Detox

Jeg har lige afrundet mit første hold af mit detox forløb. Jeg må sige det har været en smuk rejse at være med på. Sikke mange successer og kærlighed i blandt deltagerne. Jeg er faktisk meget stolte af dem.

Deltagerne har virkelig været interesseret i at lære at mærke efter kroppen samt lære en masse nye grøntsager og opskrifter at kende. De har virkelig gået efter mine egne opskrifter og lavet det på deres måder i deres små hjem.

Tænk at 46 deltagere har stået og lavet Nicole mad:-) Det har været en smuk rejse.

Jeg glæder mig allerede til hold 2 d. 4 april. Læs mere her.

Detox a lá Nicole går ud på at lære dig at lave mad – rigtig mad, men også give dig en pause fra dine daglige dårlige vaner. Deltagerne har lært så mange sunde strategier på record tid, at de nu kan lave sunde hverdagsretter med:

 • god kvalitetsolie
 • powerfulde grønne krydderurterDetox a lá Nicole
 • udrensende grøntsager
 • bær med antioxidanter
 • energifyldte grønsagsjuices
 • mættende lære smoothies
 • optagelige proteiner fra nødder, kerner, tilskud, fisk, lyst kød, bælgfrugter og vildt
 • støttende fibre

Det er en upgrade af sund livsstil som vi kalder detox fordi mange af ingredienserne støtter organerne, så de bedre kan udrense.

 

Hvordan foregår din detox Nicole?

Den første fase består af 4 eliminerings eller nedtrapningsdage, hvor du dag for dag vil udelade nogle af de fødevarer, der kan skabe problemer og symptomer, ophobe giftstoffer i kroppen og gøre os trætte og tunge i krop og sjæl.

Det vil forberede din krop på 3 dages detox, der vil give dig en ordentlig vitaminindsprøjtning og understøtte din krops naturlige evne til at rense ud og rydde op indeni. Med andre ord har du gjort dine celler klar til at modtage den skønneste og reneste form for næring. 

For vi kan alle nyde godt af nogle pauser fra alkohol, koffein, nikotin, raffinerede vegetabilske olier, sukker, slik, raffinerede korn, gluten og mejeriprodukter m.m. Det er der ikke noget hokus pokus i.

3 dages DETOX er IKKE EN KUR!

De tre detox-dage er dog ikke en fastekur, en ny dille eller en hurtig quick-fix løsning.

Jeg tror ikke på strenge diæter, quick fixes eller forbud. Og du behøver ikke frygte at gå sulten i seng.

Der er ingen magisk kur eller pille; men der er en livstilsændring og små tiltag der kan gøre dig sund med lækkerhed.

Fokus er på at tilføje ekstra af alt det, som din krop i virkeligheden craver. Alt det, som du og din krop har brug for for at kunne yde sit optimale derhjemme, på arbejdet, være social og bevæge dig dagligt med din foretrukne motion. Det kræver energi at være PÅ!

Alle opskrifterne i planen er derfor skabt til at booste dig med næringsstoffer, vitaminer og mineraler som får giver dig et powerboost og glødende hud, strålende øjne og klarhed.

 

Ny livsstil

I løbet af programmet lærer du altså at tilføje nye, simple og lette rutiner til din hverdag, som alle har en gavnlig effekt på hele kroppen og systemet. Nye vaner og tiltag som du kan bruge i din dagligdag efterfølgende, og lige smide ind imellem eller endda erstatte nogle af dine gamle rutiner med. Mange oplever faktisk, at de slet ikke har lyst til at gå tilbage hertil, men nu i stedet finder mere glæde og energi i en læskende grøn juice, i stedet for den 4. kop kaffe kl. 11! Det er hele meningen med forløbet. At lære at tilføje nye vaner. At få nye ideer til at drikke en lækker kop matcha te, en bulletproof gurkemeje latte eller en urte te istedet for den samme kedelig kop kaffe, som du nok allerede har drukket flere af i løbet af dagen. Du må gerne drikke og nyde espresso, men hvorfor ikke variere?

