Juice detox

Vær kritisk med dine detox-kure

“Food can be a poison or a cure”

HVORFOR JUICE DETOX?

De er et hit – mine detox strategier er dog ikke ren juice, men de er inkluderet. Jeg glæder mig til at starte næste detoxforløb var de andre jeg har afholdt har været super seje. De fandt fidusen i sund madlavning.

Hos mig er kurer, diæter ikke et hit. Jeg har aldrig prøvet en for at være ærlig. Jeg ELSKER MAD – rigtig mad og meget MAD. Min krop fungerer ikke, hvis jeg ikke konstant spiser. Min krop er lille, men min hjerne suger det hele til sig. Høj forbrænding og det hele.

Så tro det eller lad vær’ – men lille mig spiser mad gerne flere måltider og mange snacks. Jeg tænker meget på spiseforstyrrelser og hvad folk kan misforstå især unge mennesker, når de hører om en trend eller reklame. Så mit hjerte banker for unge børn. Måske fordi min datter er 12 år nu og min søster, der døde som 17-årig, altid var på kur, hvilket jeg ikke fattede som barn, da hun havde de flotteste kvindelige former. Noget jeg ikke havde, og jeg spiste mere end hende.

Min passion er at undervise i rigtig mad og at du finder din metode med balance og sund fornuft.

Livet skal nydes og det er hverdagen der skal være sund. Jeg går nemlig også ind for livskvalitet. At du skal nyde at gå på restaurant, drikke champagne og nyde en lækker dessert. Ja godt være jeg er til raw-desserter, men alligevel. Det handler om sund balance. Kald det 80/20, selvom jeg slet ikke tænker sådan. Jeg går efter min intuition og mærker min krop og dens behov. Men det kan være svært for de fleste, så derfor har jeg travlt med at lære dig at fylde dig med næring, dine celler trives på. Det er så ikke al mad – dine celler trives på.

Nogle gange trænger jeg så til en pause fra hverdagen og nyder en DETOX a lá Nicole. Det er nydelse for mig. Ikke straf eller sult. Det handler om ingredienser, kvalitet og viden. Men mest al den energi jeg får ud af det samt alle mine klienter. For wow jeg er stolt af alle dem, som har lavet en masse kvalitetsmad i detox-forløbet. De er FU….. seje.

Mange spørger mig: “Nicole hvilken juice-kur er den bedste?

 • ” Jeg vil nemlig gerne købe en”.
  “Nicole hvilken opskrift er bedst, hvis jeg ønsker udrensende strategier?”
 • Jeg brænder efter, at du tænker dig godt om, når du bruger en formue på juice detox, en trend der hersker lige nu på internettet.

Du har sikkert drømt om sådan en kur, prøvet den, mislykket med den eller hørt om den.

Du er hjertens velkommen til at gøre hvad der passer dig. Jeg prøver bare at får dig på flere tanker.

Mit job er at lære dig, at upgrade din livsstil og hjælpe dig til at gøre noget, der er sundt for din krop. Jeg brænder efter at lære dig at gøre det, der passer til dig og dine behov. Du er unik.

Alt efter hvor meget du investerer i din sundhed og tid i dit køkken des bedre resultater. Jeg guider altid på dit niveau og ikke mit. Nogle kan kun overskue en færdiglavet juice detox, og der må jeg jo så gøre mit bedste, for at give tips til hvordan det så kan optimeres. Jeg mener nemlig den SKAL optimeres og du skal tilføje flere strategier til din juice detox, hvis du køber en færdiglavet uden rigtig sundhedsernærings-vejledning.

Mine klienter spørger altid:

“Er denne juice sund? Jeg svarer: I forhold til hvad”?

Jeg går op i små daglige udrensende strategier, du har nok læst eller hørt om mit små-detox ord og princip.

Hvad hjælper en fabrikeret juice detox uden proteiner, gode bakterier, fibre 1-2-3 gange om året, hvis dagligdagen er mindre usund? Ja tænk engang?

Tænker du ikke på, at kroppen er udstillet med et udrensningssystem af tarme, ånde, nyre, blod og lever, som dagligt skal fungere og udrense? At de affaldsstoffer du har nu i dag – skal ud i dag, og ikke kun 1-2-3 gange om året? Ja tænk engang – simpel sund fornuft ikke? Det skal ud hver dag!

Mange gør det ikke eller vælger at ignorere det.

De vil hellere købe en kasse med juice detox, da det er nemt og lover guld og grønne skove…. Du er da ikke som dem, vel?

Dem som går efter FASTFOOD og QUICK-FIXES?

Betyder det, at jeg ikke drikker en færdiglavet juice?

NEJ det betyder det ikke.

Jeg drikker dem, når jeg er på farten. Jeg vælger bare ikke at satse på at den juice redder mig for resten af dagen. Det kræver altid sunde næringsstoffer dagligt samt en masse andre livsstils-faktorer at være sund (positive tanker, søvn, kærlighed, bevægelse osv.).

Så slæber du disse kasser, og køber dig fattig på nettet af disse drikke? Så læs videre:

 

detoxerdusådan

 

Er du også faldet for trenden med at drikke færdiglavede juice detox?

Mange kendte mennesker er i hvert fald hoppet på bølgen.

De køber nogle flasker grøntsagsjuices og poster på instagram: Nu detoxer jeg i 3 dage….

Jeg tænker: Åhhh nej – har de misforstået noget, eller ved de godt, at sundhed ikke bare kan puttes ned i en BPA-fri plastik-flaske og forventer, at det skyller toxiner ud af kroppen, som firmaet lover uden andre strategier?

Er de sunde, eller er det bare en HYPE?

 • Jeg tænker altid proteiner, når jeg tænker på et sundt immunforsvar
 • Jeg tænker på stofskiftet, når jeg tænker ren juice-faste, da kalorierne er lave
 • Jeg tænker på blodsukkeret, når jeg ser, at mange juice-faste er lavet på æbler
 • Jeg tænker på, at folk har store forventninger til at faste i 3 dage…

 

Hvilke mirakel-mål går du efter????

Jeg tænker altid på, om det virkelig kick-starter en sund livsstil:

 • Hvor man husker at lave mad derhjemme selv?
 • Når man vælger at købe noget, der er færdiglavet, så går man vel bare efter quick-fixes og fast-food eller hvad?
 • Kan hjernen registrere den flydende kost?
 • Hvad med fordøjelsen? Skal den ikke have spyt-enzymer til at fordøje kulhydraterne fra juicen?

Hvad er dine tanker om de populære røde, gule og grønne drikke på plast?

Jeg glæder mig til at høre dine tanker og spørgsmål i kommentar-feltet. Jeg elsker detox, men på den bæredygtige måde. Det er et kæmpe emne, og jeg ønsker, at du ved besked, før du bruger en formue på en POP-smart juice-kur.

Sundhed er langsigtede strategier med en del vaner, rutiner, valg, planlægning og VIDEN. Det lærer du mere om på detoxforløbet. Læse mere om det her.

Fodboldspillere og juice-faste:

Jeg har en del professionelle fodboldspillere som klienter, og nej de skal IKKE juice-faste. Kun hvis de ligger hjemme med influenza i sengen og ikke kan spise eller de har sommerferie. De skal spise RIGTIG mad. De træner på højt plan hver dag og skal have forskellig næring til at kunne præstere på top-niveau. Så husk lige at kigge på hvilket job du har, når du vælger en juice-faste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

 • - Kan jeg slippe mine symptomer?
 • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?