Vandfaste

Chanson vandfaste

I starten af år 2018 opstartede Chanson en vandfaste som start på et liv i balance. De har lavet en Facebook-gruppe, som du kan melde dig ind i, hvor der deles videoer og opdateringer omkring forløbet.

Selvom det nu er sommer kan du stadigvæk deltage i Chanson vandfasten, og du bestemmer selv, hvor lang tid fasten skal vare.

I deres 2018 I BALANCE starter man som sagt med en nedtrapning af dårlige vaner inden vandfaste. I denne fase drikker du ioniseret vand, da dette basiske vand er fyldt med antioxidanter. Det handler om at få skyllet alle ubalancerne ud og få dem erstattet med alle de flydende mineraler og antioxidanter. Dog kan du stadigvæk deltage i deres projekt, selvom du ikke ejer en Chanson maskine. Der er nemlig også tappestadioner du kan bruge rundt i landet.

Når man starter på en vandfaste, skal man tage sig god tid, det er ikke bare noget, man starter på fra den ene dag til den anden. Først skal man langsomt trappe ud af ens gamle livsstil. Den egentlige faste kan vare fra 3 til 15 dage.

For at opnå de bedste resultater anbefales det, at man inkluderer mange rå, grønne grøntsager, nødder og frø i kosten, og opretholder et moderat fysisk aktivitetsniveau samt undgå kulsyreholdige drikkevarer og selvfølgelig sukker fra slik, kager og diverse.

Når du begynder på chanson vand

Der findes 3 trin , når man begynder at drikke ioniseret vand:

  1. Alkaline 1 (pH 8) – dette trin er man på i ca. 14 dage
  2. Alkaline 2 (pH 9) – dette trin er man på i ca. 14 dage
  3. Alkaline 3 (pH 9,5) – afgiftning af kroppen

Når du starter på chanson vand skal kroppen lige vænne sig til forandringerne. Kroppen kan reagere med influenzalignende symptomer. Hvis disse symptomer opleves ved indtagelse af vand med pH 8, bør du blive på dette trin, indtil du ikke længere har symptomerne. De fleste oplever ikke nogle gener i forbindelse med opstarten. Jeg oplevede i hvert fald intet ved at starte direkte på PH 9,5, fordi jeg i forvejen lever meget basisk og sundt. 

Det anbefales, at vandets pH ligger mellem 7 og 10.

Du kan bestille sådanne nogle smarte strips her for at tjekke din ph-værdi. Så kan det skubbe dig lidt til at blive mere sund og basisk, hvis testen viser du er for “sur”.

Jeg er ret vild med Chanson vand som du nok kan fornemme og samarbejder med Chanson Danmark. Det er kun fordi, at jeg kan mærke en forskel og har læst mange studier, der er blevet skrevet om fra forskellige forskningsprojekter. Så derfor kan jeg stå inde for dem. Du kan altid tjekke PUDMED for forskningsresultater. Der er blandt andet dette studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4906185/

Selvom jeg faster med Prolon faste og endnu ikke har prøvet en Chanson vandfaste alene i dagevis, så synes jeg de er super cool, dem der gør det. Jeg er tynd og ønsker ikke vægttab, så derfor vælger jeg en faste med lidt mad fra Prolon-æsken og drikker Chanson vand ved siden af. Så jeg Prolon-Chanson faster. Det kan også anbefales. Jeg har store positive effekter af denne faste-stil. 

Jeg faster næsten hver dag i 16 timer og der anvender jeg også min Chanson Royale ioniseringsmaskine. Det betyder at jeg spiser i 8 vågne timer. Det er kun hvis jeg er i byen, som sker sjælledt at jeg spiser natmad eller hvis jeg er på restaurant og er ude til sent. Jeg kan virkelig anbefale af faste hver dag om aftenen/natten. Det gør du slipper for aftens-snacking og det har mange mennesker problemer med.

Hvis jeg var dig ville jeg investere i en Chanson vandmaskine. Du kan endda afbetale den. Det er i stedet for at købe fx. et B&O tv, en Gucci taske eller ny MAC computer. Helbredet kommer i første række efter min mening, og jeg kan anbefale dig at at følge Chanson på Instagram og Facebook. De interviewer de fleste brugere og de har super effekter. Du kan smage vandet ved de forskellige tappestadioner: https://chanson.dk/chanson-rent-ioniseret-vand/tappestationer/ Det er ret smart.

Chanson vand er ikke bare fyldt med mineraler og smager bedre. Det kan meget mere. Du kan drikke det som du plejer, når du drikker vand. Du behøver ikke at vandfaste for at få effekter. Jeg mener det er det værd at drikke Chanson vand synes du ikke? Få fingrene i din maskine her.

Har du smagt Chanson vand? Blød ioniseret vand? Hvad synes du? Skriv endelig til mig.

 

Indlægget indeholder affiliate links, fordi jeg kan stå indenfor brandet, kvaliteten, smagen og effekterne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?