Gode råd mod cancer

Gode råd mod cancer ☘

 

Lad mig i dag dele nogle gode råd og steps mod cancer ud fra mit synspunkt, men husk at søge professionel hjælp uanset om det er hos konventionelle eller alternative læger. Jeg er ikke læge men kostvejleder. Jeg motiverer og hjælper med at få flere til at spise renere og grønnere samt leve en sundere livsstil.

10 steps til alternativ cancer forebyggelse

Step 1:

Fjerne AL sukker fra kosten

 

Step 2:

“Lad din mad være din medicin” Tilføj økologi gerne biodynamisk. Tilføj også 1kg grøntsager dagligt via salater, supper, smoothies og grøntsagsjuices.

 

Step 3:

Fjerne dårligt indre miljø fx farvestoffer, affaldsstoffer, gmo, pesticider, aspatram, hormoner, tungmetaller, parasitter, svampe osv.

 

Step 4: 

Små detoxe dagligt, holde 1 detox dag om ugen og detoxe i 7-9 dage 3-4 gange årligt hos en professionel. Lær mere om min måde at små detoxe på HER.

 

Step 5:

Balancer din energi ved daglig bevægelse, god nattesøvn, massage, sauna, infrarødsauna.

 

Step 6: 

Tjek dit blod! Har du nok d-vitamin niveauer, b-vitaminer, jod-niveauer? Husk store doser C-vitamin er godt.

 

Step 7:

God mundhygiejne. Hvad er i din mund? Hvordan børster du tænder og med hvad? Undgå betændelse, kemikalier fra tandpasta og sølvplomber (amalgam). Søg holistisk tandlæge.

 

Step 8:

Styrk immunforsvaret og tilføj urter, naturmedicin, optagelige kosttilskud, gode bakterier, alger og antioxidanter fx gurkemejerod, som indeholder curcumin og resveratrol, som findes i røde druer.

 

Step 9:

Elsk dig selv. Selvhealing. Få arbejdet med psykiske sår og traumer. Vær mere spirituel.

 

Step 10:

Søg og spørg efter hjælp. Tyskland og USA har virkelig dygtige læger og institutter for alternative behandlingsmetoder. Danmark har også nogle dygtige læger, som er nævnt længere nede.

 

Minimer og pas på:

For meget stress, for meget kød, for meget kaffe, salt, sukker, marinerede fødevarer, røgede fødevarer, friturestegte fødevarer, forarbejdede fødevarer, for meget alkohol, tobak, inflammationer, infektioner, forurening, vacciner, medicin, renseri-tøj, skyllemiddel, microovn, unødvendige scanninger, radioaktiv stråling,  sølvplumper, rengøringsmidler med kemi, make-up med kemi, dåsemad, for meget tv-computer-mobiler-wifi tændt (sluk ALT om natten) glem ikke at for lidt søvn, motion, latter også kan påvirke dig meget.

 

 

Hvad kan en dygtig kostvejleder hjælpe kræftpatienter med, eller personer der ønsker at forebygge kræft?

Som det første vil jeg anbefale at få hjernen igang! Bliv din egen detektiv. Hvad er din årsag til kræft? Få eller søg hjælp.

Men ellers kan det betale sig at tale med en kostvejleder som mig om følgende:
Cancer råd

☘ Smertereduktion
☘ Mad og urteterapi med styrkelse af immunforsvar
☘ Kosttilskud og laboratorieprøver fra Nordic Laboratories
☘ Minimere og fjerne cancer-risiko elementer i hverdagen
☘ Hjælpe og motivere til større livskvaltetet, hvor jeg bruger coaching som redskab
☘ At blive lyttet til og føle sig forstået og motiveret
☘ Forebygge for tilbagefald

Jeg ville helt sikker anbefale dig videre til andre ernæringsterapeuter, når jeg/vi kunne mærke det var for stor en opgave, da mit hovedeområde er sund livsstil. Men jeg kan hjælpe dig så langt vi kan og kemien og ressourcerne er til det – alt efter case.

 

Hvad ville Nicole gøre mod cancer?

