Detoxtur i Italien

Detoxuge i Italien

Jeg er i Italien nu for at detoxe (udrense). detoxtur Jeg elsker jo konceptet at gøre noget godt for kroppen, især fordi jeg ved, hvor meget skidt vi omgås med dagligt. Selvom jeg lever temmelig sundt i dine øjne, så trænger vi alle til at give kroppen noget fokus og velvære.

Jeg bruger mine strategier ud fra tilvalg af udrensende fødevarer. Detox betyder udrense. Det betyder at du skal tilføje fødevarer, der virker udrensende. Det er det, jeg vejleder i og det jeg gør selv, når jeg er på detoxtur.

Jeg har flere indlæg på bloggen om detox, som du kan finde under kategorien detox.

Jeg ser på det holistisk og en detoxtur gør, at jeg kan koncentrere mig fuldt ud i at give huden, nyrerne, leveren, tarmene og lungerne de rette omstændigheder. Jeg elsker Italien, så for mig er det jo en selvfølge, at min detoxtur foregår hernede.

Jeg undersøger hvor grøntsagerne kommer fra, jeg nyder solen og får naturligt d-vitamin, jeg går og undersøger steder, så du kan komme med på en af mine detoxture.

Jeg har det super godt og jeg kunne leve sådan, hvis altså jeg ikke kunne lide at være social. detoxtur  Men at væres social og spise med andre er en stor del af livskvalitet og velvære også, så jeg har detoxet og taget min egen mad med, når jeg var sammen med min familie. Jeg har slet ikke cravet eller savnet noget, da jeg mentalt har været indstillet på det. Måske er det nemmere, når man ved, hvad man gør og har gang i. Men tro mig, jeg spiser jo dagen lang, så jeg mærker slet ikke at kroppen mangler noget. Min metode gør nemlig, at du må spise specielle salater, supper, smoothies, juices og det gør jo, at du dagen lang kan spise alt det du vil, bare det er det rigtige.

Detoxtur og timing

Jeg er vild med at det gøres i foråret og efteråret. detoxturOm foråret vil vi gerne føle os lækre og bikiniklar. En detox giver huden en flot glød. Til efteråret passer det med at styrke immunforsvaret. Sommeren er ovre, og måske har du bare nydt sommeren med alt hvad en rigtig sommerferie indeholder. En detoxtur efter sommerferien gør at du kan gå vinteren i møde med styrke og sundhed. Vinteren er hård at komme igennem, hvis der er forstyrrende bakterier og affaldsstoffer i kroppen.

Detoxture

Jeg har planlægt en sund wellness tur til mine klienter i slut august. Jeg glæder mig til at lære dig om sund livsstil og hvordan du kan SPICE dine retter op med italienske retter og udrensende urter og grøntsager i din hverdag som passer til dit niveau samt smag og behag. Sana Retreat var en succes sidste år og nu gentager successen sig her.

 

 

Min detoxtur i Italien

Jeg har været afsted i en uge nu og rejser hjem på søndag.detoxtur Jeg startede med at trappe ned på chokolade, korn, nødder og kød. Jeg spiser ikke æg, mælkeprodukter, sukker, gluten så det er jo nemmere for mig at trappe ned. Jeg startede at detoxe 4 dage inden jeg rejste, så jeg havde været igennem lidt inden. Jeg har det godt hele vejen og i lufthaven drikker jeg en joe & the Juice og beder dem om at lave en ren salat med kål, æble, citron og avocado jeg kan tage med mig. I min kuffert lå der allerede granatæble forberedt hjemmefra og en grønkålssalat, hvis jeg skulle blive sulten, når jeg landede.

Så forberedelse er det vigtigeste på sådan en flyvetur.

Stay tuned for mere info om din sundae welnessrejse, hvor du lærer at komme ned i gear og tilføje flere grøntsager. Bare rolig der er mad til alle typer. Ingen løftede pegefingre. Alt er muligt. De kan detoxe og du kan spise som du plejer med mere grønt. Jeg ved vi får en fantastisk stressfri tur og det er det vigtigste:-)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?