Kost online

Feedback om kost online

 

I en travl hverdag kan det være rart at få hjælp om kost online. I 2014 er vi på farten og på nettet som aldrig før. Det går stærkt det hele og nogle gange ønsker vi at få mere ro på. Tid til sundhed også. Det kan du få online.

I dag vil jeg dele en feedback fra Helle som er professionel coach til hverdag og ejer hellebentzen.dk . Hun skriver følgende om min online klub: Sund med lækkerhed.
 

Feedback om kost online

Hvor havde du hørt om Online klubben Sund med Lækkehed henne?

Jeg har fulgt Nicole et stykke tid og hørte om klubben i Nicoles nyhedsbrev,som jeg har abonneret på et stykke tid.
 

Hvorfor tilmeldte du dig online klubben?

Jeg tilmeldte mig, fordi HelleNicoles holdninger og tilgang til sund kost passer perfekt til mig.

Jeg har i mange år, faktisk så længe jeg kan huske, bokset med min vægt.

For et par år siden besluttede jeg mig for at skifte fokus – fra vægt til sundhed – og det har gjort en kæmpe forskel. Jeg var SÅ træt af slankekurer med fokus på udseende – ”væk med dellerne, slut med tykke lår, bikiniklar osv. osv.”

Jeg vil leve et sundt liv med fokus på alt det skønne og dejlige. Og præcis den tankegang kan jeg så fint spejle mig i hos Nicole. Jeg tilmeldte mig klubben for at få ”mere Nicole” – flere gode råd til netop ”sund med lækkerhed” og viden om kost online i min travle hverdag.

 

Hvilken betydning havde det for dig at du kunne tilmelde dig online og sidde privat og blive inspireret til Sund med Lækkerhed?

Det passer perfekt for mig og mit liv netop at kunne sidde hjemme og blive inspireret, når jeg har tid. Også dejligt at jeg kan vende tilbage til de temaer, jeg har lyst til at se igen, eller måske lige skal have genopfrisket for at få de gode tips til at blive til dagligdags vaner.
 

Hvad synes du om prisen?

Helt kort – jeg synes, jeg får meget for pengene. En god (og overkommelig) investering i min egen sundhed. Tænk på hvor meget et ”dameblad” koster?

 
 

Skabte juli’s og august’s måneds temaer værdi for dig? Hvad lærte du?

Jeg var , efter at have hørt Nicoles webinar, Webinarallerede inden jeg hørte juli’s tema om vand, begyndt at starte dagen med et glas vand med citron. Det fungerer så godt for mig. Jeg er nu begyndt at have endnu mere fokus på at få nok vand og tæller antal glas, indtil det bliver en vane for mig. Synes jeg kan se forskel specielt på min hud.

Jeg har kun hørt en del af august temaet om juicing – men glæder mig til at komme i gang.
 

Ville du anbefale klubben videre til andre? Hvorfor?

Det har jeg allerede gjort J – fordi Nicole er helt nede på jorden og giver masser af råd, der let kan implementeres i en travl dagligdag. Og fordi jeg elsker mennesker, der ”walk the talk”
 
 

Hvad kunne du godt tænke dig at et fremtidigt tema skulle handle om?

Bor lige nu hos kæresten, der ikke har en saftpresser, så smoothies vil være et godt emne. Vil også gerne have opskrifter – f.eks. på ideer til kødfri dage, til lækre salater, noget om superfoods, og så gerne noget om kosttilskud, som for mig er lidt af et gråt og uoverskueligt emne.

 

 

Tusind tak Helle for din fine feedback:-)

Tænker du at du gerne vil læse mere om denne online klub, og få hjælp om kost online, så kan du få hjælp her.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid
Luk

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid

  • - Kan jeg undgå slankekure og diæter?
  • - Hvad er cravings?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - Hvad gør jeg?