Kostomlægning

Kostomlægning

Her kan du læse om en kostomlægning via mit forløb.

Under vores sessioner vil vi afgøre, hvilke mål du ønsker at opnå og formulere opnåelige handlingsplaner sammen. Jeg vil støtte dig i at yde vejledning, opmuntring og holde dig ansvarlig for dine ord. Da det meste af dette program sker udenfor vores sessioner, nemlig i din hverdag, er resultaterne virkelig op til dig.

 

Mangler du hjælp med kostomlægning?
Jeg kan hjælpe med at gøre dig sundere, grønnere og gladere, hvis du følger mine råd og vejledning med min hjælp og støtte.

Drømmer du om en ekstraordinær indsats for dit helbred og velvære?

 

Nicole Punzi’s 6 måneder forløb

12 sessioner á 60 minutter via Skype online. Pris 9500,-kr. Kan betales i rater. Dette forløb har jeg gennemgået både med kvinder og mænd med resultat af mere sund med lækkerhed og godt selvværd.

 

Over de næste par måneder vil vi arbejde sammen om at skabe de mål, du sætter for dig selv og dit liv og nå dem fordi jeg er der til at motivere, støtte og “sparke” bag i, når du behøver det.

Under vores sessioner vil vi afgøre,Kostomlægning hvilke mål du ønsker at opnå og gennemgå opnåelige handlingsplaner sammen. Jeg vil støtte dig ved at yde vejledning, opmuntring og holde dig ansvarlig for dine ord. Da det meste af dette program sker udenfor vores sessioner, nemlig i din hverdag, er resultaterne virkelig op til dig men du vil ikke føle dig alene og det er det vigtigste for at du lykkes.

Jeg arbejder holistisk og støtter dig hele vejen. Hver gang vi taler om et område, så får du opskrifter eller handouts med hjem. Jeg giver små gaver til motivation og læring af nye sunde vaner under hele forløbet.

Her en beskrivelse af mit 12 sessioner’s forløb.

 

12 sessioners kostomlægning:

 

1 session:

Status: Starter med at skabe tryghed og fortælle om mit forløb. Vi arbejder med mit spørgeskema, som jeg har udviklet med en masse spørgsmål til dig som en slags journalføring. Det spørgeskema bruger jeg altid første session på. Derved får jeg viden omkring din historik, symptomer, operationer, kosttilskud, kostvaner, familiehistorik m.m. til din kommende kostomlægning.

 

2 session:

Vision: Hvad er dit mål? Hvor er du nu? Hvor vil du hen og hvorfor? Hvad ønsker du at opnå? Hvad siger dit hjerte dig? Hvordan? Her bruger vi visualisering eller visionboard eller appen Wishboard og du sender mig din version. Vi sætter det på forsiden af din iphone og sætter billeder op som støtte på badeværelsesspejlet. Her bruger jeg også mit livshjul som redskab.

 

3 session:

Sundhed og ernæring: Her bruger jeg tallerkenmodel, individuelle kostplaner, kostråd, handouts om de specifikke symptomer eller kostændringer. Vi arbejder med, hvad du elsker at spise, og opgraderer det til dine ønsker. Her starter din kostomlægning for alvor. Hvilke to do´s skal der til? Hvad er realistisk? Vi tilføjer sunde alternativer og lærer om små detoxe.

 

4 session:

Bevægelse, krop og søvn: Jeg kigger på dit kropsprog, vejrtrækning og vibration. Vi gennemgår kropsformer, kropslæsning, ønsker om hvilke bevægelsesstrategier, der virker for dig, hvad der virker motiverende og hvilken bevægelse, der stemmer overens, så det holder i længden. Bevægelse skal være nydelsesfuldt. Hvor sidder ubalancerne i huden, på organerne, medianerne? Søvnvaner, hvad kan optimeres? Anti-inflammatoriske fødevarer, melatonin-mad og din nuværende kostomlægning m.m.

