Januar kur som holder

 

Tab dig i januar med detox

Nytårsforsæt her og der…..

Slankekur overalt.

Jeg er ikke til slankekure, jeg får gåsehud ved tanken. Men selvfølgelig er det helt tilladt at ville tabe sig.

Men mange opnår elevartorvægt og det nytter jo ikke noget, og jeg tænker ikke kun på kg. Jeg tænker sundhed og celler.

Sundhed får man ved en sund livsstil.

Hos mig tager det tid at tabe sig, hvis man vil gå små skridt.

Dem der er til kold tyrker dem elsker jeg også. For jeg er en blanding af begge. På nogle områder er jeg til kolde tyrkere, og på andre områder er jeg til små skridt.

Januar kur i følge mig:

Stop nu med slankekure og strenge diæter. Det du spiste i december, som var uden næringsstoffer, giver dig ikke de næringsstoffer, du behøvede i december i dag. Den konto af ubalance kan ikke rettes op. Men du kan gøre noget fra i dag og hver dag frem. Nemlig at tilføje sunde strategier, så du ikke går i TOTAL minus.

 

De strategier, jeg taler om, er små detox. Selvom du går i byen og drikker dig fuld, og selvom du tager til fødselsdag eller på restaurationsbesøg. Det er ikke enten eller.

 

Mit tema om små detox kommer i online klubben her i januar. Tilmeld dig her, og få det når det udkommer, så ved du meget mere om små detox, som du kan bruge til eventuelt at tage dig sammen til at blive sundere.  

Tilføj små sunde strategier uanset dag eller årstid.

 

Mange går efter det princip med januar kur, da de ønsker quick fixes, og det hjælper slet ikke – i hvert fald meget kortvarigt.

 

Permanent januar kur der holder

Hvis du ønsker at tabe dig permanent, skal du fjerne dine giftstoffer for kroppen. De sidder nemlig i dine fedtceller. Hvis du har mange giftstoffer, så lad vær med KUN at svede dem ud igennem kroppen, så de igen kan reabsorberes i kroppen igen, fordi du ikke lige får vasket dig med det samme.

 

Først grøntsager, krydderurter og tilskud og så SVED.

 

Lær lige først at spise udrensende grøntsager og urter først.

 

Jeg synes, du skal drikke grøntsagsjuice, spise salater, tage gode tilskud og så træne og svede. Ikke kun en strategi. Mange forskellige strategier. Vægttab med detox kan lade sig gøre, men efter en detox kur, skal du huske at bibeholde nogle af detox-strategierne i din hverdag.

 

Små detox strategier

Tage spirulina tilskud

Chlorella tilskud

Drysse koriander og persille på din mad

Lave en smoothie med citron, bær og rødbede

Drikke detox te i løbet af dagen

Lave en juice på selleri, persille, agurk og citron

Drikke aloe vera juice

Drikke rent filteret vand

Gå i sauna

Skrubbe huden med tørbørstning

 

Kan du se min pointe?

 

 • Mandag: Drikke vand med chia frø og så resten af dagen som du plejer
 • Tirsdag: Drikke rent vand med citron
 • Onsdag: Gå i sauna
 • Torsdag: Drikke detox te fra Pukka og tage aloe vera
 • Fredag: Tage spirulina tilskud
 • Lørdag: Lave en sund smoothie på rødbede og bær
 • Søndag: Drikke en stor grøntsagsjuice på selleri, æble og persille
 • Mandag: Drysse koriander på al din mad
 • Tirsdag: Tørbørst din hud nedefra og op inden du går i koldt brusebad og veksler mellem koldt og varmt.
 • Onsdag: Elsk din krop og få en god nattesøvn fra 22-06.30
 • Torsdag: Dyrk yoga og tage probiotika tilskud
 • Fredag: Gå en lang tur ved stranden og tag dybe indåndinger

 

Kan du nu se min pointe? Ikke alt på en gang. Du har jo også en hverdag og januar plejer ikke at være en stille måned.

 

Du kan sagtens detoxe her i janaur og tabe dig, men hvad hjælper det, når mange giftstoffer så cirkulerer rundt i kroppen på dig, og så går du all in på usund mad igen ugen efter din detox?

 

Det er mere usundt for kroppen med chok og totalforandringer.

 

Detox for mig er selvkærlighed og skal ikke føles som et pres eller som et ÅHHHH NEJ, hvor er det synd for mig jeg skal detoxe. Du skal glæde dig og være stolt af dig selv og nyde dine grøntsager og den effekt du får ud af det bagefter.

 

Alle der har detoxet med mig får lyst igen, fordi de simpelthen kan mærke de sindsyge dejlige effekter.

 

Elevatorvægt og indre giftstoffer er en super dårlig cocktail.

 

Juicefaste i januar

Hvis du vælger en juicefaste, så husk lige at tilsæt chiafrø, hampefrø, probiotika, aloe vera og spirulina alger samtidig med at du slapper af og ikke stresser med en masse nye arbejdsopgaver. Bagefter din juicefaste skal du huske, at spise sundt alligevel samtidig med det du plejer at spise.

Du skal juice for at komme ind i rytme, så den vane forbliver også når du ikke detoxer. Så går du hen og små detoxer helt af dig selv i hverdagen og så opnår du langsigtede strategier for en sundere krop.

Kroppen skal dagligt have næringsstoffer på højt grøntsagsindtag. Mange mennesker har svært ved at nå mellem 600gram til 1 kg grøntsager om dagen. Juicing og de rette tilskud kan hjælpe på det høje indtag din krop behøver.

 

Min bedste strategi for vægttab er:

1: At drikke en masse vand (1 liter) hver morgen med citron og en resterende januar kurliter i løbet af dagen, så du når op på 2 liter.

2: At løbe en tur (svede). Vaske mig med koldt vand og sæbe. Lave en bodyscrub bagefter.

3: At holde mig fra gluten i 10 dage og tilføje en masse grøntsager i juices og smoothies. Bum jeg får klare øjne og mindre oppustet mave og væskeansamling.

4: Sove godt og uforstyrret i helt mørke hver nat i 8 timer

5: Tillade sig at danse, grine, elske, nyde, reflektere, meditere, trække vejret dybt m.m. Alt det du selv elsker at lave.

 

Husk jeg har ikke alt med her om januar kur og små detox, så få nu hjælp alligvel af en professionel og lad vær med at tror du selv ved alt om detox.

 

Der er mange faktorer, og jeg kunne blive ved med at skrive, hvis jeg skulle skrive det hele. Håber du forstod mit budskab om sunde vaner i perioder og som kan integreres i hverdagen.

Men hold øje med siden her, og jeg poster gerne lidt her og der om sund livsstil og detox metoder, der kan integreres i en hel almindelig hverdag eller hvis du kun ønsker det hver januar til din januar kur.

Hvad gør du af gode sunde vaner i januar? Del gerne dine små detox strategier forneden i kommentar-feltet, jo flere des bedre for en grønnere hverdag.

Her på bloggen kan du finde flere indlæg om detox.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

 • - Kan jeg slippe mine symptomer?
 • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?