i at købe mere bæredygtigt.

I anledningen af jeg har åbnet en økologisk webshop, vil jeg gerne gøre dig opmærksom på, at jeg vil dele lækre opskrifter og levemåder med dig via de sociale medier og bloggen, så du kan blive inspireret. Hjælpe dig med at vise hvordan du og jeg kan anvende mindre kemi i hverdagen.

NP Cares betyder NP (Nicole Punzi) cares (bekymrer sig) om DIG og miljøet. Det betyder, at du roligt kan bestille varer igennem mig. Jeg har udvalgt mine varer med omtanke, så du kan være tryg. Du vælger NEJ TAK til kemikalier og al for meget plastik.

Ja tak rene og naturlige varer

Helst gerne produkter der er så rene så muligt. Jeg er vild med:

  • Glutenfri
  • Vegan
  • Rawfood
  • Middelhavskost
  • Økologi
  • Mælkefri

 

Jeg tænker på ingredienserne, hver gang jeg handler og har fokus på kroppen, nydelse og sjælen med omtanke på miljøet.

Så hvis du har en intolerance, så er NP Cares noget for dig. En økologisk webshop, hvor alle intolerante kropsbevidste ildsjæle kan handle trygt.

Jeg elsker design, interiør og mode, men da kroppen fejlede, måtte jeg omprioritere mine indkøb, og nu er mit fokus største del af tiden stadig på LIVSSTIL, men som mit slogan siger: “Sund med lækkerhed”, så har jeg prøvet at holde det koncept i NP Cares.

Internationalt præg

Mange af produkterne kommer fra udlandet. De er så måske lidt dyrere pga. told og fragt, men jeg synes, det handler om kvalitet. Mange af produkterne, er jeg den første danske forhandler af i Danmark, og derfor er webshoppen unik og anderledes. Den bærer præg af min internationale personlighed.

Siden er på engelsk, fordi jeg er international. Jeg er født i Schweiz og har boet 17 år af mit liv i udlandet i 5 forskellige lande.

Jeg behersker 6 sprog og mit netværk er godt spredt ud over Europa. Mit danske sprog er ok i forhold til, at jeg lærte det som 3-årig. Herinde på denne blog skriver jeg på dansk til dig.

Mit engelske har altid været det sprog, jeg prøvede at undgå, men det lykkedes aldrig helt for mig.

Så ja jeg er en stor blanding af MULTI-sprog, men det holder mig ikke tilbage fra at servicere dig med og uden sprog-fejl.

 

At eje en økologisk webshop ROCKS. Jeg er stolt og glad for alle jer der har kigget med indtil videre.

Besøg siden her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?