Mælk og mælkefri

Mælk og mælkefri

Jeg har lavet et online tema om mælk og mælkefri i min online klub.

Hvis du mangler inspiration til vegetabilske mælkeprodukter eller ønsker at variere din kost, så synes jeg, at du skal have al den hjælp jeg manglede, da jeg gik mælkefri. Det behøver ikke at være så kompliceret, som mine tanker var dengang, jeg besluttede mig for at droppe mælken, fordi den gav mig eksem og kroniske betændelser.

I online klubben har jeg lavet en video på 20 minutter, og så får du også PDF-filer med mere information og opskrifter.

Se intro video om temaet her, så du får en idé om mig, min personlighed, og hvad temaet handler om.

Mælke alternativer

 

Mælkedebatten

Mælkedebatten er enorm. Nogle er for det og andre imod det.mælk og mælkefri Nogle mener, det er hysteri og indbildning at komælk er usundt. Men i bund og grund er mælk ikke en neutral fødevare. Ernæringsmæssigt er moderation en god ting og det handler sund livsstil om. Moderation, kvalitet og ren naturlig mad.

For nylig blev en svensk undersøgelse publiceret i The British Medicial Journal, som viste, at 3 glas mælk kunne øge risikoen for at dø. Det skabte noget debat i medierne. Jeg synes, det er vigtigt at påpege, at mængden har en stor inflydelse i dag. Jeg oplever, at mange mennesker får indtaget mælkeprodukter i hvert måltid. Mange er jo skjulte, og det er det, der skaber problemer i dag.

Vi bliver jo bombarderet med de samme proteiner fra kasein (mælkeprotein) flere gange i døgnet, hvis vi ikke er vågne og tænker over, hvad vi spiser. Prøv du at kigge på din kost, og se hvad den indeholder af synlige og usynlige mælkeprodukter. Du spiser vel heller ikke tun hver dag vel? Det er en hel anden debat med tun, som vi må komme ind på en anden dag. Men det var for at påpege det.

Kvalitet af mælk

Er du nærig? Køber du en billig mælk i Aldi, Lidl, Kiwi, mælk og mælkefrieller hvad de gense discount supermarkeder hedder. Hvad forventer du, den billige mælk bidrager til, når den har været fabrikeret, homogeniseret, højpasteuriseret eller er langtidsholdbar? Mælk har rester af sprøjtegifte, miljøgifte, antibiotika, svampegifte og tungmetaller – you name it – al mulig, som ikke er sundt og det indeholder sikkert også en masse vi ikke engang ved. De slemme produkter er nok kaffefløde og kakaomælk, som indeholder al mulig andet også. Sund livsstil handler om kvalitet og rene råvarer. Så om du drikker mælk eller ikke mælk, så gå da for Søren ud og køb en mælk eller vegetabilsk mælk af kvalitet i de mindste. Komælk fra en ko, der har spist græs. Det handler jo ikke om, hvad jeg gør og anbefaler, men om dig og din sundhed. Din sundhed fortjener det bedste af det bedste.

Ønsker du at vide mere om mælkedebatten fra min side og lære mere om, hvordan du kan skære ned på forbruget, så tilmeld dig min online klub her, hvor du også lærer at lave smoothies, juice grøntsager, drikke mere rent vand, variere din kost, tilføje glutenfri produkter samt lære hvorfor du skal variere dit mælkeindtag, så du ikke altid byder din krop det samme.

At få ren naturlig mad er mit bedste budskab

 

Hvad er din holdning til mælk? Kan du lige vegetabilske mælk? Er du god til ikke at drikke 10 kaffe latte dagligt? Hvad gør du? Jeg elsker at høre din mening. Skriv i kommentarfeltet forneden.

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?