Sana Retreat i Syditalien, Soverato

27 august - 3 september 2017

 

 

Bliv sund med lækkerhed - det betyder at du får mere energi og udstråling - En følelse af at føle sig fri.

Bliv forelsket i dit liv med denne rejse til Sana Retreat. Her vil du opleve hvordan du nænsomt bliver sund med lækkerhed. Det er en følelse af velvære og høj livsværdi, hvor du bliver guidet igennem en spændende italiensk verden af kulinarisk og sund mad, imens du har fødderne i vandkanten og mærker hvilken ro og balance, som omfavner dig.

Giv dig selv et reboost af sundhed indeni og udenpå – nu og for livet!

 • Drømmer du om den italienske atmosfære, der gør dig glad og sund? Det betyder at du er langt væk fra dagens stress til at blive stressfri.
 • Drømmer du om din personlige yogalære, der giver dig mere styrke i kroppen i en hel uge samt bedre blodtryk og kolesterol-niveau? Det betyder at du kommer hjem fra Italien sundere og med en mere smidig krop og nye ideer til at bevæge dig på.
 • Drømmer du om ro fra hverdagens strabadser, så du får mere overskud?
 • Drømmer du om afslapning på den lækreste strand, som alle italienske turister elsker samtidig med at du får serveret naturlig mad, der nærer dine celler?
 • Drømmer du om at lære at tilføje flere lækre grøntsager i din hverdag, så du bliver sundere uden det behøver at være svært at leve sundt?
 • Drømmer du om kickstarte din sunde livsstilsrejse samtidig med at du vågner til havudsigt hver morgen, imens du bryder dine dårlige spisevaner?
 • Drømmer du om energien fra daglige smoothies og grøntsagsjuices samtidig med at du bliver fyldt med nye opskrifter?
 • Drømmer du om skønne naturlige kropsbehandlinger, der giver dig velvære og en hel ny dig?
 • Drømmer du om at opleve den syditalienske natur, der giver dig livsenergi og lysten til en forvandlingsproces?
 • Drømmer du om lækker sund middelhavskost uden at du føler du savner noget eller har sultfornemmelse?
 • Drømmer du om at få kostvejledning og coaching i Italien af Nicole 24/7, så du ikke føler dig alene med dine tanker og mål? Få personlig hjælp af én, der har gået vejen og sluppet af med en masse symptomer og alvorlige sygedomme?

 

 

Så behøver du ikke at drømme mere. Gør din drøm til virkelighed og kom med til dit livs eventyr!!!

 

 

Er du klar til et sundt vendepunkt i dit liv?

Kom med Nicole på 7 dages sund rejse til Syditalien sammen med andre kursister i skønne omgivelser.

Klar til mere overskud og glød?

Vil du gøre noget ved din velvære og sundhed, giver denne tur dig en dybere forståelse af din krop, og den måde du behandler dig selv på - både på det indre og det ydre plan.

Fordelene ved Sana Retreat er mange.

 

For det første handler det om at bryde dine dårlige vaner, ændre din opfattelse af kost uden du lider af sultfornemmelse og får besøg af din indre politibetjent.

For det andet er det meget tidskrævende at spise sundt, og det kræver en proces. I Sana Retreat er måltiderne gennemtænkt. Mange af os kører på rutinen, og engang imellem er det sundt for den fysiske og mentale sundhed at lære noget nyt og bryde vanerne. Ofte skal der bare et AHA til.

I denne tid sidder mange af os foran en skærm. Dine øjne har brug for en pause. Har brug for at være offline engang imellem for ikke at gå ned med stress. Alle har gode intentioner, men det er ikke altid, at vores helbred bliver prioriteret, som det første. Vi har ingenting uden vores helbred.

På et retreat lærer du nye mennesker at kende, og det fremmer en positiv atmosfære. At blive mødt, hørt, nyde og grine kan gøre underværker for dit helbred. Derudover giver det nye venskaber, som kan støtte dig i din nye livsstilsrejse , og give dig et boost. I bund og grund giver det umiddelbart mere, end du går og tror. Bare alle de negative tanker bliver slået ud af en smuk panoramaudsigt over havet. Soverato´s strand og hav er vidunderlig.

Du vil lære at slippe giftig kemi og dårlige vaner ved at vi tilføjer naturens bedste og lækreste ingredienser, så du bliver mæt og lækker uden du skal undvære noget.

