Handelsbetingelser

(Demo til NETS) Produkterne bliver leveret digitalt, via e-mail eller fysiske kurser samt arrangementer.

Nicole Punzi Hammerensgade 3, 1267 København K. www.nicolepunzi.dk

 

Kontakt mig på mail: nicole@nicolepunzi.dk

 

Alle priser er i DKK inklusiv 25 % moms medmindre andet er angivet. Tilknyttede brands: NP Nutrition.

 

Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, som der er over 18 år.

Personoplysninger: 
 Nicole Punzi videregiver ikke personoplysninger om hendes kunder og klienter, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale. Nicole Punzi har tavshedspligt og forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til at downloade produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

Bestilling/Levering: Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i nogle helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Beløbet for dit køb trækkes øjeblikkeligt fra din konto, så du får adgang eller plads som øjeblikkeligt bliver afsat til dig.

Brugsaftale: 
Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for videregivelse af produktet/produkterne er ikke tilladt. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal Nicole Punzi oplyses via email. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives til tredje part.

Du kan vælge at betale i rater. Når du har betalt første rate får du adgang til indholdet og din fortrydelsesret ophører hermed.

Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. Alt er skrevet, produceret, layoutet og distribueret af ©Nicole Punzi. Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, udlåne, kopiere, sælge, publicere eller på nogen anden måde videregive ©Nicole Punzi´s online-produkter.

Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse via email.

 

Fortrydelsesret: Der 14 dages fortrydelsesret på Nicole Punzi´s online produkter og du har som køber to års reklamationsret i følge købeloven. Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret, hvis det købte er taget i brug. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed fået adgang til det pågældende online produkt. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, og endnu ikke har downloaded, så kontakt mig på: nicole@nicolepunzi.dk og du vil få alle pengene tilbage, hvis der er dokumentation for det ikke er åbnet.

Øvrigt:
Ved tilmelding til “private sessioner, workshops eller foredrag” er tilmeldingen bindende. Der er naturligvis ikke fortrydelsesret på foredrag, konsultationer og andre sessioner, der er foretaget. Her gælder afbudsreglerne, som er at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid på email.Ved afbud mere end 7 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur heller ikke pga hverken sygdom eller andet fravær. Ved afbud mere en 7 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet.

Rettigheder: Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Nicole Punzi. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Alle købte digitale produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Sessioner
: Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

Disclaimer:
Jeg skriver og bruger den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser samt mine personlige erfaringer og betragtninger. Mit materiale skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed uden nogen form for garanti.

Betaling: Håndteringen af kort foretages af Quickpay.

Onlinebutikken tager imod følgende kort: Dankort, Visakort, American Expres og Mastercard.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Den data, du sender i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Nicole Punzi gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens system.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?