Nicole Punzi’s Online medlemskub

Nicole Punzi ’s Online medlemsklub

– Sund med lækkerhed

 

  • Ønsker du at være sundere men finder ikke tiden til en session?
  • Ønsker du mere hjælp online?
  • Ønsker du at blive inspireret til, hvordan du kan få sunde nye vaner?
  • Ønsker du at få hjælp til selvhjælp hver måned med et overskueligt tema?

 

Nu kan din sunde drøm endelig gå i opfyldelse. Nu kan du få støtte, viden og hjælp til, hvordan du lever en livsstil uden det skal koste kassen og uden det skal tage al din tid. Du får det bedste Nicole Punzi kan tilbyde på en simpel og let tilgængelig måde.

 

Nicole Punzi har nemlig efter opfordring startet en online medlemsklub til dig. Nicole PunziMeningen med den er, at du kan arbejde med din egen nye sunde livsstil online med Nicole’s hjælp, uden du behøver at bruge en formue på hendes konsultationer hele tiden. Ofte har hendes tidligere klienter styr på deres symptomer og fået testet en masse fra dna-test, laboratorie-prøver, coaching redskaber, men de savner stadig lidt mere af Nicole’s hjælp til at holde fast i livsstilen og blive inspireret.

 

Nu kan du få hjælp til selvhjælp i dit eget tempo og dit eget niveau til billige penge.

 

Du skal ikke spare på din sundhed – Du har INTET, hvis du ikke har dit fungerende helbred. Hver krone tjener til dit liv.

 

At spise sundt skal være en nydelse og smage godt. Sund mad er super lækkert, og der er mange måder at tilberede lækker sund mad på. Tag endelig ikke fejl. Her spises der lækkert mad, som ovenikøbet er super sundt.

 

 

Nicole håber, at hun kan støtte dig endnu mere nu, så du har valgmuligheden til, at du kan hoppe på online, få mere hjælp og selv arbejde med din egen livsstil og bliv sund med lækkerhed.

 

Nicole Punzi har prøvet at brainstorme på de ønsker, hun hører til dagligt fra hendes klienter, og sammen skal I skabe et online univers, så du kan blive støttet på bedst mulig måde.

 

Hendes mission er at få en grønnere verden og hjælpe mennesker med at nyde livet uden symptomer, så du kan vækste og blomstre og yde dit bidrag til din fremtid. Kroppen er så magisk og har så mange healingende kræfter, som kan tændes op for, hvis du imødeser kroppens behov. Det er tid til at ændre livsstilen, så du kan minimere risikoen for de dumme livsstruende livsstilssygdomme.

 

 

Nicole Punzi glæder sig til , at I sammen kan forvandle dit liv, sundhed, velvære, lykke, selvkærlighed, karriere og livet omkring dig.

 

Ja tak - tilmeld mig klubben nu

 

Ønsker du at læse mere om klubbens indhold, så klik HER og få mere hjælp og information om Nicole Punzi ’s online klub – Sund med lækkerhed. Normalpris 149,-kr – Din pris idag 99kr,- de næste 3 måneder fordi du er min trofaste læser.

Skriv en mail, hvis du har spørgsmål til ovennævnte:-)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?