Du får blandt andet:

 • 1 privat session med Nicole LIVE eller på Skype inden afrejsen samt ekstra på turen, når du har brug sparring. Se i programmet
 • Ideer til at arbejde med din egen kostplan og forbedre den med hjælp af Nicole
 • Nicole's støtte på hele turen
 • Vejleding om sunde vaner
 • Indsigt i sund mad via smag, inspiration og viden
 • Daglig morgenyoga med Nickoline Camille
 • Olivenlundstur og spa dag
 • Flere lækre restaurations besøg, hvor Nicole har sammensat menuerne sammen med diverse kokke
 • 6 måneders fri adgang til min online klub: Sund med lækkerhed

 

Få mere detaljeret program længere nede i teksten.

Er din næste rejse en sund tur?

 

Nicole har i samarbejde med San Domenico skabt en sund rejse til dig, hvor du får dine sunde ønsker opfyldt. Du får udrenset din krop, boostet din sundhed og en unik mulighed for at slappe af.

Programmet vil give dig både selvkærlighed og selvforkælelse og indeholder blandt andet en naturlig metode til komme af med din træthed og øge energien. Desuden vil du få mulighed for at opleve Syditalien fra en hel anden side. Nicole’s familie bor i Soverato, og hun er nærmest opvokset på stedet hver sommer, siden hun blev født.

 

I en travl hverdag kan det være svært at nære kroppen og give den ro og støtte.

Ved du hvad en afstressende ferie kan gøre for din fremtidige arbejdsindsat?

Fri for børn, ekstra arbejde, søvnløse nætter, minutter og timer du bruger på at tænke på, at du burde gøre noget for din krop og dig selv, men ikke får prioriteret det nok?

 

 

Hvorfor er Sana Retreat vigtigt for dig?

 • Du afstresser og kan bedre indlære og nyde
 • Du bliver guidet af Nicole
 • Du oplever et nyt sted, kultur, atmosfære, stemning og nye mennesker
 • Du får naturligt D-vitamin i solen, som giver dig flottere hud, stærkere knogler, bedre immunforsvar og blodtryk osv.
 • Du får fri fra dagligdagens stress - du kan sove natten igennem
 • Du lærer at blive sundere på en lækker nem måde via smag, sansning, info og læring
 • Du bliver sundere i krop og sind
 • Du vil opnå resultater alt efter personligt mål - og helt sikkert nye sunde vaner, når du kommer hjem
 • Du lærer mere om yoga og din krops ubalancer og hjælp til at genoprette dem

 

 

 

 

Du  får nu mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og give din krop forkælelse på alle planer.

Retreat hedder netop Sana Retreat, der betyder sundt retreat, så alle kan være med. Ingen regler - ingen diæter. Du får en guide og jeg udvælger menuen på en sund lækker måde, som alle mænd og kvinder kan lide med mulighed for at du har noget at skulle have sagt.

Der vil være lækker fisk, skaldyr, lyst kød, en masse italienske grøntsager og frygt samt bælgfrugter. Ingen løftede pegefingre. Alt, der bliver serveret, er sundt og lækkert. Du bestemmer, og Nicole hjælper dig uanset dit valg, og hvilke niveau du er på - på din sunde livsstilsrejse. Vi er alle forskellige, og der er plads til forskellighed.

Lige meget hvad du vælger, så spiser du sundt. Nicole motiverer dig til, at du får flere grøntsager, salat og krydderurter ind i din hverdag. Sund livsstil med en masse grønt på en lækker måde.

Stress er noget af det mest usunde for kroppen. Denne tur skal fylde dig op med næring, oplevelser, ro, nydelse, hygge, indsigt, varme, charme og sjov.
Dagene er sat sammen med det formål at guide og hjælpe dig.

 

Du får små inspirationsopgaver, sunde korte foredrag, så du kan lære nye vinkler til din daglige sundhed.

Stranden ligger lige foran hotellet, hvor du kan slappe af på en liggestol i de rolige eftermiddagstimer, eller tage dig en forfriskende dukkert i det smukke Ioniske Hav.

Der vil være lidt til enhver smag, og intet i programmet er en pligt. Kun tilvalg. Du skal bare mærke efter, hvad du lyster dag for dag. Nicole vil være din guide og personlige sundhedscoach på hele turen, så du kan blive både smuk og sund med lækkerhed.