Jeg har selv fået konstateret modermærkekræft 1 gang. Jeg fik modermærket fjernet via operation før jeg læste til kostvejleder. Jeg ændrede så mit indre og ydre miljø efterfølgende med sunde vaner og ændringer. Derudover har jeg fået konstateret en lille hjernesvulst efter epileptisk anfald, hvor jeg valgte alternativ behandling, da jeg ikke ønskede biopsi eller operation pga for mange risici uden evidens for om svulsten var medfødt, godartet eller ondartet. Jeg var til 3 forskellige læger. En i Schweiz, Bremen og Hannover. Jeg er glad for min beslutning i dag, men jeg satte mig godt ind i det og fik mange meninger og læger på sagen før jeg trygt kunne træffe min beslutning. Vi er alle forskellige og jeg opfordrer dig til at undersøge din tilstand selv sammen med de eksperter du stoler på.

Jeg ville nok søge alternative behandlere og behandlinger som:

☘ Functinel medicinsk læge

☘ Orthomolekylær læge

☘ Åben-minded onkolog

☘ Naturlæge

☘ Besøge en cancer klinik

☘ Psykoterapeut, healer, fysioterapeut, akupunktør, zoneterapeut

 

 

 

Jeg ville prøve:

☘ Anti-cancer diæter, hvor jeg ville være veganer, raw fooder, juicer, macrobiotic (hvilket jeg allerede gør)

☘ Intravenøs C-vitamin

☘ Infrarød sauna

☘ Feberterapi

☘ Immunterapi

☘ Iltbehandlinger

☘ Magnetfeltsterapi

☘ Høje doser kosttilskud

☘ Prøve CBD-olie (cannabis olie)

☘ Urter og urtete

☘ Rejse på retreats på Hawaii, i Tyskland og USA

 

 

Hvor kan du søge efter mere information?

 

Bøger:

“The China Study” af T. Colin CampbellCancer bøger

“De bedste råd når diagnosen er kræft” af Inge Kellermann

“En sund kvindekrop uden brystkræft” af Anne van der Merwede

“Kost mod kræft” af Richard Bèliveau og Denis Gingras

“Helbred dit liv” af Louise L. Hay

The Gerson Therapy af Charlotte Gerson

”Your life in your hands” af Jane Plant

“Mind over Medicine” af Lissa Rankin

 

Film:

Crazy sexy cancer

Rethinking Cancer

Foodmatters

Hungry for change

The Gerson miracle

The beautiful truth

 

Personer:

Claus Hancke

Carsten Vagn Hansen

Paul Clayton

Bruce Kyle

Johanna Budwig

Kris Carr

 

Gode hjemmesider:

http://www.iom.dk

http://www.tidslerne.dk

http://www.humlegaarden.com

http://www.icak.dk

http://paracelsus.ch

https://www.functionalmedicine.org

 

 

Jeg håber du kunne bruge mine gode råd mod cancer til selvhjælp og giv mig gerne en besked i kommentarfeltet om det var nyttig viden. Del gerne dine alternative cancerråd og oplevelser med mig og de andre læsere.

Husk dette er, hvad jeg på stående fod lige ved, men jeg ville dykke længere ned i det, hvis jeg stod med en cancer diagnose. Så jeg opfordrer dig at blive din egen detektiv.

 

Læs mit indlæg om kræft og kost HER og lær om anti-cancer fødevarer.

 


 • Kære Nicole,
  Hvor bliver jeg glad om hjertet når jeg læser din blog. Super relevant i denne knæk cancer tid. Jeg synes det er synd at kosten ikke har større betydning i debatten. Jeg har selv ændret kost og levevis efter brystkræft. Tak fordi du bringer det op:-)

 • Hej Nicole
  Det ser ud som et super site, du har her. Jeg har endnu kun læst lidt og da jeg kom til filmene tænkte jeg “The Truth About Cancer”. Det er en hel serie af film hvor værten Ty Bollinger taler med mange behandlere og overlevere om de forskellige behandlinger, som de har gode resultater med.
  Hav en dajlig dag.
  Henrik

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
  Luk

  Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?