Det er dog samtidig vigtigt for mig, at understrege, at du godt kan vende tilbage til nogle af disse madvarer som du udelader i forløbet efterfølgende – det er en del af vores kultur og traditioner. Så længe du fokuserer på kvalitet, friske råvarer, mængde, nydelse, sund fornuft og variation – det er nemlig opskriften på din optimale sundhed. Min erfaring er dog du slet ikke har lyst til at vende tilbage til dårlige vaner. Din tunge har ændret sig biokemisk og du lyster det sunde.

Bare rolig, det kan virke lidt overvældende – men alt dette vil jeg komme mere ind på undervejs i forløbet. Jeg er ved din side hele tiden i den lukkede Facebook-gruppe, og hvis du blot følger de guidelines jeg her giver dig, så bliver det en oplevelsesrig, sjov og inspirerende rejse – der gør dig sund med lækkerhed!

Jeg glæder mig meget til hold 2 4. april og hvis du ønsker at læse mere om detox a lá Nicole, så kan du læse mere om andre indlæg om detox her:

 

 

Jeg håber du lyster at give dig selv en gave og deltage næste gang. Du kan tilmelde dig her og det koster kun 499,-kr.

Du får 10 dages sparring, nye teknikker og får lavet en masse farverig mad og vigtigst af alt – du gør det sammen med en gruppe online, så du ikke føler dig alene.


 • Jeg startede på Nicole første Detox forløb 4. januar 2016. Jeg anede ikke helt, hvad det gik ud på, andet end jeg skulle udrense min krop, og blive klogere på det , at blive “Sund med lækkerhed”. Jeg har altid spist forholdsvis sundt, og ikke haft et overdrevet forbug af slik og andre ting fyldt med sukker. Men kaffe, er noget jeg altid har nydt, og nogle gange i større mængder. Så jeg tænkte, dette ville nok blive en stor udfordring for mig. Som alle ved, når man ikke må eller kan, fordobles lysten endnu mere.

  Men jeg må sige, at der har aldrig været en løftet pegefinger, eller formaninger, tværtimod, den blide vinkel, hvor at valget var op til en selv. Jeg kunne godt mærke de to første dage tænkte jeg ikke på andet end kaffe, trods det jeg sad med den skønneste kop te.

  Men det gik. Jeg traf det rigtige valg syntes jeg, at gå all in på dette forløb. Jeg fulgte planen.

  Det er det bedste jeg nogenside har gjort for mig selv, jeg kan ikke understrege nok, hvor lækkert et forløb det har været for mig. Maden – ændringerne – opbakningen – sparringen – ja det hele.

  Nicole har ført mig ind i en ny verden, og jeg er vild med den. Jeg har valgt at tilmelde mig Nicoles´on-line klub, fordi jeg vil gerne lære meget meget mere, trods det jeg er 46 år. For det er nu, jeg rigtigt skal passe på mig selv.

  Jeg kan på det varmeste og mest oprigtige kun anbefale, at man tager og giver sig selv denne oplevelse.

  Jeg spiser sundt, men nu har jeg bare lært, hvad der er godt for mig, derfor fortsætter jeg online.

  Af hjertet tak til Nicole Punzi. Hun er virkelige dygtig. Al respekt herfra.

 • Jeg gav mig selv en gave. En plads på dit detox forløb. En fantastisk gave. Vidtrækkende. Vild. Skøn. Dejligt. Kan ikke anbefale det nok. De 10 dage har givet mig en mulighed for at mærke efter hvad min krop har brug for og hvad der er godt for mig. Jeg har fået brudt vaner og blandt andet fundet ud af at jeg godt kan overleve uden mine mange kopper kaffe 🙂 Det værste er nu at skulle undvære FB gruppen, din støtte 24-7 og en “Nicole video” hver morgen med motivation og opskrifter til dagen. Tusinde tak for 10 skønne dage Nicole – anbefaler det til alle, der vil gøre noget godt for sig selv.

 • Den her detox, som var min første, men ikke min sidste, har været fantastisk. Jeg føler mig lettere og mere energisk, har lært meget og fået masser af inspiration, og bedst af alt, jeg har sluppet min sukkerafhængighed, hvilket jeg ikke troede ville være så nemt, som det har været med din hjælp, Nicole. Tak for et godt forløb, du har tilrettelagt det godt og været en super nærværende støtte.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
  Luk

  Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?