Bulletproof Matcha

 

Matcha er fantastisk. En japansk te, hvor man anvender hele skuddet af bladet.

Matcha te er tebuskens første skud, som er fyldt med klorofyl. Klorofyl vil vi gerne have. Det er det, vi kalder planternes blod. Derfor matchaens grønne farve. Jo grønnere des mere klorofyl.

Når skuddet er forsigtig samlet, så bliver det tørret og malet til matcha-pulver. Derfor får du hele blandet, når du drikker matcha, og det er sundere end udtrækket alene.

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser dig, hvordan du kan lave en lækker Matcha Latte uden mælk med gode fedtstoffer i. Jeg kalder den Bulletproof Matcha ala Nicole. Du kan også lave den på varm mandelmælk eller kokosmælk. Smager også godt, når du trænger til en hyggestund.

Jeg elsker virkelig Matcha, og det er nok, fordi jeg ved, at det er mega sundt at drikke. Det hjælper altid på det, når hjernen forstår hvorfor. Smagen er meget mild, når du laver det som Bulletproof Matcha. Ellers smager Matcha meget tang-agtigt.

Vigtigt omkring Bulletproof Matcha:

Du skal tilføje denne drik som hygge og til de stunder, hvor du drikker te, kaffe, varm chokolade. Det er ikke erstatning af måltider. Du skal stadig spise dine måltider mad. Nogle kan misforstå denne trend og tro, at de så kan holde sig kørende uden mad. Jeg drikker min om eftermiddagen som eftermiddagssnack. Gerne sammen med græskarkerner, mandler eller valnødder og mørk chokolade. Det er en form for TREAT.
Jeg har nu altid været vild med grøn te, så da jeg smagte Matcha var jeg forelsket. Jeg hører mange, der ikke er vilde med det i starten og lige skal vende sig til det.

Den grønne drik er nu blevet så populær, at mange sundhedsguruer og trendsettere er med på matcha-bølgen og deler deres matcha-moment.
Ved du ikke hvad Bulletproof Coffé er? Det er en trend, hvor du tilføjer enten kokosolie, smør eller æg i din kaffe. Det er populært i paleo- og LCHF-kredse.
Drikken er ikke noget for mig, da jeg ikke er den store kaffe-drikker, men te-drikker. Derfor har jeg lavet min egen version af Bulletproof Matcha:-)
Her er mit matcha moment, jeg fik lyst til at dele med dig i dag og god variation til den klassiske sorte kaffe, grønne te eller varme kakao. En sundheds-upgrade på en lækker måde.

 

Opskrift på Bulletproof Matcha:

 

 • 1 tsk BYOH matcha
 • 1 tsk lechitin granulat fra Biosym
 • 1 tsk kokosolie
 • 1 tsk nøddesmør (jeg brugte cashewnøddesmør fra Rapunzel)
 • Evt 1 tsk Manuka honning
 • 2 glas varmt “kogt” vand fra din el-kedel (70 grader)Tilsæt det hele i en blender og blend. Server i din ynglings-kop. DU kan nyde den med mandler og mørk chokolade om eftermiddagen eller om morgenen efter din morgenmad, hvis du er smoothies-typen, der ikke er så sulten om morgenen.
  Hvad er dit matcha moment? Har du en lækker måde at drikke Matcha på? Del det gerne i kommentarfeltet, så flere kan få glæde af din version.Bulletproof Matcha er nemt, lækkert og hvad jeg kalder SUND MED LÆKKERHED!

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

 • - Kan jeg slippe mine symptomer?
 • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?