 

5 session:

Frygt: Hvad er dine udfordringer? Hvilke traumer? Hvad/hvem er fjenden? Vi rydder op inde i dig og i dine omgivelser, giver slip på traumer og skader via vejrtrækningsmetoder. Vi arbejder især med følelsen af, ikke at være god nok, fit nok, stærk nok, klar nok, værdsat nok. Vi arbejder med rollemodeløvelser, og får sat et billede op om, hvad vi går efter og hvad der skal gøres for at nå dertil.

 

6 session:

Selvkærlighed: Hvilke tanker løber gennem dit sind?Kostomlægning
Er de positive og opløftende? Tænker du: “I dag bliver en fantastisk dag” eller hvilke negative og selvdestruktive tanker har du? Vi anvender visualiseringer og finder støttende praksisser sammen: Hvad kan du nære dig selv med dagligt? Hvad giver dig lykkebobler? Hvilke 2 af disse nærende ting kan du gøre dagligt, og hvad skal skrives ind i kalenderen? Vejrtrækning, sunde vaner, kærlighed giver kroppen vitalitet.

 

7 session:

Test og testsvar af dna-test, laboratorie-prøver: Analyse af prøver og svar. Gennemgås. Hvis der ingen test er fortaget, tager vi på tur i en helsekostforretning.

 

8 session:

Fritid, sjov, selvudvikling: Hvordan kan du have mere nærvær,                                                      leg og opløftende øjeblikke. Jo mere nydelse og flow des mere healing.

kostomlægning

 

9 session:

Familie, kærlighed, romantik: Hvad nærer dit hjerte? Hvad kan du gøre i dine relationer? Hvad er dit kærlighedssprog? Hvordan sætter du grænser? Kærlighedsmad. Spisevaner omkring bordet. Mindful-eating. Tygge maden.

 

10 session:

Økonomi, karriere og passion: Hvordan kan du spare på madspild og indkøb? Hvordan er din økonomi lige nu? Hvad er du taknemmelig for? Hvad ønsker du at opnå? Hvad holder dig tilbage? Her laver vi “the passion test”og værdiafklaring.

 

11 session:

Praksis: Hvad virker kostmæssigt? Hvad skal justeres? Hvad skal vi arbejde med de sidste 2 gange? Hvad kan du lide at spise? Hvilke nye vaner fungerer? Hvordan kan du vedvarende arbejde med den sunde livsstil? Hvilke mål, bøger, kurser, støtte skal ske fremover?

 

12 session:

Afslutning af forløbet: Hvad har vi opnået? Hvilke succeser skal fejres? Hvordan? Hvilken livsstil passer fremover? Hvilken kostplan passer fremover? Livshjul og sammenligning af første livshjul og sidste. Feedback af hele forløbet.

 

Under hele forløbet sms’er og skriver vi mails sammen. Du sender mig billeder og spørgsmål, og vi bygger et bånd op undervejs. Vi er et team.

 

Bestil forløbet HER

kostomlægning

 

Ring til mig på 61271893 og få en gratis snak om forløbet eller book en gratis intro session, hvor vi lærer hinanden at kende inden vi starter. Det handler også om kemi og hvis jeg skal hjælpe dig, så skal vi begge være committet til opgaven sammen. 

 

Kostomlægning med Nicole Punzi

Nicole er kostvejleder,Kostomlægning sundhedscoach og DNA life behandler med speciale inden for livsstilsændringer og sportsernæring. Hun arbejder til dagligt med at guide inden for sund livsstil og forebyggelse af symptomer, sygdomme og skader.

Til dagligt arbejder hun med at vejlede smukke kvinder og mænd til at spise nydelsesfuldt lækker mad, som både smager godt og er healende for kroppen, så de kan slippe for alle symptomerne de går med.

Derudover har Nicole arbejdet med adskillinge elite sportsudøvere og vejledt dem i kost- og livsstilsændringer med henblik på optimering af deres ydeevne og forebyggelse af skader.

Nicoles behandlingstilgang tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Hun er holistisk og går meget op for at støtte, motivere og “holde i hånden”, så du sikrer sunde, vedvarende livsstilsændringer med små ændringer, så du kan overkomme at skulle ændre dine kostvaner og samtidig fokusere på din hverdag og karriere. Du kan læse mere om Nicole HER.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?