Mere overskud

Hvorfor skal du vælge mit 10-dages detox-forløb?

 

Det skal du hvis du ønsker dig at få en åbenbaring, en aha-oplevelse udover det sædvanlige og få bugt med nogle af hverdagens vaner som ikke tjener dig godt.

Vores krop er vores tempel og det er den vi skal leve og være i resten af vores liv – den er det vigtigste vi har, så hvorfor ikke passe lidt bedre på den?

Mange sætter hurtigt alarmklokkerne i gang når de hører ordet detox og tænker med det samme at det er en sultekur – dette er en helt forkert opfattelse, i hvert fald på mit detox-forløb. På dette forløb vil du få masser af mad som nærer dig med råvarer der gør godt for både din krop og dit sind.

Vi lever i en verden med stress og jag, hvor man ofte glemmer at stoppe op og mærke efter, lytte til sig selv og sine signaler – hvordan har jeg det egentlig både fysisk men også mentalt.

Noget af det bedste man kan gøre for sig selv er at tage ansvar for sin egen krop og give den de nærringsstoffer den har brug for. Mange elementer i hverdagen kan gå ind og påvirke dig i en negativ retning, din krop har godt af en pause fra de daglige dårlige vaner, hvor den ofte bliver udsat for alt for meget af det forkerte mad, bl.a. forarbejdet mad, kaffe, sukker, alkohol og tilsætningsstoffer. Herunder er stress og dårlige måltidsmønstre også faktorer som kan påvirke dig i en negativ retning.

Hvorfor vælge ”de nemme løsninger”, hvis de er skyld i du skal gå rundt og føle dig mere træt end nødvendigt. Hvorfor ikke give din krop kærlighed, så den kan klare de udfoldninger du støder på i din hverdag, samt give din lever den støtte som den har brug for, så din krop holder sig sund og rask.

 

At tage springet uden faldskærm

Det kan være svært at tage springet fra vante vaner, derfor vil jeg gerne støtte dig gennem mit detox-forløb. Der skal ikke meget til før du vil mærke en forandring og forbedring, både på krop og sind. 10 dage kan gøre en kæmpe forskel og du vil opleve forbedringer med dig selv og din krop. Forbedringer som mere overskud og mere energi. Du vil gøre dig selv, din krop og dine organer en kæmpe tjeneste.

Dette forløb vil være en appetitvækker og en inspiration til at ændre dit forhold til mad og blive opmærksom på hvad der er godt for dig og hvad der er mindre godt for dig. Jeg vil give dig adgang til en lukket facebookgruppe, så du vil få sparing af andre som også gennemgår samme forløb.

 

De 10 dage uden botox og tape

Jeg vil vise dig at sund mad på ingen måde skal være kedeligt.

I mit detox-forløb vil du få en pause fra raffineret mad og tilsætningsstoffer. Du kan vælge mellem pegan kost (med f.eks kød/fisk/skaldyr) eller vegansk kost.

De 3 dages detox (ud af de 10 dage), vil bestå af juices, smoothies, salater og supper.

I Alle 10 dage vil jeg give dig 3 nye opskrifter hver dag, samt 2 ideer til snacks.

De 10 dages kostplaner indeholder:

  • Morgenmad
  • Mellemmåltid
  • Frokost
  • Mellemmåltid
  • Aftensmad
  • Dessert

Det er en 10- dages investering i din sundhed, som kan ændre din livsstil på sigt. Jeg siger ikke at det kommer til at være nemt, men jeg vil holde dig i hånden og sørge for at tage udgangspunkt i hvor du står, så udfordringen ikke bliver uoverskuelig. Jeg er her for at hjælpe dig.

 

Det du kan gøre i dag lige nu

Skrive en liste over hvad du ønsker at tilføje din hverdag og gøre bedre for dig selv.

Skriv ned: Hvad giver mig mere overskud?

3 ting? Det kan være basalt som rent vand, frisk luft og bevægelse. Når det er på plads, kan du tilføje mere salat eller krydderurter. 3 ting om måneden kunne være en idé. Du kan ikke det hele på en gang.

Jeg er vild med Pukka Clean greens breve eller på glas fra din lokale helsekost eller NatureSource. Den er fyldt med 11 grønne fødevarer som bl.a grønkålspirer, hvedegræsjuice og brændenælde. Det kan du drikke på farten og stadig føle at du gør en god ting hver dag med viden om at den giver kroppen et boost og en hjælp til dine organer, så de kan udrense lidt. Lidt er bedre end ingenting. Det er nemt at tilføje en normal hverdag.

Måske det er det du mangler?

Ellers hop med i mit detox-forløb.

 

Del gerne dine skridt med mig i kommentar-feltet. Hvad giver dig mere overskud og hvilke skridt skal du tage ansvar for lige nu?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?