Video med San Domenico Hotel:

 

Hotellet du skal bo på ligger i Soverato, der er kendt for dets dejlige klima og syditalienske stemning. De er arrangører af turen. Nicole er formidleren. Hotellet ligger med havudsigt direkte ned til stranden og med kun 2 minutters gang til centrum. Alle bor på enkeltværelser hvis ikke andet er aftalt. Hotellet er meget charmerende og rummer en meget italiensk stemning.

I løbet af dagene vil der være masser af fritid og rig mulighed for hygge alene og med gruppen, ligge på stranden, læse bøger, gå ture langs strandkanten eller besøge Soverato’s hyggelige by.

Retreat Program:

 • Søndag: Den 27 august 2017 er der afrejse fra Danmark. Efter tjek ind er der mulighed for at gå en tur på stranden. Vi mødes kl.19.30 til fælles middag.
 • Mandag: Kl. 08.00 Yoga med Nickoline Camille. Kl. 17.00 rundvisning til Migliarese økologiske olivenlund, hvor vi skal se, hvordan en økologisk olivenolie laves. Der vil være prøvesmagning, og der serveres frokost på stedet. Efter frokost tager vi til Pietra Grande og ser stranden. Kl. 19.30 Spisning på Ristorante La Perla.
 • Tirsdag: Kl. 08.00 Yoga. Kl. 11.00 spadag på Grand Hotel Paradiso . Vi får serveret frokost på stedet i den lækre restaurant L`Artiste med økologiske ingredienser. Eftermiddagen er til fri disposition, hvor du har mulighed for at se dig om i Soverato by. Kl. 19.30 Spisning på hotellet.
 • Onsdag: Kl. 08.00 Yoga og resten af dagen står på morgenmad, foredrag, private sessioner, frokost, strand, bytur, siesta og aftensmad på La Perla alla slowfood.
 • Torsdag: Kl. 08.00 Yoga. Vi spiser frokost på hotellet og besøger om eftermiddagen en BIO-forretning, hvor Ard bio-koncept og jeg vil vise jer lidt om sunde tilvalg. Der vil være smagsprøver. Om aftenen kl. 20.00 spiser vi på Ristorante La Perla.
 • Fredag: Kl. 08.00 Yoga. Derefter vil der være mulighed for at tilkøbe en privat kosmetolog pakke eller osteopat behandling, hvor du bliver udrenset på lækreste vis. Derudover vil der være mulighed for private sessioner med mig efter aftale samt strandtur. Vi spiser morgenmad efter yoga, Nicole holder foredrag, vi spiser frokost og aftensmad på hotellet.
 • Lørdag: Kl. 08.00 Yoga. Derefter er dagen til fri disposition, men dem der har lyst har mulighed for konsultationer med mig. Kl. 18.00 Gudstjeneste for de interesserede i den lokale kirke. Derefter er der festmiddag på hotellet samt musik og dans kl. 20.00.
 • Søndag: Afrejse til København alt efter tidspunkt. Nyd stranden inden afrejse, hvis du rejser senere.

 

 

Dette er mulighederne. Når du ankommer, får du udleveret et skema, hvor du kan tilmelde dig til de ting, du ønsker at deltage i, så jeg kan nå at booke tider til dig, hvis du ønsker ekstra behandling. Der er fuld pension på hotellet, de dage, du ikke ønsker at deltage i programmet. Programmet skal føles nydelsesfuldt. Ingen stress eller pligter. Nogle gange kan en lækker siesta betyde mere end en tur i lokalområdet.

 

 

 

Der er kun et begrænset antal, da turen skal føles nærværende og eksklusiv. Billetterne sælges efter "først til mølle" princippet.

Bestil din sunde rejse nu og betal hele turen til rabatpris. Book din plads i dag og glæd dig til en uge i det italienske paradis, hvor udenlandske turister endnu ikke har indtaget landet.

Du får mulighed til at opleve Italien med flere grøntsager samt skaldyr, fisk og lyst kød, så du kan starte din nedtrapning af sukker, gluten, industrimad, mælkeprodukter, alkohol, tilsætningsstoffer, gær hvilket er nogle af de provokatører, der får kroppen i ubalance. Men egentlig er turen en inspiration til sund livsstil og hvordan du kan tilføje italienske lækre ideer i din hverdag. Du er velkommen til at spise hvad du ønsker. Jeg guider dig, hvis du har behov for det og har lagt menuen som inspiration. På hotellet kan du vælge mad udover det jeg anbefaler, så du har frie hænder. 

