kræft og kost

Knæk cancer

Oktober måned sætter fokus på kræft. En sygdom der Kræft og kostfylder meget i vores samfund. Vi kender alle sammen sammmen en der er død af kræft eller har fået diagnosen. Det gør så forfærdelig ondt. I dette indlæg vil jeg dele lidt info om mig selv, og hvordan kræft kan opstå, som måske kan hjælpe dig eller dine kære, hvor jeg opfordrer til sund livsstil og cancer-fødevarer i forebyggelsen og kampen mod cancer.

 

Det er dit ansvar

Jeg ved godt, du er forvirret og har mistet tilliden til autoriteterne, og måske også til de forskellige alternative behandlere der findes. Men tag en dyb indåndning og prøv at læse videre. Jeg har læst en del forskning på området, og selv haft kræft tæt på. Derudover har jeg også mistet to tanter, en onkel samt mine bedsteforældre til sygdommen. Jeg kan hjælpe dig med sund mad til dit immunforsvar, lytte til dig og støtte dig, men jeg kan også anbefale dig videre i systemet. Lær mere om det i næste uge. Kræft er en alvorlig sag, og du skal altid tale med professionelle på området. Mit område er at motivere til en sundere livsstil.

 

Alt kan heales

Med hensyn til kræft, så er mit syn, at du skal tage kost og kræftansvar for dig selv og din krop. Jeg vil starte med at sige, at selv sådan en som mig kan få kræft, selvom jeg spiser sundt. Der er mange grunde til kræft. Hos mig kan en gammel historik udvikle det i dag, fordi jeg ikke altid har spist sundt, og jeg har både gener og en historik der har været voldsom for kroppen. Kræftceller udvikler sig over en årrække.

Hvad er sundt?

Mange mennesker siger til mig: Nicole jeg spiser sundt. Men tro mig, det er meget svært at spise sundt i dette samfund og undgå kemikalier. For nogle er det sundt at spise lidt grøntsager hver dag, for andre er det at juice dagligt sundt, men de glemmer alt det andet de får indenbords, og det de tror er sundt, er det måske ikke altid pga. tilberedning, sprøjtegifte, gmo (Gen modificeret organisemer= en genteknologisk teknik som ændrer dyrs og planters dna, så det bliver modstandsdygtigt overfor plantesygedomme og skadedyr.), osv. Jeg tror på der er et sammenfald mellem levevis og sindstilstand. Traumer, uforløste konflikter, usund kost, mangel på motion, stress, negative tanker, skyld og skam og dårligt selvværd. Disse tilstande er med til at sætte kroppen i ubalance og svække kroppens naturlige modstand og selvhealende kraft. For mig er det hel sikkert stress, uforløste traumer og negative tanker der vil dræbe mig, hvis jeg giver mig lov til det. Jeg har heldigvis fundet en selvudviklende livsstil og arbejder med mine traumer og negative tanker.

 

Jeg er ikke et offer for mine gener. Jeg kan sagtens lukke ned for dem ved sund livsstil. Så uanset hvad jeg har med i bagagen fra mine forældre og bedsteforældre, så kan jeg med mit ansvar gøre noget, så jeg ikke lider samme skæbne som bedsteforældrene. Det kan du også. Ja det kræver tilvænning, øvelse og en masse information. Jeg vil gøre mit for at sprede mit budskab om en sundere hverdag i en grønnere verden.

 

Hvorfor opstår kræft?

Kræft opstår ofte enten af en mangeltilstand eller en kræft og kostforgiftning eller en del af begge. At fjerne en kræftknude kirurgisk eller medicinsk fjerner derfor ikke grunden til ubalancen, blot dens symptomer. Så husk at finde årsagen på kræften, så du kan heale kroppen optimalt. Der er måder at tjekke, om du mangler nogle livsvigtige mineraler og vitaminer eller undersøge om du er overloadet med tungmetaller, svampe, stråler, junk food, mangel på søvn eller er spirituelt forgiftet m.m.

Kræft kan være genetisk, det kan komme efter et stort traume, chok, stress, forgiftning eller problem. Det kan vi jo ikke forhindre i livet, men vi kan gøre noget ved, hvordan vi tackler de problemer vi sidder med. Kroppen er udstyret med selvhelbredende kræfter som kan understøttes med sund mad, rent vand, bevægelse, kærlighed, søvn, positive tanker, latter etc.

Kræft tager mange år at udvikle, og det er så forbandet “silent”, at det kommer bag på os, når det endelig dukker op. Jeg har tendens til modermærkekræft i min familie, og da jeg fik diagnosen kom det som et chok. Jeg hørte mig selv sige: Jamen jeg har ikke taget sol. Den sætning havde jeg jo hørt før. Men sagen var den at jeg nok havde haft bedst af at tage sol og undgå solcreme, da kemikalierne sidder i cremen. D-vitamin er en super vigtig livsfaktor for overlevelse og forebyggelse af kræft. Men historien fra reklamerne og kampagnerne var en anden. Jeg slap heldigvis med forskrækkelserne og nuppede så lige en diagnose med hjernesvulst. Så jeg tænker selvfølgelig over, hvordan jeg lever. Svulsten kan være gammel og måske medfødt og opstået af en masse vacciner samt det faktum, at min mor fik sprøjter dagligt for at holde på hendes graviditet. Yderligere har hun haft amalgan-fyldninger i næsten alle tænder, hvilket gør at hendes kviksølv røg lige i blodbanen og et foster tager det til sig desværre. Intet under at tungmetaller er farlige. Min skæbne, som jeg kan vælge at græde over og ignorere eller at tage ansvar for og gøre noget ved.

Hvad tror du jeg valgte?

 

I Danmark er dødeligheden højere end i Norge, Sverige, Island, Finland ud fra udfra folkesundhedsrapporten, Danmark 2007 “Statens institut for folkesundhed. Vi danskere er omvandrende bomber. Lad os gøre noget ved de tal sammen. Lad os tilføje disse fødevarer i din hverdag og små detoxe dagligt:

 

Liste over kræft og kost:

♥Broccolikræft og kost♥Kål♥Grønne grøntsager

♥Tomat

♥Mørke bær

♥Rødbede

♥Friske krydderurter

♥Gurkemeje

♥Grøn te

♥Svampe

♥Røde druerRøde druer

♥Hørfrøolie

♥Hørfrø

♥Græskarkerner

♥Løg

♥Hvidløg

♥Citroner

♥Granatæble

♥Alger

♥Jordbærkræft og kost

♥Raw choco bønner

♥Bønner og linser

♥Økologisk fermenteret soja

♥Spirer

♥Mistelte i rette doser

♥Rødkløver te

♥Rent vand

I næste uge vil jeg dele mine gode råd mod cancer, hvad jeg selv ville gøre og hvem jeg vil spørge om hjælp hos og hvad jeg ville læse.

Del gerne med mig, hvad du har af erfaringer om cancer, og hvad du har gjort livsstilsmæssigt før, under og efter kræft.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?