Tålmodighed

Tålmodighed og utålmodighed

Hvilken side styrer dig mest?

 

”Alt godt kommer til den der venter”

”Patience is bitter, but its fruit is sweet” Jean-Jacques Rousseau

 

Hvad er tålmodighed? I følge mig er det evnen til at acceptere problemer, udfordringer, forsinkelser uden du bliver for irriteret.

 

Når vi drømmer om at få en ny livsstil, som helst allerede skulle have været i går – er vore forventninger helt urealistiske. Vi tror, vi skal kunne kontrollere alt, og uvelkomne følelser og tanker dukker op, uden du ved, hvordan du stopper det, ender det med, at din drøm om at blive sundere styres af utålmodighed, og det kan koste dig dyrt i længden.

 

Jeg har lovet at give dig mine tricks og hemmeligheder til tålmodighed.

Vi ved ikke alt, og vi kan ikke altid se lyst på fremtiden, men ved at besidde tålmodighed kan det styrke vores tro på, at det nok skal lykkes. Tålmodighed er en god succes-strategi.

 

Tålmodighed er en mental færdighed, og noget du kan træne dig til, så din utålmodige side ikke styrer dit liv for meget.

 

Lær din utålmodighed at kende og se og lær af dine mønstre

 

To-do listen er lang, og vi multitasker big time. Når det gælder din sunde nye livsstil, kommer du i kontakt med dine sider: Tålmodige – ikke tålmodige sider.

 

Her skal du ind og heale dine reaktioner på de overvældende situationer, der dukker op:

 

·      Jeg kan ikke finde ud af at lave en grøntsagsjuice

·      Jeg har ikke det rette udstyr

·      Jeg har ikke tiden

·      Jeg har ikke råd til sund mad

·      Jeg ved ikke, hvor jeg skal handle henne

·      Jeg ved ikke, hvem der skal hjælpe mig

 

Jeg ser så mange af mine klienter, der mangler tålmodighed, og det arbejder vi videre med.  

4 gode råd når du oplever din utålmodige side tager for meget over i din hverdag:

 

1: Første step er jo at vælge 1 ting ad gangen. tålmodighedDu skal tillade dig selv, at nyde det du gør rigtigt. Du skal ikke kigge på andre men se indad. Der er altid andre, der gør tingene bedre. Værdsæt dig selv for at du gjorde en ny ting.

F… hvad andre gør. At blive bevidst om din utålmodighed kan hjælpe dig til at løse problemet og gøre noget ved det, i stedet for at stresse videre over din manglende tålmodighed. Det giver en styrke til selvudvikling. Ting tager tid. Du spilder ikke tiden. Et ordsprog siger: ”Alt godt kommer til den der venter”.

 

2: Tvivler du? Så stop op. Hvad kan gå galt? Hvorfor skal det gå galt? TålmodighedFlyt dine tanker til hvilken ting kunne gå godt i denne situation? Når jeg ender der, hvor jeg får et anfald af utålmodighed, så har jeg lært, at jeg skal vende det og slappe af. Tage dybe indåndinger og klare mit sind. 3 dybe vejrtrækninger og jeg vender tilbage til opgaven med en hel anden indstilling, som så gør, at jeg hurtigere og enklere klarer det med lethed. Min utålmodighed har lært mig meget. Bliv klogere på dig selv. Der er altid et twist, og du bliver altid afprøvet i livet. Mine børn er gode til at trigge min tålmodighed og en pause giver mig styrken tilbage. For ingen er perfekte, og den accept er vigtig.

 

 

 

3: Du er utålmodig. Du venter på svar. Her er det svært at lade det ligge.Tålmodighed Det er nemmere sagt end gjort. Det ved jeg alt om. Men når jeg oplever vanskelige situationer, og det er ude af min kontrol, så kan jeg ikke gøre andet end at fokusere på andre projekter og sende min utålmodighed en masse kærlighed og tro på det bedste. Hvorfor lade din dag blive ødelagt fordi du afventer noget, som måske er dårligt, men du ved det ikke. Hvad hvis det var positivt? Hvad med at tage udfordringen op, når eller hvis du møder den? Positivitet styrker din tålmodighed.

 

 

 

4:  Bed om hjælp. En simpel metode, som mange glemmer. HjælpDu behøver ikke at være tålmodig og mestre alt. Vær åben og nysgerrig og tillad hjælp.

 

 

 

 

Med disse 4 råd er jeg sikker på, at du kan nå længere i din livsstilsændring og reducere dit stressniveau og forbedre din generelle sundhed. Tålmodighed gør dig faktisk gladere og utålmodighed gør tingene værre. Jeg er sikker på at tålmodighed er nøglen til din sunde succes.

Del gerne i kommentar feltet dine erfaringer med tålmodighed og utålmodighed.

Hvad tænker du, og hvornår oplever du det i en kostomlægning?

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid
Luk

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid

  • - Kan jeg undgå slankekure og diæter?
  • - Hvad er cravings?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - Hvad gør jeg?