 

 

 

Fly:

 

Turen er eksklusiv fly-rejse, men jeg vil anbefale dig at flyve med Easyjet eller Alitalia.

Normalt koster en billet tur-retur ca. 1500kr - 2000kr

København-Milano-Lamezia Terme via Easyjet (Først booker du til Malpensa Milano og så tilføjer du fly til Lamezia Terme)

København - Bergamo Milano - Lamezia Terme via Ryanair (Først booker du til Bergamo og så tilføjer du et fly til Lamezia)

København - Rom - Lamezia Terme via Alitalia

København - Berlin - Lamezia Terme med Airberlin

København - Rom - Lamezia Terme med SAS

Du vil blive hentet i lufthavnen og bragt til hotellet tur/retur, hvis du kommer på dagen.

Lamezia Terme lufthavn ligger ca. 70 km fra Soverato. Det koster ca.80 euro i taxi.

Jeg hjælper gerne med flybilletter. Bare skriv eller ring til mig.

 

All inclusive:

 • 7 dage i perioden 27 august - 3 september 2017 på San Domenico Hotel
 • Fuld pension med italiensk mad og drikke i samarbejde med Nicole og kokken på hotellet og de andre arrangementer vi skal til på turen
 • 1 times daglig morgen yoga med Nickoline Camille vores danske private yogainstruktør indendørs eller på stranden. Det bliver skræddersyet til den enkeltes behov, så alle kan være med uanset alder, form, smidighed, styrke og yogaerfaring
 • Nicole, som din personlige danske/italienske guide. Nicole er halv-italiener
 • Mulighed for gratis booking af 30 minutter Nicole-tid hver eftermiddag
 • Nicole, som formidler, støtter og sparrer med dig som din sunde livsstil under hele turen
 • To do - lister og 1:1 session inden afrejse samt personlig sparring om din fremtidige sundhed i Italien
 • Foredrag om sund livsstil og besøg hos Helsekost-forretningen, hvor de vil have lækre smagsprøver til os
 • Besøg på olivenlunden Migliarese samt frokost i de smukke omgivelser
 • Flere restaurations besøg som ligger i byen Soverato
 • Spa dag på Hotel Gran Paradiso med økologisk frokostmiddag

 

Sprog: Dansk (jeg oversætter, der hvor der skal oversættes)

 

 

Goodie-baggen fra sidste års tur.

 

 

Dato: 27 august - 3 september 2017

Prisen for deltagelse inkl. hotel, transport, ture og fuld pension: 13.999 inklusiv moms.

Early bird pris: 11999,-kr inklusiv moms.

Da jeg elsker at forkæle mine kursister og have tiden til at vise dem mine håndplukkede og ikke mindst ægte-italienske kultur på sundeste og lækreste vis. Er der KUN 10 pladser til salg.  Rejsen er med fokus på din forkælelse og unikke oplevelse af en hvordan dit liv OGSÅ kan føles.

Prisen er 13.999,-kr, MEN ASPETTA (vent på italiensk):

Du får lige nu en KÆMPE rabat og bonus-gaver fra mig.
Det er kun til dig, som er klar til at nyde og forkæle dig selv med ønsket om en lækker upgrade af din livsstil.

Din bonus, hvis du bestiller nu er: total 11.999kr,-
Altså en RABAT på 2000kr, som du kan shoppe lækre italienske produkter for i stedet, som faktisk er meget billigere i Italien.

Udover din RABAT på 2000kr, får du:

 • 1 privat session med Nicole (værdi 1000,-) - LIVE på hendes klinik i København eller online på Skype - inden afrejsen.
 • Ideer til at arbejde med din egen personlige kostplan.
 • 6 måneders fri adgang til min online klub: "Sund med lækkerhed"(værdi 894,-) - hvor jeg opgradere dine madvaner og viser dig nye sunde alternativer - så du ikke skal UNDVÆRE noget af dine ynglings-vaner i din dagligdag.

Så med rabatten sparer du næsten 5000,-
Og det er ikke engang det bedste! Faktisk sparer du dig selv for mange dumme følelser og banken oven i hovedet, fordi du fortæller dig selv at du ikke er go nok!

