Balanceret livsstil

Hvad er balanceret livsstil?

Hvad er perfekt?

Ingen er perfekte og heller ikke jeg.

Min følgere ønsker en færdiglavet kostplan fra mig. Det får de ikke. De kan få ideer, men jeg opfordrer dem til at lave deres egen, og så skal jeg nok give en upgrade og ideer, men de skal ikke spise min mad, og jeg handler impulsivt ind og følger derfor ikke en kostplan.

Jeg kigger efter friskhed i varer og vælger så at lave det mad, jeg lyster, og det der falder mig ind. Dog har jeg på mine detox-forløb strikket en del opskrifter sammen og skrikket en kostplan sammen på detox-forløbet for at inspirere og give en ide til, hvordan man kan lave en sund morgenmad, mellemmåltid, frokost, aftensmad i 10 dage osv.

Er jeg altid sund?

Nogle følgere tror, jeg ALTID er evig sund ALTID døgnet rundt. Men virkeligheden er en anden.

Jeg elsker mine klienter og følgere, men de skal vide, at jeg også elsker min raw nutella lavet på hasselnødder, rørsukker og raw kakao. 3 ingredienser ja og et bedre alternativ, men stadig sødt.

Jeg elsker chokolade – ja den er raw, men der er stadig en form for sukker i, selv om det er kokossukker eller agavesirup. Jeg springer træningen over for det meste, og det bliver kun til armbøjninger, løben efter børn og få gange yoga.

Jeg kan spise chokolade hver dag og så holde en pause, især når jeg detoxer. Jeg kan finde på at drikke en espresso mere for at vågne op, hvis jeg i perioder er træt eller for at gøre min mand lykkelig. Han bliver vitterlig lykkelig, når jeg deler et glas champagne med ham eller en espresso. Det respekterer jeg, og han er den person, som får mig i balance. Uden ham og mine børn var jeg nok en endnu mere freak. Så tak til min familie.

Men som udgangspunkt, så har jeg vinket farvel til raffineret sukker, de fleste e-numre, konservering, kemiske produkter til min hud og krop, mindre plastik i hverdagen og sprøjtede grøntsager hvor jeg kan.

En updrade af livsstil med respekt for mig selv, dyrerne og miljøet.

Jeg startede med en ting ad gangen og gik små steps fremad. Lærte noget nyt hen ad vejen og tog det, jeg kunne ændre i mit tempo. Jeg lystede viden og sundhed. Det var ikke en tvunget følelse men en mega lyst til at respektere mig selv og miljøet.

Jeg var syg, da interessen kom, men den indre lyst kom af ren kærlighed til mig og mine. Jeg var nysgerrig og hungrede efter lykke, livet og velvære. Jeg fandt min vej og hjælper dig med at finde din. Vi to er nemlig forskellige og det respekterer jeg.

Hvad er grænsen, og hvad er fornuften?

Jeg tror den er individuel. Hos mig er det en indre følelse. Jeg føler nemlig aldrig skyld eller dårlig samvittighed for jeg craver for det meste sund mad. Når jeg er træt eller stresset, så kan jeg have tilbøjelighed til at crave lidt mere usundt i form af raw cakes, raw chokolade, varm vegansk kakaomælk. Men jeg har altid været til den sunde side, så det kan ikke sammenlignes. Jeg er opvokset uden for meget usunde vaner, takket være mine forældre.

Jeg måler sundhed i velvære. Jeg ville måske dele det op som følger:

  • Jeg måler sundhed i, at jeg aldrig er syg og er sluppet for diverse kroniske lidelser.
  • At jeg aldrig tager medicin og aldrig har behov for det. (7-9-13 indtil videre).
  • At jeg er sluppet for at gå på apotekket, hvilket jeg altid gjorde engang, fordi jeg led af eksem, herpes, langvarig pollenallergi, dårlig mave, konstant blærebetændelse, bihulebetændelse, hovedpine, svamp – YOU name it.

ALT er nu pist væk. Det er sundhed for mig.

Min indsats på mine nye opgraderinger af sundhed har hjulpet mig – og mine klienter mærker en forskel, hvad enten de kommer med et at mål eller/og ønsker.

Det vigtigste er, at offentlige instanser og offentlige personligheder, inklusiv mig selv, formår at formidle viden og videregive redskaber uden at løfte pegefingre. At minimere forvirringen og give danskerne en realistisk tilgang til sundhed og velvære. Så lad os alle blive ved med at fokusere på sundhed og generelt velvære – med måde, hvor vi giver os selv de bedste rene råvarer og tænker økologi, der hvor vi kan.

Diæter kan være lige meget. Lav din egen og følg dit indre. Du ved bedst selv, hvad der er godt og ikke godt.

Så igen du skal være dig selv, og jeg hjælper dig med at være dig selv. Det er den strategi jeg har succes med. Der er plads til alle og jeg inspirerer bare og sender lidt food-love din vej.

 

Hvad er balanceret sundhed for dig?

 

God sommer og måske vi ses på detox-forløbet eller på mit Sana Retreat?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?