Opskrift på chokolade kage brownie

 Sukkerfri – mælkefri -glutenfri

Jeg er lige landet i Syditalien, Soverato hvor min far kommer fra. Her skal jeg være alene uden mand i 5 uger med tre børn, så derfor vil jeg i dag pakke ud og finde min plads i vores lejlighed hernede, mens jeg deler en skøn opskrift med dig, som jeg lavede, da jeg startede op på min kostvejleder uddannelse. Jeg fik til opgave at lave en kage uden sukker, gluten eller mælkeprodukter.

 

Opskrift på chokolade kage brownie

I den forbindelse lavede jeg denne opskrift, som jeg nu deler med dig. Håber du får lyst til at prøve den af. Efter sidste uges indlæg med chokolade, fik jeg så mange positive tilbagemeldinger, at jeg blev hel chokoladeglad og tænkte, jeg må dele min kage ud med dig. Normalt deler jeg kun opskrifter ud med mine nyhedsbrevlæsere, men i dag er det sommer og sol – her i Soverato, og jeg er i gavehumør. Den er et hit hos mange, jeg kender. Min datter kan ikke lide normal kage, men hun kan lide denne, så det er da en cadeau til mig som mor. Det er dog en vane og smagssag. Ikke alle børn som er vant til raffinerede varer elsker denne kage. Så er det sagt. Men jeg oplever flere positive tilbagemeldinger fra voksne, der ønsker noget sødt til dessert uden for mange forstyrrende ingredienser.

 

Kakao-kage-brownie

Kakao-kage-brownie

Metode:

Blend alle ingredienserne sammen og kom æggene i til sidst, et af gangen. Her kan du sagtens bruge hørfrøskum, hvis du ikke kan tåle æg. Hæld dejen i et smurt fad. Smør fadet med kokosolie og bag kagen i ovnen – ikke varmluft – ved 160 grader i ca. 40-45 min. Stik med en strikkenål og mærk efter, om kagen har fået nok og tag den ud.

 

Serveres med en krans af friske bær som hindbær, jordbær og blåbær. På billedet er der smeltet mørk chokolade som glassur.

Kagen holder sig fint i køleskabet og kan spises kold, når du er lækkersulten. Den smager dejlig, nem at lave og er et fint alternativ til den søde tand!

 

Den kan nydes varm fra ovnen eller spises kold fra køleskabet. Jeg kan bedst lide den kold. Den er meget kompakt og du kan nøjes med et lille stykke af den dejlige kage.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?