 

 

 

 

Betaling:

 

Dobbeltværelse er muligt ved at kontakte mig på mailen.

Der er mulighed for at bo på hotellet før og efter retreatet.

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til nicole@nicolepunzi, hvorefter du vil modtage betalingsoplysninger via overførelse eller tryk nu på den grønne betalingsknap.

Bank oplysninger: Danske Bank: Regnr: 3487. Kotonr: 11258638. Husk at skrive navn på indbetalingen.

 

Husk der er begrænsede pladser, da jeg ønsker at sikre en harmonisk, varm og kærlig atmosfære, og give en mere personlig oplevelse til hver enkelte.

 

 

 

 

Bemærk: Fly, forsikringer, drikkepenge, ekstra parasol og ekstra liggestol samt ekstra drinks udover kildevand, the, kaffe, juices og smoothies til måltider som er inkluderet, er eksklusivt og betales af den enkelte deltager, hvis ønskes.

Depositum på 2800,-kr returneres ikke, men retreatrejsen tilbagebetales ved afbud inden 7 dage før afrejse.

Nicole Punzi har ret til at ændre turprogrammer og erstatte noget fra programmet, hvis der opstår noget undervejs.

 

Spørgsmål:

 • q-iconHvad hvis jeg ikke har dyrket yoga før?

   

  Intet problem. Det er for alle. Selv Nicole er nybegynder. Yogalæreren er vant til lidt af hver. Hun guider alle på hver deres niveau. Det er et tilbud. Du behøver ikke at dyrke yoga.

 • q-iconHvad hvis jeg ikke ønsker at deltage i yoga?

   

  Hvis du ikke ønsker at deltage overhovedet i yoga, så kan du løbe en morgentur på stranden eller sove længere.

 • q-iconKan du tage med selvom du ikke har været i forløb hos Nicole før?

   

  Intet problem. Du får jo en 1:1 session med mig inden vi rejser. JA jeg elsker at lære nye mennesker at kende og vi når jo lige at hilse på hinanden på Skype, så du er ikke alene. Nicole er med hele vejen.

 • q-iconHvem kommer med på sådan et retreat?

   

  Det vil være forskellige, skønne slags mennesker. Jeg byder alle velkomne, der har lyst til at fordybe sig med sig selv, opleve Italien, dyrke yoga og lære om sund livsstil. Du bestemmer helt selv, hvor meget du har lyst til at involvere dig. Det vigtigste er, at du kommer hjem med en skøn oplevelse, et minde for livet, en sundere krop, et afstresset sind, en lidt mere smidigere krop, strategier for at spise sundere i din hverdag, indsigt i dig selv og dine madvaner osv. Kom med og oplev selv på egen krop, hvordan det er på Sana Retreat.

   

   

 

Andre spørsmål?

Send mig en mail til nicole@nicolepunzi.dk , hvis du vil på venteliste på næste retreat ophold, eller hvis du ønsker, at jeg ringer dig op, hvis du har yderligere spørgsmål m.m. Mit telefonnr. er: 61271893

Hvem er Nicole?

Nicole Punzi – holistisk sundhedscoach –små-detox og antiinflammatorisk entusiast. Hun inspirerer sine klienter til at blive mere bevidste om hvad de spiser, hvad de bruger på deres hud, samt kemikalier i deres hjem/omgivelser, så unødvendige affaldsstoffer og ubehagelige symptomer undgås.

Nicole’s mission er at hjælpe sine klienter til at genopdage deres intuition, afgifte krop, sjæl og miljø samt finde skjulte fødevareallergier/intolerancer, så de kan begynde at lave lækker mad med kvalitetskarakter og slippe med af dumme symptomer og skader.

Nicole's slogans: Sund med lækkerhed og små-detox 

Hun arbejder dagligt i hendes praksis med at guide kvinder og mænd i sund ernæring, så de slipper for generende symptomer og lærer at forebygge sygdomme. Derudover støtter Nicole også elite sportsudøvere i at minimere deres skader, så de kan præstere bedre i længere perioder og nå deres mål professionelt og ønsket om mere spilletid. Hun bor til dagligt i København, men arbejder også med italienske klienter i Soverato, som ønsker at lære at tilføje sundere vaner. Sidst men ikke mindst har hun nu fået et nært samarbejde med Hotel San Domenico.       

 

 

 

 

 

Feedback fra hold 2 i 2016