Citronvand

Citronvand

17. december

“Let it snow” – Dean Martin

Ingen sne endnu desværre øv bøv, men lad os så glæde os over, vi måske får solen at se, og så har vi…

Citroner….

Hvad har de med julen at gøre?

Du vil muligvis elske dette simple trick.

Nu skal du se.

Jeg drikker citronvand, og jeg elsker det.

Citroner er en genvej til velvære og et af mine hemmelige våben mod juletrang-mave og juleubehag.

 • Citroner kan hjælpe dig med at lindre eller forebygge fordøjelsesproblemer som oppustethed, tarmluft og halsbrand. De stimulerer fordøjelsen generelt. Du kan tro, at min mand skal have citronvand juleaften, inden han overæder and og flæskesteg, så jeg kan holde hytten ud med al hans overspisning.
 • Citronvand om morgenen er en fantastisk måde at få sit daglige C vitamin på, især med de virus-angreb, du kan udsættes for inden jul.
 • Citroner er antiseptiske og har en stærk rensende virkning på din lever, nyrer og dit blod. En overanstrengt lever har indflydelse på, hvor godt du føler dig tilpas. Det er min måde at små detoxe på. Jeg er jo Miss SMÅ-Detox.
 • Citronvand hjælper mod eliminering og vil hjælpe med at forhindre enten ekstreme forstoppelser eller diarré. En anden god grund til at drikke citronvand om morgenen.
 • At drikke citronvand siges endda at være godt for din hud. Det høje C-vitamin-indhold hjælper på udrensning og afgiftning. Bliv julesmuk og fast i huden med citroner, så den lækre nisse kommer efter dig.
 • Citronvand hjælper din lever til at producere mere galde, så din fordøjelse af fedtstoffer bliver støttet. Særlig godt, hvis du planlægger en stor julefrokost eller selveste juleaften. Få hjælp med at rydde fedtet fra anden og flæskestegen væk.
 • De antibakterielle egenskaber som citron har, kan hjælpe med at kurere en halsbetændelse. Hvis du har ondt i halsen, kan varm citrondrik afhjælpe. Når det er sagt, så får du sandsynligvis aldrig halsbetændelse mere med daglig citrondrik.
 • Citronvand menes også at formindske mængden af slim, som produceres i kroppen. Hvis du ofte drikker komælk (en stor synder til slimproduktionen), kan citronvand hver morgen bidrage til at mindske slimniveauer i din krop.

Er du blevet overbevidst om dette nemme simple trick?

Skynd dig at købe dine øko citroner og gør din mave og krop juleglad.

skaermbillede-2016-12-07-kl-09-37-37

 

 

 

 

 

 

Her på dette DETOX forløb skal jeg gøre mit for at du husker din citronvand hver morgen ↦

 

 

Er du klar til at små detoxe med citron hver morgen her i julen, og se om det er noget, du kan få integreret?

Eller venter du til januar-detoxen?

Citronvandet kan også drikkes varmt. Med en sjat cayennepeber, sætter du forbrændingen i top, og det kan være gavnligt her i juledagene med de ekstra kalorier, hvis du tør og er klar til at blive morgenfrisk fra starten med noget af en frisk, sur og stærk smag.

Du ønskes en rigtig dejlig lørdag!

Kærlige 17. december julehilsener


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid
Luk

Få min gratis E-guide: "Farvel til diæter og cravings for altid

 • - Kan jeg undgå slankekure og diæter?
 • - Hvad er cravings?
 • - Jeg drømmer om sund livsstil - Hvad gør jeg?