Chanson vand

Chanson vand

 

I fredags var jeg til møde med Chanson for at bestille min Chanson Miracle Max Royale maskine for at få ioniseringsvand. Ud af mødet opstod et super fedt samarbejde, som jeg kan stå indenfor og er super stolt at være en del af.

 

Nogle firmaer er bare et match til hele mit setup. Chanson har de krav, jeg stiller til et firma, jeg samarbejder med, så du kan være tryg i, at jeg har sat mig ind i sagerne og kun anbefaler produkter jeg selv bruger.

 

Dette indlæg indeholder derfor affiliate link her og i bunden.

 

Et helseprodukt jeg ikke kunne overse, når jeg bor i København City langt væk fra rene kilder og natur. Jeg har en vandhane fyldt med kalk, hvor vandet ikke kan komme op på 4. sal, fordi det er så kalket i rørene, og jeg afventer at få nye.

 

Smagen af Chanson vand?

Ja den fra hanen smager bare af noget, jeg ikke har lyst til at drikke, så det gør jo bare at jeg vælger ikke at drikke vand. Det er jo ikke meningen. Så Chanson kan hjælpe mig med smagen og derudover kan den meget mere – læs endelig med.

 

Så du kan godt se, at jeg ikke kan leve uden vand, der smager og nærer med min passion, mission og arbejde som kostvejleder. Jeg går meget op i kroppens indre miljø men også på det ydre miljø, som påvirkes kolossalt meget via hormonprovokerende stoffer i miljøet og i de mange plastikflasker, som bliver købt desværre.

 

Er Chanson vand en investering værd?

Chanson er investering i til min krop og til mit koncept: NP Cares (jeg bekymrer mig om dig og miljøet), Sund med lækkerhed og til mine professionelle sportsudøvere. Der er lavet meget materiale på optimering af udholdenhed og på minimering af kramper samt smertelindring. Så dette produkt er vigtigt at have som en ekstra tilføjelse.

 

Sund med lækkerhed betyder sund livsstil. Ved at leve sundere skal du selvfølgelig spise økologisk kvalitetsmad med de sunde makro- og mikronæringsstoffer, få en god nattesøvn, have et positivt mindset, tilføje kosttilskud, superfoods, bevæge dig dagligt, dybe vejrtrækninger i frisk luft og drikke vand. Du bliver nødt til at se det holistisk hele vejen rundt. Dette indlæg handler om en af elementerne. Jeg har mange strategier, jeg praktiserer hver dag og at drikke vand er et must. Din krop er lavet af 70% vand, og det skal udskiftes og gerne med rent vand uden plastik fra plastik-flaskerne, så drikkevandet er bedre. I Danmark har vi jo rent vand i forhold til Italien, men det kan forbedres og jeg takker Chanson for det arbejde maskinen gør for jeg får det bedste af det bedste, når jeg ikke har kildevand i baggården rendende.

 

Chanson vand og mig

Hvis du kender mig, ved du at jeg går meget op i at du drikker ca. 2 liter vand dagligt og gerne filtreret vand. Derfor gav det ikke mening, at jeg ikke havde et integreret system i mit hjem allerede. Det fik vi lavet om på. Dette er i en af de mange strategier for at holde sig sundere. En form for forebyggelse og optimering af livsstilen. For hvad nytter det, at jeg prædiker om at drikke vand som en del af sund livsstil, hvis vandet smager meget kedeligt af kalk, og jeg glemmer at drikke det, fordi jeg ikke motiveres af det drikkevand i rustne gamle rør. Det kræver lidt rengøring.

 

Da jeg så og hørte om Chanson, blev jeg forelsket. Ja sådan én som mig, kan godt blive forelsket i vand. Det er fordi, jeg ved hvor vigtigt det er for kroppen at holde sig hydreret, men også fordi mine følgere og klienter kalder mig for Miss Antioxidant og Miss Detox. Lige præcis nogle af de egenskaber Chancon maskinen kan gøre dit vand til. Rense vandet, øge PH-værdien og omdanne H20 til H2 som er en antioxidant. Hvordan tror du antioxidanter klinger i mine ører?

 

I maskinen sker der en ændring af molekylerne og det er den forskel, som gør at vandet kan noget som hanevandet alene ikke kan. Bare smagen er meget bedre, og det er nok til at jeg er vild med konceptet.

 

Men de positive egenskaber lægerne og forskerne lover, bliver jeg nødt til at vente med at sige noget om, da dette kun er begyndelsen, og jeg gør allerede en masse strategier for min sundhed, men jeg lover at holde dig opdateret på Chanson vand og mine oplevelser.

 

Chanson maskine til dig?

Er du nysgerrig og interesseret i at få en balanceret livsstil med ioniseret vand, kan du købe din maskine her. Jeg vælger at tro på alle de mennesker, der mærker en forskel ved at drikke vandet, og glæder mig til at have drukket det i en længere periode, så jeg også kan dele med dig, hvad jeg mærker.

 

En del af livet er også hvad vi spiser, drikker, den ilt vi indånder, den måde vi bevæger og tænker på. Et puslespil, hvor vi med små skridt prøver at samle brikkerne, så vi kan nyde dette dejlige liv imens vi har det, så smertefuldt så muligt.

 

Nogle mener, at det er en dyr maskine for BARE vand, men vand er ikke bare vand. Tro mig. Du kan betale maskinen i rater, og maskinen holder livslangt i hvert fald i en lang årerække, hvis du skifter filter, renser med himalayasalt og får renset titanium elektrolyse-delen efter nogle år, hvis den er kalket til. Så du skal se det som en livsinvestering.

 

Du skal nemlig kun skifte filter på maskinen 1 gang om året. Køb din maskine her og du støtter Chanson og mig med dit køb.

Husk du kan betale i rater. Du får en ekstra gave fra Chanson, hvis du bruger linket og skriver Nicolepunzi i check-out. Så får du 2 ekstra flasker med i din bestilling.

Lav et budget og regn ud på hvad du bruger i vand på glasflasker i supermarkedet, rengøringsmidler (du kan bruge syrevandet fra maskinen til rengøring), penge på dit helbred – ja listen er lang. Jeg synes det er en god investering i sig selv, og når vi taler om livskvalitet, så er det bare lækkert at drikke vandet, da det er blødt og smager godt. Det er luksus for mig at nyde at drikke vand. Bonus er, at den også gavner. What’s not to like?

 

Som den lille italiener jeg er, deler jeg her en italiensk forsker Ivan Dus har hans italienske forskningsmateriale her: http://www.studioivandus.com/main/studio/chanson-water-italia/

 

Her er et engelsk skrevet forskning på hvordan muse reagerer hjernemæssigt på rent vand og de miljømæssige faktorer: http://www.neroh2o.com/wp-content/uploads/2016/12/abstract-of-research.pdf

 

Bruger du allerede Chanson? Hvad er dine erfaringer med Chanson vand? Jeg glæder mig såååååå meget til at få min sat op i køkkenet efter nytår.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?