Thomas-Kahlenberg

Thomas Kahlenberg

Nicole Punzi har inspireret og hjulpet mig meget til en bedre ernæring. Tidligere havde jeg bl.a ofte store problemer med inflammations-skader, som jeg nu er sluppet helt af med, efter ændringer i min kost.

 

 

JulieMeyerJulie Meyer

For 5 år siden fandt jeg ud af, at jeg er gluten- og laktoseintolerant. 

Af den årsag har jeg opsøgt ernæringsvejledere, der kunne hjælpe mig. De har hjulpet mig 80%. De sidste 20% har ingen kunne hjælpe mig med. Efter et møde med Nicole og to dage inde i processen er jeg næsten 100% fit.

Nicole så på helheden i mit liv og opfangede hurtigt, hvilke faktorer der kunne være medvirkende til mine gener udover min kost. Dette har betydet, at jeg har fået en kostplan, der passer til mig og min hverdag.

Derudover er Nicole utrolig fleksibel, empatisk og tillidsfuld og der er ingen tvivl om, at hun er med mig hele vejen.

Jeg har nu fået et kæmpe energiboost og jeg har aldrig haft det bedre.

 

 

Lars-Jacobsen

Lars Jacobsen

Da jeg mødte Nicole første gang, syntes jeg at hendes råd ville være en for drastisk ændring af mine kostvaner. Men efter kort tid bliver det hurtigt en livsstil og jeg kan ikke forestille mig andet nu. Resultaterne er uomtvistelige. Jeg er 33 år, har stort set aldrig skader og føler generelt et overskud i hverdagen.

 

 

stephan-andersen

Stephan Andersen

Jeg har været meget glad for den konsultation, som Nicole har givet mig i forbindelse med kostomlægning og vejledning i forhold til hvilke vitaminer, som jeg skal tage for at opnå det optimale indenfor mit sunde jeg. Jeg føler også, at hun har været god til at uddybe hvilke fødevarer som er gode at indtage og hvordan de tilberedes. Jeg føler mig frisk og mere energisk. En forandring som kommer ganske hurtigt til en.

 

 

 

Jonas-Lössl (1)Jonas Lössl

“I min verden handler det om, at optimere og stræbe efter de små procenter, som i den sidste ende kan være med til at gøre en forskel. Nicole har i dette forløb hjulpet mig med, at sammensætte den optimale kost for mig. For mig var det ikke et spørgsmål om ikke at fylde benzin på en diesel motor, men der i mod at få tilrettelagt et komplet program, som passer perfekt til min krop og mit liv. Nicole er altid tilstede, hvis jeg har haft brug for at vende en ny ide. Hun er realistisk, men samtidig presser én. Jeg har igennem vores forløb nydt godt af hendes store og brede viden, og hun har ikke kun hjulpet mig, men hele min familie med vores livstilsændring.

Før troede vi, at vi levede sundt – Nu ved vi, at vi lever sundt!”

 

NicklasPedersen

Nicklas Pedersen

Nicole hjalp mig med at spille det største antal kampe i træk uden skader.

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?