Om Nicole Punzi Kostvejleder

Om-mig

 

Her kan du læse om mig personligt – hvem jeg er, og hvad jeg er uddannet som. Du må endelig skrive en mail, hvis du har nogle spørgsmål!

 

Min historie

Min interesse for kroppens velbefindende og min passion for mad kom i en tidlig alder. Jeg er halv italiener, så jeg er vokset op med masser af madlavning i hjemmet, med familien og vennerne. Men det er gennem mit voksenliv gået op for mig, at jeg har manglet dybdegående viden omkring det sundheds- og ernæringsmæssige i de daglige måltider. Det er blevet tydeligt for mig, at der er en væsentlig sammenhæng mellem, hvad vi spiser og vores velbefindende.

 

Mine uddannelser

 

Jeg er uddannet indenfor kost og ernæring, kroppens funktioner og coaching. Gennem mine uddannelser har jeg lært om kroppens processer, og jeg ved hvilke magiske evner, kosten har for vores helbred.

  • Jeg har taget en certificering hos raw-cheffen Matthew Kenney Level 1 Fundamentals of Raw Cuisine (matthewkenneycuisine.com) Hvor jeg har lært om rawfood, at lave gourmet rawfood og udviklet mine egne opskrifter.
  • Jeg interesserer mig for ”functional medicine” og er medlem der. Du kan læse om her: http://www.functionalmedicine.org. ”Functional medicine” går ud på at vurdere og behandle de underliggende årsager til sygdom. Det vil sige, at jeg finder selve årsagen til symptomet i stedet for blot at kortlægge den medicinske behandlingsform, som kan behandle symptomerne.
  • Jeg har også livsstils-webshoppen www.npcares.dk

Jeg hjælper og guider dig til at leve og spise sundere – og til at blive mere bevidst om vigtigheden af en sund livsstil for at holde helbredet, udstrålingen og ydeevnen i top og få indre ro og balance i krop og sjæl.

 

 

”Min sundhedsfilosofi”

 

Velkommen til mit sundhedsunivers! Her kan du læse om, hvad jeg står for, og hvordan jeg kan hjælpe til dig til at stråle af sundhed på en let og lækker måde!

 

Bliv strålende sund!

 

Nicole Punzi

 

Jeg brænder for at inspirere og motivere dig til en sundere livsstil. Jeg hjælper kvinder og mænd, som ønsker en upgrade af deres livsstil. Mine klienter ønsker at lære om sund livsstil for at opnå personlig velvære og blive den bedste udgave af sig selv.

Jeg skræddersyr et personligt forløb til dig, som udelukkende er dit! Vi er alle forskellige, og derfor tror jeg på, at det er vigtigt, at jeg giver dig et forløb, som jeg tilpasser til lige præcis dig. Jeg anvender DNA-test eller laboratorietest på mange af mine klienter, som redskaber til at lave et unik og personligt program. Og jeg giver dig professionel rådgivning, så du kommer sikkert i mål.

Mine spidskompetencer er:

  • Motivation og inspiration til et sundere liv
  • Viden omkring sund livsstil (fx detoxing, juicing, spisemønstre og madopskrifter)
  • Viden omkring skønhed og velvære – Sund med lækkerhed
  • Forebyggelse af træthed og stress

Gennem små ændringer hjælper jeg dig til at optimere din sundhed. Jeg guider dig til et nyt liv med energi, sundhed og skønhed – indre som ydre.

 

Sådan arbejder vi sammen

 

Det kan både være online via min online klub eller mit forløb. Derudover kan det være privatsessioner 1:1 via Skype. 

Min arbejdsform er en kombination af kostvejledning og coaching. Ved at bruge begge dele opnår jeg en større forståelse for dine mål, behov og ønsker som klient. Jeg tror på, at vi – du og jeg, som et team, der samarbejder – kan give dig varig velvære og et sundt og strålende liv.

Min personlige stil er at være inspirerende blandet med en enorm portion medfølelse og forståelse, energi, erfaring og humor. Jeg stiller en række spørgsmål, sådan at dine behov bliver mødt i stedet for, at du bare skal efterleve mine anvisninger. Jeg bruger desuden gentest og laboratorieanalyser fra mit samarbejde med Nordic Labs.

Mit mål er, at gøre dine ernæringsmæssige udfordringer lette og individuelle via balance mellem fysiologi, psyke og følelser. Med inspiration fra ”lægekunstens fader” Hippokrates er det min overbevisning, at vi skal lade vores mad være vores medicin – og vores medicin være vores mad. Vi skal lære at simplificere vores kost. Sund kost er ikke nødvendigvis kogte bønner og hjemmelavet kokosyoghurt.

En sund livsstil skal bygge på gode kostvaner – ikke på strenge kostplaner med begrænsninger og forbud. Det vigtigste er at opnå balance i en sund hverdag, så du kan leve det spændende og tilfredsstillende liv, du fortjener. Mad er og skal være en nydelse.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du ønsker mere information om mine kompetencer, om hvad jeg kan gøre for dig, eller hvad du ellers har på hjertet.

 

De bedste hilsner, Nicole Punzi Kostvejleder

Nup min E-bog: “Slip dine symptomer nu”
Luk

Læs e-bogen: "Sådan slipper du af med dine symptomer. Tag mini-intolerancetesten og nup mine opskrifter!"

  • - Kan jeg slippe mine symptomer?
  • - Hvilke opskrifter anbefaler du?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - hvad gør jeg?