Rent vand eller rent luft?

Hvad er vigtigst?

Hvad kommer først?

Forleden dag tænkte jeg og fik et smil på læben, over at andre har den opfattelse af mig, at jeg er lidt ”kukkuk i bolden” eller måske tror, jeg er medlem i en eller anden kult, når jeg taler om miso-supper, gojibær og kombu-tang.

Bare rolig ingen kult her. Bare Nicole. Kald mig skør, madglad, passioneret eller nørdet. Det gør mig glad uanset hvad.

Vejen til sundhed

Men heldigvis skal du ikke være som mig, og heldigvis har jeg søde klienter, der er vilde med mig og er super seje. Men lad dig ikke afskrække. Jeg ved, at du med små steps kan gøre SÅ meget. Så kald mig hvad du vil. I bund og grund handler det om at finde din vej til sundhed. Jeg vil bare gerne vise dig, at det kan gøres lettere, end du tror, som en leg og med lækkerhed. Gør det som dig og ikke mig.

Hvor mange ville ikke leve meget sundere med få gode tiltag, der er nemme? Vi har så travlt, så noget skal også være nemt og simpelt, som alle kan være med på, ikke sandt?

Jeg leger helsenørd i røde såler, glitter og ren italiano style med familie omkring mig og har en fest. Hvad gør du og hvad holder dig tilbage i at gøre det på din måde?

Rent vand eller rent luft?

Jeg tænkte ok, hvad er så første skridt du skal tage for sundheden. Vand, var min første tanke, men pludselig slog det mig, at vi først og fremmest ikke kan leve uden luft. Så åndedrættet kommer først, derudover ved jeg også, at min body mentor Phoebe Conaway bliver glad for jeg nævner vigtigheden i at trække vejret rigtigt. Ifølge mig er det også sundhed at få luft helt ned i maven for ikke at glemme lilletåen. Uden luft intet liv. Luft er ikke bare luft og åndedræt ikke bare åndedræt. Jeg kan afsløre, at jeg stadig arbejder med mit åndedræt, og wow det er mega svært og noget så banalt. Tro mig det skaber resultater at lære rigtig. Som baby var jeg så dygtig til det, at jeg nu har lagt en masse lag på og glemte essensen af det. Men heldigvis kan jeg nu mærke suset af luft ud til cellerne. Tak!

Og så kommer vandet. AQUA, si per favore senza gas. Vi kan nemlig ikke overleve særlig længe uden vand. Hvor meget vand drikker du og hvilken kvalitet?

Vand kan stadig drikkes og være lækkert og du udstråler en form for lækkerhed og friskhed i mine øjne.

Vidste du, at kroppen består af 60-75% vand? Hvilke mængder du drikker, kan påvirke dit helbred. For meget vand kan resultere i mineral-ubalancer, imens for lidt kan forårsage dehydrering, træthed og hovedpine. Har du testet dig selv?

Vand

 

Giv dine celler rent vand hver dag. Tænk på dine celler som små fisk.

Har du prøvet vand terapi? Har du prøvet at drikke en liter vand, lige når du vågner og en til i løbet af formiddagen? Hvordan reagerer din krop på det?

Vand detox

Det er jo detoxing (udrensning) i sig selv og mange symptomer går væk bare af vand. Så simpelt kan det også være. Vi har det med at være for komplicerede. Jeg kan også udskrive nemme behandlingsmetoder. Ingen hokus pokus. Sender dig nu lidt tryllevandsmag, og vupti, vil du føle dig bedre tilpas. Det er bare vand. Ikke saftevand, te lavet på vand eller kaffe på vand, men vand som gerne er renset fra en filterkande eller et vandfilter. Tænk at mangel på vand kan give så mange symptomer.

 

Hvad med kærlighed?

Hvad kommer efter vand? Jeg vil mene kærlighed og dog jeg er ikke særlig kærlig, når jeg ikke får nok søvn. Så disse næringskilder ville jeg ikke undvære. Så hvis nu alt det med kokosvand, kombucha, morbær, surkål, gurkemeje bliver for kompliceret for dig, så start her med disse råd og før´ dem ud i livet på bedste vis, og jeg er sikker på, at du vil leve sundt og dejligt.

 

Nemt ikke sandt?

Hvad er dine erfaringer omkring et optimalt åndedræt, rent vand, god nattesøvn i mørke og kærlighedsfølelser, som gør dig høj?

Vand og kærlighed

Tag ikke fejl af luft og vands healende effekter og nødvendighed at optimere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid
Luk

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid

  • - Kan jeg undgå slankekure og diæter?
  • - Hvad er cravings?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - Hvad gør jeg?