Detox dit badeværelse

Detox dit hjem part 2

 

Vi kan gøre meget for at undgå giftstoffer, men nogle er desværre uundgåelige i vores miljø. Du kan gøre dit bedste med de ressourser du har. Du har altid et valg. Mange forbinder detox med juicing eller faste, og det med at fjerne interne giftstoffer fra kroppen. Men mange giftstoffer kommer jo fra vores omgivelser, så husk også at gøre noget ved dit hjem, hvis du ønsker at detoxe lidt i ny og næ. Vi handler en masse produkter ind til hjemmet og nogle af dem har en usund sundhedsmæssig effekt på helbredet, hormonerne, immunforsvaret, hjertet, lungerne og nervesystemet. Du som forbruger har en mulighed for at ændre miljøet, og det starter i dine købs- og rengøringsvaner. Her er del 2 ud af 3 blogindlæg af detox dit hjem. Gik du glip af del 1 om detox dit køkken? Så læs del 1 HER.

Detox dit badeværelse:

Mit badeværelse skal være hyggeligt. Jeg bruger meget tid derude, og det skal ose af renhed og lækkerhed på den sunde miljømæssige måde. For at jeg skal føle glitter og lækkerhed indeni, så ønsker jeg at mine omgivelser udstråler det samme. Det hænger sammen. Giv dit badeværelse et “grønt” personligt touch uanset om det er lille er stort.

Her 5 nemme fifs til hvordan du kan detox dit badeværelse, som du kan starte med:

 

 

⓵ Ryd op. Tjek labels ud og smid det ud, som er ren kemi. Husker du jordens cyklus?smidud Skyer, regn og vand fra dine geografi-timer? Du har et ansvar. Jeg tænker over mit. Phthalater i dit badeværelse har stor indvirkning på miljøet. Smid ud og handel grønnere ind.

 

 

 

⓶ Sund mund og sunde tandbørste-vaner. Køb en helse-tandpasta eller lav din egen.Toothbrush, with floss and towels De fleste tandpastaer er fyldt med flour, formaldehyd methanol og andre kemi-stoffer, som ikke gavner overhovedet. Jeg har brugt helse-tandpasta siden jeg var 20 år, da jeg blev forelsket i Aloe vera. Her er kort et tip til egen tandpasta: 2 spskblødt kokosolie, 5 dråber pebermynte olie, 2 spsk natron, 1 knivspids havsalt, 2 tsk MSM pulver. Tilsæt det i et glas med låg og lad det blive køligt, så det bliver fastere. Jeg læste engang at Julia Roberts bruger bagepulver til hendes smukke tænder. Ikke dårligt….Jeg synes hun har smukke tænder. Nogle siger det slider på emaljen og det bleger tænderne. Prøv dig frem.

 

 

 

⓷ Pynt med ecoego plante stearinlys og æteriske duft-olier Candlesog dit badeværelse vil være en dejlig oase af velvære og sundhed. De æsteriske olier beroliger nervebanerne.  Jeg bruger essentielle duftolier og lamper på mit badeværelse.

 

 

 

 

 

⓸ Har du et badekar? Så er epsom salt og lavendelolie et must at have stående til at detoxe med.towels Epsom salt detox bad er en fantastisk måde at afgifte kroppen, afstresse og styrke dit immunforsvar. Det indeholder magnesium og sulfat som optages let igennem huden. Vores hud er vores største organ og et detox bad af epsom salt og et par dråber essentiel lavendelolie stimulerer lymfesystemet og øger blodtilførelsen samt fordøjelsesenzymer til at afgifte med.

 

 

⓹ Har du et vindue? Så luft ud hver dag. Luften indendørs er mere uren end udenfor. Orchid with a white towelPynt vindueskarmene og bring naturen ind. Jeg elsker roser i små glasvaser og orkideer er nogle af mine favoritter. De er så smukke og jeg bliver glad, når jeg har smukke blomster omkring mig.

 

 

 

Hvilke metoder anvender du til at detox dit badeværelse? Lad mig endelig blive inspireret af dig. Jeg vil glæde mig til at høre dine metoder og ideer forneden i kommentarfeltet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid
Luk

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid

  • - Kan jeg undgå slankekure og diæter?
  • - Hvad er cravings?
  • - Jeg drømmer om sund livsstil - Hvad gør jeg?